Hamile kalamama psikolojisi

mineltk

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2016
908
659
23
32
Merhaba hanimlar...
Ben 5 aylık evliyim evlendigimizden beri korunmuyoruz eşimle hep bebek istedik.. Doktora gittim kontrol amacli hic bir sıkıntım yok çok sükür normal bir şekilde hamile kalabilcegimi soyledi .. Fakat ben cok kafaya takıyorum her ay sadece cocuk icin birlikte oluyoruz yumurtlma gunu hesapliyorum gunum gelince sanki bir ödevmis gibi hadi cocuk yapalim diyoruz .. ve her ay yok gogusum agriyo hamileyim heralde yok kasigim agriyo bu ay oldu diyorum ama adet olup husrana ugruyorum... Kafaya çok takiyorum bu psikolojiden nasil kurtulacagimi bununla nasil savasicagimi bilmiyorum.. Sizinde basiniza bu geldiyse bunu yenebildiyseniz lutfen benimle paylasin .. Önerilerinize ve tecrubelerinize ihtiyacim var.. Çünkü her ay hem kendimi hemde esimi yipratiyorummm. Şimdiden tesekkürlerrr :)

Öncelikle yukarıda saydığınız şeyleri yapmayın. Tadını çıkarın yahu :) Olmaması için bir sebep yoksa, sebep sizin tutumunuzdur. Değiştirin bu halinizi. Güzel haberlerinizi alacağız elbet :)
Ahh tatlim beynimden söküp atabilsem dünyanın en rahat insani olucam ama bu ay herseyi bosverdim yumurtlamalarmis catlamalarmis hicbisey hesaplamadim umarim yavas yavas atlaticam ama nasil aklimdan sokup aticam bilemiyorum :)

Yeni evlisiniz akışına bırakıp birlikte olun. 13 aylık bir kız annesi olarak söylüyorum. Çocuk olduktan sonra istediğiniz gibi sevişecek zamanınız ve ortamı her zaman bulamayacaksınız:KK23:

her ay sadece cocuk icin birlikte oluyoruz yumurtlma gunu hesapliyorum gunum gelince sanki bir ödevmis gibi hadi cocuk yapalim diyoruz

adamı da kendinizi de cinsellikten soğutucaksınız. sonra çok pişman olursunuz demedi demeyin.

Ya zaten bende bu durumdan sikayetciyim elimde degil ve kurtulmak istiyorum.. Akısına bırakmak istiyorum .. Benim bi kac sikayetim vardi ben o yuzden doktora gitmistim zaten esim bu kadar takmiyo o herseyin akisina birakti ben niye boyle hirs yapjorum valla bilmiyorum farkindayim daha cok yeni evliyim ama bu psikolojiden sıyrılamıyorum

Merhaba hanimlar...
Ben 5 aylık evliyim evlendigimizden beri korunmuyoruz eşimle hep bebek istedik.. Doktora gittim kontrolar amacli hic bir sıkıntım yok çok sükür normal bir şekilde hamile kalabilcegimi soyledi .. Fakat ben cok kafaya takıyorum her ay sadece cocuk icin birlikte oluyoruz yumurtlma gunu hesapliyorum gunum gelince sanki bir ödevmis gibi hadi cocuk yapalim diyoruz .. ve her ay yok gogusum agriyo hamileyim heralde yok kasigim agriyo bu ay oldu diyorum ama adet olup husrana ugruyorum... Kafaya çok takiyorum bu psikolojiden nasil kurtulacagimi bununla nasil savasicagimi bilmiyorum.. Sizinde basiniza bu geldiyse bunu yenebildiyseniz lutfen benimle paylasin .. Önerilerinize ve tecrubelerinize ihtiyacim var.. Çünkü her ay hem kendimi hemde esimi yipratiyorummm. Şimdiden tesekkürlerrr :)
daha çok erken 6 aya kadar korunmadan hamile kalmamak normal bir iki ay sonra bi kadın doğumcuya muayene ol :KK46:

hamile kalmak için görev gibi sevişmek neden? henüz 5 aylık evlisiniz,cinselliğin tadını çıkarın üstelik korunma derdi de yok..oohhh..amaç bebek değil zevk olursa sonucunda bebek gelir zaten:KK66:
Haklısın benimde istedigim o bu ay yavastan bu sekilde artik kendimi rahatlatmaya basladim umarim artik boyle devam eder ve ben artik bu psikolojiden sıyrılırımmmm .. sanirim biraz da cevre etkeni var yeni evlilere sorulan ilk sorular bebek bebek bebek.... Onlar beni hırslandırıyor heraldeee :KK47:

