Hamile kalabilmek ne zormuş diyenler buyrun konuşalım?

sevecen_29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
1.044
498
53
Hamile kalmak istiyorum ama nasip tabi Her ay belırtı hıssedıyorum ama fosss cıkıyor :) sız de her ay belırtı yasıyor musunuz ? bi ara bende kasık agrısı mıde bulantısı oldu ama adet oldum sonra. bu ay dedım kı kendı kendıme her adet dönemınden 1 hafta kadar once göbegımın alt kısmında batmalar acımalar olur biraaz. Hissederim adet olacagımı.bu ay o olmazsa hamılelıkten suphe etcem yoksa etmıcem dedım. dün batmalar acımalar oldu. sanırım 1 hafta sonra adet olucam zaten 17-18-19 u adet günüm muhtemelen.
Millet tek seferde hamıle kalıyor ya bravo vallaa:)

ilk seferde hamile kalanlar gercekten cok sanslilar bencede ama benim tek yegane tavsiyem adet gecikmesini beklemek cunku oncesinde hissettiigini dusundugun her belirti tamameeeeen psikolojik. mide bulantisi 6. gebelik haftasinda baslar. dolayisiyla adet donemi gebeligin 4. haftasi oldugunu dusunursen gecikme yasamadan mide bulantisi bize biraz filmlerden kalan psikolojik bi belirti. ben adet gunume kadar sanki adet olcakmisim gb karin agrisi cekmistim. hatta adet olcagima emindim nerdeyse ama testlerde cift cizgiydi dolayisiyla keseyi gorene kadar ben zaten 9 dogurmustum ya dis gebelikse ya kimyasal gebelikse ya soyleyse ya boyleyse diye kafayi yiodum. o zaman anladim zaten sabredemiors hemen adet gelmeden ogrenmek istiors hamilemiyiz die ama ondan sonraki sureci beklemek daha stresli gercekten. o zaman anlamistim zaten neden heryerde adet gecikmesini bekleyin diye yazdigini doktorlar bile cogu adet gecikmesi olmadan bhcg kanda cikarsa bile evet hamilesin demiolar cnk kese oluscakmi kalp atisi olacakmi vs die beklemek ve gormek zorundalar yoksa bhcg 50 cikti evet hamilesin diip kimyasal gebelik ya da dis gebelik cikarsa doktorda beni bosuna umitlendirdi diebilirsin. sadede gelelim dersen uzun oldu farkindayim adet gecikmesi yasamadan vucudunu dinleme tek tavsiyem bu :)

Benimde bat 19 kasim normalde adetten once kasik agrim olmaz ama bu sefer 10 gun onceden basladiii. 2 aylik evliyim bu ay denemeye basladik insallah rabbim aratmadan verir 19 yasindayim

bılmıyorum kı herkes belırtı yazıyor kası agrısı bel agırıs vs. sende bunların hıcbırı olmadımı akıntı vs. karın agrın adete kaç gun kala gıbı başlamıstı?

bılmıyorum kı herkes belırtı yazıyor kası agrısı bel agırıs vs. sende bunların hıcbırı olmadımı akıntı vs. karın agrın adete kaç gun kala gıbı başlamıstı?
diorm ya benim bel agrimda karin agrimda vardi ama adet belirtisinden hicbi farki yoktu ben adet olacagima emindim nerdeyse hicbi fark hissetmemistim. gebelik testinide onceki aylardan bi tane kalmisti amaan oylesine bi yapiim diip de silik cizgiyi gorunce hadi canim die kendi kendime dusunup onemsemeyip 2 gun sonra tekrar yapmistim. mide bulantim o donem hiiiic olmadi 7.hafta gb bi iki kez oldu cok nadir o da acaip koku karisik olursa yasamistim onun disinda ah evet bak bu kesin gebelik belirtisidir diiceim bisi yasamamistim. adet belirtilerinden hicbi farki yoktu yani benim icin. ama sorsan diger aylar amaniin ne belirtiler ne belirtiler bas donmeleri mide bulantilari kasikta batmalar ay basim donuyo uykum var ayakta duramiyorumlar neler neler :) yani insan hamileligi kafaya takti mi ne belirtiler buluosunda hic alakasi olmuyo zaten bilimsel olarak da bazi istisnalari disarda tutarak soluorm daha adet gecikmeden bariz gebelik belirtileri yasamak imkansiz.

benım adet zamanımda bel agrım olmaz hıc olmadı goguslerde hassasıyet bıle cok cok az olur oda hıssetmem bıle. sadece karın agrım olur bıraz. acaba dıyorum hamıle kalsam bende yıne hıc belırtı olmayabılır o zaman cunku normaldede olmuyor ?

