Hamile kalabilen??

Ragin19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
217
63
98
34
Çocuk isteyip ne zaman hamile kaldınız? Ne kadar beklediniz hanımlar??? Klomen ile kaçıncı ayda hamile kaldınız? Merak ediyorum bende klomen kıllanıyorum .2. Ayımdayım ancak son nehatif😕

Biz çocuk istediğimize karar verip korunmayı bıraktık ilk deneme de tutmuştu kafam rahattı stresli degildim oluruna bırakmıştım.fakat 5 haftalikken düştü kendiliğinden.hic bi sorun da yoktu sağlık problemim vs. Doktordan doktora da gitmiştim sadece bebek gelismiyodu. Nasip değilmiş. Ilac kullanmadim hic klomen de kullanmadim hic. Bilmiyorum o yüzden ılaclari, fakat kendini kasma stres yapma Allah a ve zamana bırak o zaman tutar Inşallah. Naparsan yap kafani rahat tut.:KK36:

2018 ocaktan itibaren çocuk istemeye başlayıp korunmayı bırakmıştım bir ay iki ay derken olmadı haziranda doktora gittim bir iki ay yumurta takibi 2 klomen hap 1 letu hap 1 çatlatma iğnesi ile seneyi kapattık ancak hala daha hamile değildim 2019 şubatta aşılama yaptırdık olmadı nisan ayında tüp bebek yaptırdık çok şükür tuttu 26+6 hamileyim 🙏 toplamda 1 sene 3 ay sonra tüp bebekle hamile kaldım inşallah gerek kalmadan normal yollarla hamile kalabilirsin🌸

Klomen kullanan arkadaslar eslerinize spermiyogram yaptırdınız mı rahim filmi cektirdinizmi? Eşte yada tüpte veya rahim içinde problem varsa 10 sene klomen kullansanız da fayda etmez benim rahim içinde problemim vardı histeroskopi oldum 2 ay sonraki ilk klomen tedavimde hamile kaldım

Klomen kullanan arkadaslar eslerinize spermiyogram yaptırdınız mı rahim filmi cektirdinizmi? Eşte yada tüpte veya rahim içinde problem varsa 10 sene klomen kullansanız da fayda etmez benim rahim içinde problemim vardı histeroskopi oldum 2 ay sonraki ilk klomen tedavimde hamile kaldım
Rahım fılmı geçen ay cekıldım. Esımın sperm yapıldı temiz ✅ sadece sorun pko 🙏🏻 Başka da yok elhamdulillah

rahimde sorun olduğunu rahim filmiyle anlıcaz ama şnşallah ona gerek kalmadan sevinçli haberi alırız
1571297291856.webp

Back
X