- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlenmeden once saygisiz oldugunu biliyorsunuz ve yinede evleniyorsunuz. Bravo cesaretinize dogrusu. Sonuclarida boyle oluyor iste. Saygisi olmayanin sevgiside olmaz.Artik dayanamiyorum, Bu Adam düzelir mi? Ne yapicagim Ben , nasil Baba olucak? Evlenmeden öncede saygisizdi ama evlendikten sonra daha da Beter oldu , sözlü ve fiziksel siddet gördüm , Artik bardak tasinca ayrilmaya niyetlendim sonra vazgectim, bir süre iyiydi ama simdi hamilelikte Ben psikolojik destek Sevgi beklerken, her 2-3 haftada bir en ufak kavgada küfür ediyor avazi ciktigi kadar bagiriyor, sinir krizi geciriyor, esyalari kiriyor , en son artik dayanamadim korkudan caydirsin diye Polise sikayet ettim , çokta uzatmadım polis sözlü ihtar verdi , terapiye başlayın dedi ama ne zamandır söylüyorum ama terapiyede gitmiyor , ayrılsam çocuk geliyor ibenim ve bebeğin babaya ihtiyacı var ayrılmasam bu adam ömrümü çürütüyor bebeğe de adam gibi davranabilicekmi çok çaresiz hissediyorum
Valla asla duzelmez ya dayak yiyip oturcan kufurlerini duymazdan gelecen yada bosanacan yani böyle bı babaya emin olun hiçbir çocuğun ihtiyacı yok sizi döven bı erkegede sizin hala ihtiyaciniz varsa söylenecek söz yokArtik dayanamiyorum, Bu Adam düzelir mi? Ne yapicagim Ben , nasil Baba olucak? Evlenmeden öncede saygisizdi ama evlendikten sonra daha da Beter oldu , sözlü ve fiziksel siddet gördüm , Artik bardak tasinca ayrilmaya niyetlendim sonra vazgectim, bir süre iyiydi ama simdi hamilelikte Ben psikolojik destek Sevgi beklerken, her 2-3 haftada bir en ufak kavgada küfür ediyor avazi ciktigi kadar bagiriyor, sinir krizi geciriyor, esyalari kiriyor , en son artik dayanamadim korkudan caydirsin diye Polise sikayet ettim , çokta uzatmadım polis sözlü ihtar verdi , terapiye başlayın dedi ama ne zamandır söylüyorum ama terapiyede gitmiyor , ayrılsam çocuk geliyor ibenim ve bebeğin babaya ihtiyacı var ayrılmasam bu adam ömrümü çürütüyor bebeğe de adam gibi davranabilicekmi çok çaresiz hissediyorum
Bile bile lades demişsin.
Söyleyin ne olur kızıma nasıl güzel bir hayat sunabilirimİngiltere'de yaşıyorsun.
yabancı dilin var, ünv mezunusun.
5-6 yıldır evlisin. şiddet küfür hakaret var ama tek derdin hamile kalmakmış.
bunun için ameliyat ol, aşılama yap, tüp bebek dene. zorla hamile kal.
sonra kocam kötü, mutsuzum, hamileyim ühühü.
boşanmak dışında her şeyi yapmışsın.
tebrikler.
demek ki sen böyle diplerde yaşamayı seviyorsun. sadece bebeğe üzülüyorum, berbat bir hayatı olacak anne ve babası yüzünden.
Belki boşanabilirimAdam gümbür gümbür gelmiş en başından beri.
Boşanmayacağınız açık. Öyle bir düşünceniz olsa bebekten önce yapardınız.
Beklentinizi düşük tutun, bu adam "o adam" değil çünkü.
Neden küfür ediyor.bir alttan al bakalım.yine aynı mi.ailen ne diyor bu işe.calisiyir musun.Artik dayanamiyorum, Bu Adam düzelir mi? Ne yapicagim Ben , nasil Baba olucak? Evlenmeden öncede saygisizdi ama evlendikten sonra daha da Beter oldu , sözlü ve fiziksel siddet gördüm , Artik bardak tasinca ayrilmaya niyetlendim sonra vazgectim, bir süre iyiydi ama simdi hamilelikte Ben psikolojik destek Sevgi beklerken, her 2-3 haftada bir en ufak kavgada küfür ediyor avazi ciktigi kadar bagiriyor, sinir krizi geciriyor, esyalari kiriyor , en son artik dayanamadim korkudan caydirsin diye Polise sikayet ettim , çokta uzatmadım polis sözlü ihtar verdi , terapiye başlayın dedi ama ne zamandır söylüyorum ama terapiyede gitmiyor , ayrılsam çocuk geliyor ibenim ve bebeğin babaya ihtiyacı var ayrılmasam bu adam ömrümü çürütüyor bebeğe de adam gibi davranabilicekmi çok çaresiz hissediyorum
durduk yeremi yapıyor tüm bunları?Artik dayanamiyorum, Bu Adam düzelir mi? Ne yapicagim Ben , nasil Baba olucak? Evlenmeden öncede saygisizdi ama evlendikten sonra daha da Beter oldu , sözlü ve fiziksel siddet gördüm , Artik bardak tasinca ayrilmaya niyetlendim sonra vazgectim, bir süre iyiydi ama simdi hamilelikte Ben psikolojik destek Sevgi beklerken, her 2-3 haftada bir en ufak kavgada küfür ediyor avazi ciktigi kadar bagiriyor, sinir krizi geciriyor, esyalari kiriyor , en son artik dayanamadim korkudan caydirsin diye Polise sikayet ettim , çokta uzatmadım polis sözlü ihtar verdi , terapiye başlayın dedi ama ne zamandır söylüyorum ama terapiyede gitmiyor , ayrılsam çocuk geliyor ibenim ve bebeğin babaya ihtiyacı var ayrılmasam bu adam ömrümü çürütüyor bebeğe de adam gibi davranabilicekmi çok çaresiz hissediyorum