İlk Hafta Hamilelik Belirtileri

Döllenmeden 7 gün sonra bariz belli ediyor kendini kasık ağrısı ve gaz çünkü artık rahme gelmiş tutunma aşamasına geçmiştir
Benimde yumurtlama sonrası 5. 6. Günlerde adet olacak gibi kasığım belim ağrıdı şu an geçti adetime 4 gün var. acaba o ağrı tutunmayla ilgili olabilir mi kendimi boşa ümitlendirmek istemiyorum

IMG_3564.webp

Buda benim adete 8 gün kadar var belirtiler kasık ağrısı gaz idrara sık çıkma göğüs ucu ağrısı akıntı

İshal ya da kabızlık var mı peki. Ve akıntınız ne şekilde
Genel olarak kabızlık vucudda şişme akıntı ara ara oluyor beyaz kokusuz tuvalete sık çıkma ve idrar rengi koyu yüzen şeyler var test yaparken fark ettim bunu şimdi yaptım telefonla çekince resimde zor görünüyor die böyle yaptım ama ben bakınca her şekilde görüyorum

Eklentiler

• IMG_3578.webp
    IMG_3578.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 174
Valla ben 4 mayista yumurtladim. 7 mayista sol kasigima oyle bir krampimsi agri girdi ki neye uğradığımi sasirdim o andan sonra da belirtilerim basladi. Hayatim boyunca hicbir adet donemim agrili sizili gecmedigi icin benim icin farkliydi ayirt edebildim. Bazilarinda erkenden belli ediyor
Ayyy aynı şeyi yaşamışken sizin yazınıza denk geldi. Geçtiğimiz hafta yumurtlama günlerimdi dün akşam birden sağ kasıgım be böyle rahmime doğru inanılmaz bir gaz sancısı gibi ağrı girdi 15 dk kıvrandırdı sonra geçti hala rahmimde ağrı gibi bir şey var acaba hamilelik mi ama bu kadar erken olur öu derken size denk geldim . Kaç gün sonra hamile oldugunuzu öğrendiniz

Bu hamilelik belirtisi değildir. En en erken hamilelik belirtileri kasık (rahim) ağrısı ve beraberinde sebepsiz gaz olması. Bir de eşlik eden sadece hafif göğüs sızlaması, büyümesi 4 haftalıkken başlar.
Ayyy benim yumurtlamam geçen haftaydı dün alşam kasıklarımda ve rahimde gaz sancısı yaşadım bugunde hafif devam ediyor oturup kalkarken rahmimde bir ağrı var hamileliktir inşallah 🙈

Ayyy benim yumurtlamam geçen haftaydı dün alşam kasıklarımda ve rahimde gaz sancısı yaşadım bugunde hafif devam ediyor oturup kalkarken rahmimde bir ağrı var hamileliktir inşallah 🙈
İnşallah sadece sancı değil baya baya gaz yapmakta dahil oluyor normalde gazlı biri değilimdir o yüzden dikkatimi çekmişti internette yazıyordu erken gebelik belirtisi diye umarım sizde de vardır 1 hafta sonra ancak öğrenirsiniz tabi henüz erken 🥰🥰🩷🩷

İnşallah sadece sancı değil baya baya gaz yapmakta dahil oluyor normalde gazlı biri değilimdir o yüzden dikkatimi çekmişti internette yazıyordu erken gebelik belirtisi diye umarım sizde de vardır 1 hafta sonra ancak öğrenirsiniz tabi henüz erken 🥰🥰🩷🩷
Ayyy beni tarif ediyorsunuz 🙈 gaz sancısı bildiğiniz afedersiniz gaz cıkartsam gecicek gibi ama cok fazlada cıkartamıyorum bide bugun biraz kabız gibi oldum zorlayamıyprum rahim acıyor . Bende normalde hiç gazlanmam gaz sancısı cektiğimi bilmem adet ağrısıda bilmiyorum cok garipti inşallah gebeliktir test için sabırsızlanıyorum birde göğüs uçlarım cok acımaya başladı

Ay kızlar benim de gaz sancım ve gazım var daha 2 haziranda kimyasal geçirdim iki ay önce de boş gebelik sanki bu ay yine bişiyler olucak gibi sağ kasığımda batma başladı kimyasal olduğu için 2 haziran bat tahmin edemiyorum ya regl düzenim bozulduysa emin olamiyorum

Kızlar bugün gebelik testi yaptım innovita marka test pcosluyum ben en son 32 gün önce regl oldum bundan 3 gün oncede progesteron hormonuma baktirmistim 0.60 çıkmıştı sizce gebe olabilir miyim ne kadar geciktim bilmiyorum 🙈 lütfen yardımcı olun

Eklentiler

• IMG_20250621_184427.webp
    IMG_20250621_184427.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 112
Birde sol kasığımda uzanıp aniden kalkınca batma oluyor bir de beyaz akıntım var başka da bir şey yok

Ayyy beni tarif ediyorsunuz 🙈 gaz sancısı bildiğiniz afedersiniz gaz cıkartsam gecicek gibi ama cok fazlada cıkartamıyorum bide bugun biraz kabız gibi oldum zorlayamıyprum rahim acıyor . Bende normalde hiç gazlanmam gaz sancısı cektiğimi bilmem adet ağrısıda bilmiyorum cok garipti inşallah gebeliktir test için sabırsızlanıyorum birde göğüs uçlarım cok acımaya başladı
İnce ince göğüslere sızı gelir böyle ilerleyen zamanlarda onu da gözlemleyin bakalım evet gaz sancısı ama öyle büyük şiddetli olmuyor küçük küçük oluyor ahahah 🤣

Birde sol kasığımda uzanıp aniden kalkınca batma oluyor bir de beyaz akıntım var başka da bir şey yok
Bende de sol tarafım full ağrıyordu hatta dış gebelikten çok şüphelendim tek taraflı ağrı oluyor yani eğer beta pozitif çıkarsa muhakkak 2 3 günde bir tekrar edersiniz 🙏🏻

Kızlar bugün gebelik testi yaptım innovita marka test pcosluyum ben en son 32 gün önce regl oldum bundan 3 gün oncede progesteron hormonuma baktirmistim 0.60 çıkmıştı sizce gebe olabilir miyim ne kadar geciktim bilmiyorum 🙈 lütfen yardımcı olun
Bu testten bende de var ama bazıları bunun yalancı pozitif verdiği yorumlarda bulunmuş pek güvenilir değil galiba başka belirtiniz var mı yarın sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapma şansınız varsa daha iyi olur mesela awox prodoctor gibi

Bu testten bende de var ama bazıları bunun yalancı pozitif verdiği yorumlarda bulunmuş pek güvenilir değil galiba başka belirtiniz var mı yarın sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapma şansınız varsa daha iyi olur mesela awox prodoctor gibi
O şekilde yaparım artık teşekkürler ben de öyle yorumları okudum sadece batma bana tuhaf geldi o da uzanıp kalkınca Ağrı giriyor yoksa ayakta falan girmiyor Ağrı

Back
X