Hamile kalalım

Firstmoon01

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2016
62
31
18
33
Merhaba kızlar ben 4 aylık evliyim birinci ayında vajinismusu yenmeyle geçirdim ikinci ayınca hamile kalmaya calısmaya basladık 3 seferdik deniyoruz ama daha sonuç alamadık 28 günde bir regl oluyorum . Folik asit kullanmayı düşünüyorum birde incirdi kabak çekirdeğiydi bunlar gerçekten işe yarıyor mu ? Önerebileceğiniz birşeyler var mı birbirimize yardımcı olalım diye açtık bu konuyu hadi hayırlısı

Daha çok yenisin canını sıkma sadece kafan rahat olsun gerisi boş. Bir de yumurtlama günlerini iyi takip et ve değerlendir sonrasında Allah nasip eder inşallah..

canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama 30-35 yaş arasındaki kişiler için doktor 6 ay, 20'li yaşlardaki kişiler için 1 sene zaman veriyor. 1 sene denemen lazım eğer olmazsa doktorlar bir yöntem öneriyorlar

canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama 30-35 yaş arasındaki kişiler için doktor 6 ay, 20'li yaşlardaki kişiler için 1 sene zaman veriyor. 1 sene denemen lazım eğer olmazsa doktorlar bir yöntem öneriyorlar
25 yaşındayım canım Daha 7 ay zamanım var o zaman süper

Daha çok yenisin canını sıkma sadece kafan rahat olsun gerisi boş. Bir de yumurtlama günlerini iyi takip et ve değerlendir sonrasında Allah nasip eder inşallah..
Bugün ovulasyon testi aldım bakalım dikkat edecegim Eczacıdan da folik asit alacaktım ama önce doktora görünün dedi . Sence suan reglimin ikinci günündeyim bitince gitmeliyim degil mi doktora ?

25 yaşındayım canım Daha 7 ay zamanım var o zaman süper
Valla canım daha erken bence doktor doktor gezme psikolojik olarak baskı ve stres hissedersin üzerinde. Folik asit için ise sağlık ocağı aile hekimine görünebilirsin onlar da veriyor ben öyle yapmıştım. Ama folbiol tavsiyemdir bana da onu vermişlerdi fiyatı da çok uygun yazdırmana bile gerek kalmıyor direkt alabiliyorsun.
Onun dışında adetinde düzensizlik yoksa bence ovulasyon testi bile almana gerek yok. Ben telefonuma takvimim diye bir program indirmiştim onu kullandım faydasını da gördüm. Yumurtlama günlerini falan bu programdan takip edebilirsin dene derim.
Herşeyin dışında sana en önemli tavsiyem kafan rahat olsun. Hamile kalacak mıyım düşüncesiyle ilişkiye girme at kafandan akışına bırak. İlişkiden sonra ilk yarım saat kıpırdamadan yat yeter. Ben tüm bu basit yöntemleri deneyerek 2. ayımda hamile kaldım. Sana tüm söyleyeceklerim bunlar :)
Allah aratmadan tez zamanda sana da nasip etsin inşallah..

Yaaa çok teşekkür ederimm güzel yardımlarınız içiinn Hepsini dikkate alacagımm gercektenn bende vajinismusu yendigimde tüm dünyaya yardım etmek istemiştim kadınlar birbirlerini cok iyi anlıyor inşLlah Allah herkese nasip eder

can

amanda aman burda bı yenı gelon mı varmıs :) daha ck yenısın hıııc takılma kafan rahat olsun evlılıgının tafını cıkar ccuk kendılıgnden olr heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…