Hamile kalabilmek için yıllardır çabalayanların paylaşım alanı

Beyaz7045

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2020
121
49
98
40
Neden hamile kalabilmek noktasında sürekli düşünme halindeyiz?neden tevekkül edemiyoruz?herkes bize neden akıl vermeye çalışıyor?biz bilmiyor muyuz ne yapacağımızı?belki de hamile kalmak için yapmadığımız şey yoktur! Elbette ki Rabbim ol derse olur bunu bilmiyor muyuz?…peki sizin insanlara sormak istediğiniz sorular neler olurdu?
daha yazmak istediğim şeyler yok değil…
çok şey var çok ,belki de içimi okusanız kaç kitap çıkar.
acılar paylaşıldıkça azalırmış ,paylaşalım bakalım neler olacak!

Çok doğru verende Rabbim alanda şükürler olsun vardır bi bildiği Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Ben zaten bu insanlari hic anlamıyorum hamile degilken surekli arayip ne zaman hamile kalacaksin, dusunmuyormusun, doktora gimiyor musun, sorun sende mi yoksa esindemi diye binlerce soruya maruz kalmis biriyim gorusmeyi kestim kac kisiyle bu yuzden cevreyle irtibati kesip yalnizlasiyorsun ama su var birde cok samimi bulduğum arkadasim saniyordum beni teselli etmek icin ariyor soruyor her aradiginda tedavi nasil gidiyor diye ben safta beni düşünüyor sanıyordum Allahin mucizesi hamile kaldim sevinsin diye aradim sevinir gibi yapti bir daha ne aradi ne sordu o yuzden disaridaki kisiler icin kendinizi uzmeyin ne istiyorsaniz kendiniz icin isteyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…