+1
Esin gidip spermiyogram yaptırması gerekiyor..
Daha çok erken evliligim ve esim bu kadar dert etmiyo zaten doktorlardan en az 6 ay sonra gelin diyolar o yuzden esimi suan doktorlara suruklemek istemiyorum cunku ortada onun acisindan cok abartilacak bisey yok .. Sorun benim kafaya cok takmam sadece ben bu kadar dusunmemek istiyorum hepsi bu

Haklısın benimde istedigim o bu ay yavastan bu sekilde artik kendimi rahatlatmaya basladim umarim artik boyle devam eder ve ben artik bu psikolojiden sıyrılırımmmm .. sanirim biraz da cevre etkeni var yeni evlilere sorulan ilk sorular bebek bebek bebek.... Onlar beni hırslandırıyor heraldeee :KK47:
5 aylık evlilikte ne bebeği daha durun demen yeterli..vallahi şu kk da ilk defa ben de diyeceğim,kırmızı don al motive olursun diye:KK70:

Daha çok erken evliligim ve esim bu kadar dert etmiyo zaten doktorlardan en az 6 ay sonra gelin diyolar o yuzden esimi suan doktorlara suruklemek istemiyorum cunku ortada onun acisindan cok abartilacak bisey yok .. Sorun benim kafaya cok takmam sadece ben bu kadar dusunmemek istiyorum hepsi bu
çok erkense sen niye gittin o zaman. eşinde bi sorun varsa istediğin kadar yumurtlama günü takip et neye yarıcak.
bizde eşim doktora gittiğinde büyük bi şok yaşamıştık. ihmal etmeyin

çok erkense sen niye gittin o zaman. eşinde bi sorun varsa istediğin kadar yumurtlama günü takip et neye yarıcak.
bizde eşim doktora gittiğinde büyük bi şok yaşamıştık. ihmal etmeyin
Benim baska şikayetlerim vardi o yuźden doktora gittim bebegim oluyomu olmuyomu demeye degil .. sadece ona bebek istedigimi soyledim ondan sonra sıkıntı olmadigini soyledi 6 ay olmazsa gel dedi benim derdim kafama takmak eger cok uzun sure olmazsa zaten ikimizde yine doktora gideriz tabiki..

Kendinize meşgale bulun yaşınız 35 üstü değilse de bu acele neden

Hatta 35 üstü bile erken önce kadınlığın tadını çıkarın sonra anne olursunuz bu günler geri gelmez bir daha

Kendinize iş kurs farklı bir sorumluluk edinin tüm takip programlarını vs de kaldırın

Merhaba hanimlar...
Ben 5 aylık evliyim evlendigimizden beri korunmuyoruz eşimle hep bebek istedik.. Doktora gittim kontrol amacli hic bir sıkıntım yok çok sükür normal bir şekilde hamile kalabilcegimi soyledi .. Fakat ben cok kafaya takıyorum her ay sadece cocuk icin birlikte oluyoruz yumurtlma gunu hesapliyorum gunum gelince sanki bir ödevmis gibi hadi cocuk yapalim diyoruz .. ve her ay yok gogusum agriyo hamileyim heralde yok kasigim agriyo bu ay oldu diyorum ama adet olup husrana ugruyorum... Kafaya çok takiyorum bu psikolojiden nasil kurtulacagimi bununla nasil savasicagimi bilmiyorum.. Sizinde basiniza bu geldiyse bunu yenebildiyseniz lutfen benimle paylasin .. Önerilerinize ve tecrubelerinize ihtiyacim var.. Çünkü her ay hem kendimi hemde esimi yipratiyorummm. Şimdiden tesekkürlerrr :)

Kendinize bebek haricinde baska bir ugras hedef motivasyon bulubilirseniz belki daha az takarsiniz kafaya. Ayrica bu bebek islerinin sadece kadinla bitmedigini biliyorsunuz sanirim gunuzmude cok yaygin sperm kalitesinin dusuklugu vs tarzi bir dolu erkek ureme sorunu var, madem kafaya taknitiniz esinizde bir zahmet kontrole gitsin.

Back
X