Teşekkür ederim 28inde iliskiye girdik zaten bugün 3. Günü acaba hamilemiyimdir çok merak ediyorum gebelik testini ne zaman yapabilirim ?Canın ben o günlerden falan pek anlamam ama ovulasyon testi al istersen o işe yarıyor dediler Rabbim nasip etsin inşallah
10-12 gün sonra çıkıyor canım inşallah hamilesindir Rabbim gönlünde olanı nasip etsinTeşekkür ederim 28inde iliskiye girdik zaten bugün 3. Günü acaba hamilemiyimdir çok merak ediyorum gebelik testini ne zaman yapabilirim ?
Teşekkür ederim aminn hepimizin10-12 gün sonra çıkıyor canım inşallah hamilesindir Rabbim gönlünde olanı nasip etsin
Bende öyle düşünüyorum psikolojik sanırım. Yumurtlama olmadığı zaman hamile kalmam mümkün değil mi ?3 gunde mide bulantisi belirtisi olamaz.
Cunku 3 gunde dollenen yumurta rahme bile yerlesmis olmuyor.
Yumurtlama gunlerinizi tespit etmek icin test kullanabilirsiniz.
Teşekkür ederim 28inde iliskiye girdik zaten bugün 3. Günü acaba hamilemiyimdir çok merak ediyorum gebelik testini ne zaman yapabilirim ?
Bende öyle düşunuyorum zaten daha 8 aylık evliyiz ve ilk denememiz eşim normalde 1 seneden sonra istiyo çocuk ama nasıl olduysa bu sefer denedik umarim tutar bekleyip gorcezz. Şuan adetime 30 gün var adet gecikmemi bekleyene kadar ölürüm meraktan heralde
Denicem teşekkür ederim İnsallahhhNe guzel iste donemin yeni baslamis adetine o kadar cok varsa adet gunun gelene kadar bi gun durup bi gun iliskiye girin olur insallah
Bende öyle düşünüyorum psikolojik sanırım. Yumurtlama olmadığı zaman hamile kalmam mümkün değil mi ?
Galiba psikolojik senin cunku yumurta çatlıyor ortalama 3 gun tüplerde yolculuk yapiyor rahime dusup yerlesmesi de en az 3 gun en iyi ihtimalle dollenme sonrasi 1 haftada yerlesmeye basliyor. Nacizane tavsiyem ovulasyon testini bi ay dene yumurtlama zamanini gorursun bi kez ardindan da adet bitimi 2-3 gunde bir calisma :) bir de calisirken cocugu cok dusunme ben sagliksiz da olsa iki kez hamile kaldim ikisi de aklima gelmeyen aylarda oldu. Son bi sey folik aside baslaBenim psikolojim bozuldu galba simdide kasimlarim agriyoo
Yaa hamile olma ihtimalim yok mu hiic.Galiba psikolojik senin cunku yumurta çatlıyor ortalama 3 gun tüplerde yolculuk yapiyor rahime dusup yerlesmesi de en az 3 gun en iyi ihtimalle dollenme sonrasi 1 haftada yerlesmeye basliyor. Nacizane tavsiyem ovulasyon testini bi ay dene yumurtlama zamanini gorursun bi kez ardindan da adet bitimi 2-3 gunde bir calisma :) bir de calisirken cocugu cok dusunme ben sagliksiz da olsa iki kez hamile kaldim ikisi de aklima gelmeyen aylarda oldu. Son bi sey folik aside basla
İliski var ihtimalin tabiki olabilir fakat belirti yasaman su an cok mumkun degil, ama belki erken yumurtladin ve o da dollendi bunu su an bilemeyiz ki bi hafta sonra kan tahlili yaptirabilirsin bunun icin ama adet gecikmeden yapilan kan testlerini sahsen uygun bulmuyorum cunku adet oncesi ogrendiginde hcg 2ye katlancak mi stresi basliyor ve dr.lar da net konusamiyorYaa hamile olma ihtimalim yok mu hiic.
Anladim canim adetim daha 30 gün var beklicem o zaman yapcak baska bisey yok:)İliski var ihtimalin tabiki olabilir fakat belirti yasaman su an cok mumkun degil, ama belki erken yumurtladin ve o da dollendi bunu su an bilemeyiz ki bi hafta sonra kan tahlili yaptirabilirsin bunun icin ama adet gecikmeden yapilan kan testlerini sahsen uygun bulmuyorum cunku adet oncesi ogrendiginde hcg 2ye katlancak mi stresi basliyor ve dr.lar da net konusamiyor
H istedigin gibi sonuclanir :)Anladim canim adetim daha 30 gün var beklicem o zaman yapcak baska bisey yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?