Hamile kalabilirmiyim?

MslDo

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2017
49
35
8
31
Kizlar araniza yeni katildim. Adetim düzensiz yani adet dönemim 42 gün falan doktora gittim sorun yok dedi fakat yumurtlama dönemimi bilmiyorum. Asıl konu şu adetim bittikten 2 gün sonra yani bu ayın 28de ilişkiye girdik acaba hamile olabilirmiyim? Ne zaman test yapmam lazim? Kasıklarimda agri var basim dönüyo ve geceleri migdem bulaniyor acaba psikolojik mi? Çünkü bu kadar kisa sürede bu belirtiler olurmu?
Çok soru sordum tecrübeli hanimlarin cevaplarını bekliyorumm şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
Canın ben o günlerden falan pek anlamam ama ovulasyon testi al istersen o işe yarıyor dediler Rabbim nasip etsin inşallah

Canın ben o günlerden falan pek anlamam ama ovulasyon testi al istersen o işe yarıyor dediler Rabbim nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim 28inde iliskiye girdik zaten bugün 3. Günü acaba hamilemiyimdir çok merak ediyorum gebelik testini ne zaman yapabilirim ?

Teşekkür ederim 28inde iliskiye girdik zaten bugün 3. Günü acaba hamilemiyimdir çok merak ediyorum gebelik testini ne zaman yapabilirim ?
10-12 gün sonra çıkıyor canım inşallah hamilesindir Rabbim gönlünde olanı nasip etsin

3 gunde mide bulantisi belirtisi olamaz.
Cunku 3 gunde dollenen yumurta rahme bile yerlesmis olmuyor.
Yumurtlama gunlerinizi tespit etmek icin test kullanabilirsiniz.

3 gunde mide bulantisi belirtisi olamaz.
Cunku 3 gunde dollenen yumurta rahme bile yerlesmis olmuyor.
Yumurtlama gunlerinizi tespit etmek icin test kullanabilirsiniz.
Bende öyle düşünüyorum psikolojik sanırım. Yumurtlama olmadığı zaman hamile kalmam mümkün değil mi ?

3 günde herhangi bir belirti olmaz, psikolojiktir. Siz bir sonraki adetinize kadar olan zamanı gün aşırı değerlendirmeye devam edin bence, adetiniz gecikirse de test yaparsınız.

Ovulasyon testleri bence insanlari daha cok umutlandiriyo ay yumurtlama olmus hemen degerlendirim gibisinden dusunceler bence hamile kalma surecini kolaylastirmaz zorlastirir. Ben adet bitiminden itibaren bir gun arayla iliskinin daha saglikli sonuc verecegini dusunuyorum. Adetin 42 gunde bir oluyosa 28. Gununde muhtemelen yumurtlama gunundur. Ama adet bitiminden itibaren gun asiri iliski daha mantikli her ay test yapip strese girmektense oluruna birak :)

Bende öyle düşunuyorum zaten daha 8 aylık evliyiz ve ilk denememiz eşim normalde 1 seneden sonra istiyo çocuk ama nasıl olduysa bu sefer denedik umarim tutar bekleyip gorcezz. Şuan adetime 30 gün var adet gecikmemi bekleyene kadar ölürüm meraktan heralde

Bende öyle düşunuyorum zaten daha 8 aylık evliyiz ve ilk denememiz eşim normalde 1 seneden sonra istiyo çocuk ama nasıl olduysa bu sefer denedik umarim tutar bekleyip gorcezz. Şuan adetime 30 gün var adet gecikmemi bekleyene kadar ölürüm meraktan heralde

Ne guzel iste donemin yeni baslamis adetine o kadar cok varsa adet gunun gelene kadar bi gun durup bi gun iliskiye girin olur insallah

Benim psikolojim bozuldu galba simdide kasimlarim agriyoo
Galiba psikolojik senin cunku yumurta çatlıyor ortalama 3 gun tüplerde yolculuk yapiyor rahime dusup yerlesmesi de en az 3 gun en iyi ihtimalle dollenme sonrasi 1 haftada yerlesmeye basliyor. Nacizane tavsiyem ovulasyon testini bi ay dene yumurtlama zamanini gorursun bi kez ardindan da adet bitimi 2-3 gunde bir calisma :) bir de calisirken cocugu cok dusunme ben sagliksiz da olsa iki kez hamile kaldim ikisi de aklima gelmeyen aylarda oldu. Son bi sey folik aside basla

Galiba psikolojik senin cunku yumurta çatlıyor ortalama 3 gun tüplerde yolculuk yapiyor rahime dusup yerlesmesi de en az 3 gun en iyi ihtimalle dollenme sonrasi 1 haftada yerlesmeye basliyor. Nacizane tavsiyem ovulasyon testini bi ay dene yumurtlama zamanini gorursun bi kez ardindan da adet bitimi 2-3 gunde bir calisma :) bir de calisirken cocugu cok dusunme ben sagliksiz da olsa iki kez hamile kaldim ikisi de aklima gelmeyen aylarda oldu. Son bi sey folik aside basla
Yaa hamile olma ihtimalim yok mu hiic.

Yaa hamile olma ihtimalim yok mu hiic.
İliski var ihtimalin tabiki olabilir fakat belirti yasaman su an cok mumkun degil, ama belki erken yumurtladin ve o da dollendi bunu su an bilemeyiz ki bi hafta sonra kan tahlili yaptirabilirsin bunun icin ama adet gecikmeden yapilan kan testlerini sahsen uygun bulmuyorum cunku adet oncesi ogrendiginde hcg 2ye katlancak mi stresi basliyor ve dr.lar da net konusamiyor

İliski var ihtimalin tabiki olabilir fakat belirti yasaman su an cok mumkun degil, ama belki erken yumurtladin ve o da dollendi bunu su an bilemeyiz ki bi hafta sonra kan tahlili yaptirabilirsin bunun icin ama adet gecikmeden yapilan kan testlerini sahsen uygun bulmuyorum cunku adet oncesi ogrendiginde hcg 2ye katlancak mi stresi basliyor ve dr.lar da net konusamiyor
Anladim canim adetim daha 30 gün var beklicem o zaman yapcak baska bisey yok:)

Back
X