- Emoji Skoru
- 245
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi yanakkadin
Merhaba Allahıma çok şükür 9 haftalık hamileyimCanım mesajın arada kaynamış ne durumdasin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Allahıma çok şükür 9 haftalık hamileyimCanım mesajın arada kaynamış ne durumdasin
Çok şükür sağlıkla kucağına almak nasip olsun nasıl oldu doğal yoldan mıMerhaba Allahıma çok şükür 9 haftalık hamileyim
En son klomen ile denediğim ay da olmamıştı, sonra o ay biraz kilo vermek için diyetisyene yazıldım bana kan değerlerime göre diyet listesi yaptı, ona baya uyum sağladım o şekilde doğal olmus oldu çok şükür inşallah sağlıkla kucağıma alırım. Size de allah en yakın zamanda dilediğiniz gibi hayırlısı ve sağlıklısıyla nasip eder inşallahÇok şükür sağlıkla kucağına almak nasip olsun nasıl oldu doğal yoldan mı
Elinizde varsa diyet listenizi benimle paylaşabilir misinizEn son klomen ile denediğim ay da olmamıştı, sonra o ay biraz kilo vermek için diyetisyene yazıldım bana kan değerlerime göre diyet listesi yaptı, ona baya uyum sağladım o şekilde doğal olmus oldu çok şükür inşallah sağlıkla kucağıma alırım. Size de allah en yakın zamanda dilediğiniz gibi hayırlısı ve sağlıklısıyla nasip eder inşallah![]()
Bence paylaşmamam daha doğru olur cünkü ben tiroid hastasıyım bana yarayan size yaramayabilir, elinizdeyse kendi kan sonuçlarınıza göre diyetisyene başlayın, evet maddi olarak zorluyor ama her şey kişiye özel ilerliyor. Ayrıca ben yumurta et tüketmeyen biriyim listelerim de ona göre, yine sizi yanıltmış olur benim listem. Prolaktinim de cok hafif yüksekti diyetisyen bi kaç şeyi cıkarttırdı. Bi de tamamen benim yüksek düşük değerlerime göre ayarlandı, size zarar vermek istememElinizde varsa diyet listenizi benimle paylaşabilir misiniz
Anladım tiroid dikkatimi çekmedi yazımızda amh benimde düşük olduğu için demek ki ona daha fazla odaklandım benim prolaktinde hafif yüksek neyse bakalım girdik bı yolaBence paylaşmamam daha doğru olur cünkü ben tiroid hastasıyım bana yarayan size yaramayabilir, elinizdeyse kendi kan sonuçlarınıza göre diyetisyene başlayın, evet maddi olarak zorluyor ama her şey kişiye özel ilerliyor. Ayrıca ben yumurta et tüketmeyen biriyim listelerim de ona göre, yine sizi yanıltmış olur benim listem. Prolaktinim de cok hafif yüksekti diyetisyen bi kaç şeyi cıkarttırdı. Bi de tamamen benim yüksek düşük değerlerime göre ayarlandı, size zarar vermek istememama lütfen bir ay kendiniz deneyin diyetisyene yazılıp o şekilde gitmeyi. Ben aynı zamanda çok şey de öğrendim
![]()
Amh sorunum yoktu, prolaktin icin diyetisyenim bitki çayları, kuru meyveleri kesinlikle hayatından cıkar, fast food, ağır antreman, stres yükseltiyor, dereotu tüketimi azaltmak gerekir demişti. Mesela ben sağlıklı sanıp kuru meyve çok tüketirdim. Meğersem yanlışmış. Çiğ kabak içi her gün bi yemek kasıgı tüketin, meyve yerken yanına olabilir. Ya da meyve yanına kaju vs. Tüketmemi önermisti, cünkü sadece meyve yediğimizde kan şekerimiz çok hızlı yükseliyormuş. Genel olarak bunlar bence herkesin dikkat edebileceği şeylerdi. İnşallah süreciniz çiçeklerle dolu geçer. Bi an önce sağlıkla evladınıza kavuşunAnladım tiroid dikkatimi çekmedi yazımızda amh benimde düşük olduğu için demek ki ona daha fazla odaklandım benim prolaktinde hafif yüksek neyse bakalım girdik bı yola