belli olmaz ki canim ne desem yalan benim sancili bi adet donemim oldugu icin belki bazi belirtileri hissetmekte gec kalmisimdir hani istisnai durumlardan biriside benimdir belki bilemiorm ama biyolojik kismini dusununcede benimki normalmis gibi gelio bana :) ya ama diorm ya belirti aramaktansa adetin gecikmesini bekleip ogrenmek en sagliklisi gercekten. ben 5 gun kala sansina ogrenmis oldum kan testini adet gunum 2 gun gecince yaptirdim ama diorm ya ne cektim o ara kese goruncek mi kalp atisi duyulcak mi kese saglikli mi vs gibi. ama adetin en azindan bi 5 gn falan gecmesini dayanaip bekleseydim zaten doktora gittiimde kese goruncekti kalp atisini beklemeye kalcakti is. bu arada yurtdisinda yasayan bi tanidiim var orda adet gunu gecmeden kan testi dahi yapmiolar hatta doktoru min 10 gun gecikmeyle gelmesini kalp atisini goremezlerse ona gore hareket etmeleri gerektiini solemis falan ilk duyduumda nasi bi doktor o falan die solenmistim ki sonra yasayinca bende anladim neden bole dediini

sana katılıorum cnm ... belirtiler fosda çıkabilio kimyasalda olabilio adet günümüzün geçmesi lağzım en sağlıklı olanı o

sana katılıorum cnm ... belirtiler fosda çıkabilio kimyasalda olabilio adet günümüzün geçmesi lağzım en sağlıklı olanı o
aynen silik cizgi gordum ama kanamam basladi die az yazi okumadim burda. en azindan adet gecikmeden yapmazsan onu gormuosun ve normal adet gecirdim die dusunup kimyasal gebelik yasadiinin bile farkina varmiosun ama onceden yapip silik cizgiyi yakalayip sonra kanama yasayinca daha cok bunalima girer insan

Ben mesela silik çizgi yakalıdım gittim kanda negatifti iki gün sonra yine bu sefer kanda vardı ama fazla tutunamadı ve kaybettim malesef... kimyaasal olmasada stresten düştü kim bilir rabbim bilio bunu... o yüzden bu ay oluruna bıraktım

hemde ne zor..2 senedir denemediğimiz yöntem kalmadı bütün gebelik belirtilerini yasadım ama hepsi boş çıktı Allahtan hayırlısı..tek seferde olsun olmasın butun hamileler uzaylı gibi gelmeye basladı:) içimden surekli nasıl başardıklarını sorguluyorum

Allah hayirlisini versin canim ya inan biz kendimizi daha cok strese sokuors gercekten. Insalla saglikla bebisine kavusursun sende. Dualarim seninle

Allah hayirlisini versin canim ya inan biz kendimizi daha cok strese sokuors gercekten. Insalla saglikla bebisine kavusursun sende. Dualarim seninle
saolasın kuzum her şerde vardır bi hayır ... bende senin doğumun rahat geçsin sağlıklı bi şeeklde evladın kucağına gelsin die dua ediceğimm...

Benimde bat 19 kasim normalde adetten once kasik agrim olmaz ama bu sefer 10 gun onceden basladiii. 2 aylik evliyim bu ay denemeye basladik insallah rabbim aratmadan verir 19 yasindayim
hayırlı olsun canım daha cok yenısın 2 ay olmus bende eskı sayılmam da neyse ınsallah bebegın tez zamamda duser rahmıne ve kalbıne

arkadaslar millet oyle seyler yaziyoki ne belirtiler... Bulantilar agrilar daha adet gunu gecmeden. Bende basliyorum bu belirtileri kendimde aramaya.:))) pskoljikmen zorla agrim var gibi hissediyorum mesela. Valla eger oyleyse hic umutlanmayayim ben. Hayirlisi.

Arkadaşlar Merhaba. Bende 2 bucuk yıllık evliyim 7 aydır deniyoruz. son bir buçuk aydırda doktora gidiyorum. Avulasyon takibi yapılıyor. Bu ay baya ümitliyiz. Tam zamanındaydı herşey. Şimdi hiç belirtileri kafama takmamaya çalışıyorum. Benşm sorum şu bugün çok halsizim ve FMF hastayısım bilmeyenler için ateşli bir hastalıktır ve büyük ihtimalle ateşim çıkacak. Bunu engellemek için acaba ilaç kullansammı ya hamileysem sorun olurmu fikri olan varmı? bat:20 Kasım

doktora sor cnm. Kac gun var adetine

Ahhh ahhh bencede ne zor is mis ilk okulda fen ogretmenim derdi cocuk yapmak 3 dk diye bakmasi mesele derdi biz 3 dklik isi yapamiyoz cocuga nasil bakcaz

benimde son 2 aydır hep belirtilerim oluyordu ama sonuç hep negatifti bu ay aşırı kanamalarım sonucu doktora gittim ve poliplerim olduğunu öğrendim inşallah hamile kalmamın önündeki tek engel budur 1-2 ay dinlenmeden sonra tekrar bebiş çalışmalarına devam inşallah 2016da gebe kalırımisteyen herkese nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…