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim tüm isteyen herkese içinde de bAna nasip olsun kimsenin kaucagi boş kalmasın aminAmh sorunum yoktu, prolaktin icin diyetisyenim bitki çayları, kuru meyveleri kesinlikle hayatından cıkar, fast food, ağır antreman, stres yükseltiyor, dereotu tüketimi azaltmak gerekir demişti. Mesela ben sağlıklı sanıp kuru meyve çok tüketirdim. Meğersem yanlışmış. Çiğ kabak içi her gün bi yemek kasıgı tüketin, meyve yerken yanına olabilir. Ya da meyve yanına kaju vs. Tüketmemi önermisti, cünkü sadece meyve yediğimizde kan şekerimiz çok hızlı yükseliyormuş. Genel olarak bunlar bence herkesin dikkat edebileceği şeylerdi. İnşallah süreciniz çiçeklerle dolu geçer. Bi an önce sağlıkla evladınıza kavuşun![]()
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim tüm isteyen herkese içinde de bAna nasip olsun kimsenin kaucagi boş kalmasın aminAmh sorunum yoktu, prolaktin icin diyetisyenim bitki çayları, kuru meyveleri kesinlikle hayatından cıkar, fast food, ağır antreman, stres yükseltiyor, dereotu tüketimi azaltmak gerekir demişti. Mesela ben sağlıklı sanıp kuru meyve çok tüketirdim. Meğersem yanlışmış. Çiğ kabak içi her gün bi yemek kasıgı tüketin, meyve yerken yanına olabilir. Ya da meyve yanına kaju vs. Tüketmemi önermisti, cünkü sadece meyve yediğimizde kan şekerimiz çok hızlı yükseliyormuş. Genel olarak bunlar bence herkesin dikkat edebileceği şeylerdi. İnşallah süreciniz çiçeklerle dolu geçer. Bi an önce sağlıkla evladınıza kavuşun![]()
Amh dışında bir sorun vardır belki tedaviniz olumlu sonuclandiysa ne mutluben 3.8 amh değeriyle 4 yıl kalamadım o psikoloji o çöküntü yetersizlik çok iyi bilirim. Hep özendim o evrede ceket atılıp hamile kalan kadınlarımıza, imrendim. Çareyi tedavide buldum ne yapalım kısmet, nasip.. :)
Tembel yumurtalarım vardı :) başka ne bir tiroit ne bir diyabet hiç bir sorunum yoktu.Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim tüm isteyen herkese içinde de bAna nasip olsun kimsenin kaucagi boş kalmasın amin
Amh dışında bir sorun vardır belki tedaviniz olumlu sonuclandiysa ne mutlu
İlk tedavide olumlu mu oldu benim insülin direnci var hafif prolaktin yüksek amh düşükTembel yumurtalarım vardı :) başka ne bir tiroit ne bir diyabet hiç bir sorunum yoktu.
5 aşılama oldum 3. de tuttu ama kalbi atmadı. Tüp bebekte çok şükür Rabbime ilkte tuttu. Doktor ve tedavi çok önemli bir de kafa rahatlığı, iş stresinden çevre faktöründen uzaklaşıp rahatlamak çok iyi geliyor.İlk tedavide olumlu mu oldu benim insülin direnci var hafif prolaktin yüksek amh düşük
Calismiyorum çevremde bana baskı kuranda yok hamdolsun ama ben genel olarak kendimi strese sokan biriyim5 aşılama oldum 3. de tuttu ama kalbi atmadı. Tüp bebekte çok şükür Rabbime ilkte tuttu. Doktor ve tedavi çok önemli bir de kafa rahatlığı, iş stresinden çevre faktöründen uzaklaşıp rahatlamak çok iyi geliyor.
Calismiyorum çevremde bana baskı kuranda yok hamdolsun ama ben genel olarak kendimi strese sokan biriyim
Bende öyleydim ama sonra sonra olmadıkça negatifler olumsuzluklar beni bu duruma alıştırmıştı. Tıp ilerledi elbet Allah izin verirse bilimle ilimle olur diye düşünmeye başladım kendimi tedaviye bıraktım ve bi olgunluk bi ferahlık geldi. Stresten inim inim inleyen ağlayan ben çok sakin bir süreç geçirmiştim.Calismiyorum çevremde bana baskı kuranda yok hamdolsun ama ben genel olarak kendimi strese sokan biriyim
Ben geçen gün o kadar araştırdım ki tektim evde eşim işten geldiğinde kafam Kazan gibi olmustuBende öyleydim ama sonra sonra olmadıkça negatifler olumsuzluklar beni bu duruma alıştırmıştı. Tıp ilerledi elbet Allah izin verirse bilimle ilimle olur diye düşünmeye başladım kendimi tedaviye bıraktım ve bi olgunluk bi ferahlık geldi. Stresten inim inim inleyen ağlayan ben çok sakin bir süreç geçirmiştim.