Hamile kalamama sebepleri

Şöyle söylüyim 6 ay falan doktora gitmedim. Bu 6 ay içinde son 2 ay ovulasyon testi aldım adetin ilk gününden 10.gun testte çift çizgiyi gördüm hep 2 gün sürüyordu sonra siliklesiyodu. Sonra doktora gitmeye karar verdim . Evlikte 1 yıl dolmadigi için hastaneler pek ilgilenmiyor. Özele gittim hsg falan çekildi ve orda doktor hem klomen veriyo yumurtalarin gelişsin diye bazen çatlama iğnesi falan yapiliyo ve ilişki takvimi yapıyor sana . Benim evde yaptığım zaman çıkan cift çizgiden 1 hafta falan sonra ilişki takvimi yapıyor . Kontrollerde yumurtan ne kadar büyüdü ne zaman çatlar bunları gördüğü için ona göre takvim yapıp bilgi veriyor sana
Teşekkürler ederim 😀

Arkadaslar uzun tutmayarak özet geçeyim. Dongum düzenli doktor alttan muayene ile kist ve benzeri şeyler yok dedi kan testi yaptirmadim . Ovulasyonla catlamayi gördüm hatta bu ay iki kere . Tüp tıkanıklığı dışında hamile kalamama sebepleri başka neler olabilir . Bu aya mahsus olmak üzere 10 gün gecikti ama hamilelik yok (soğan kürü kullandım ) folik asitte kullanmıştım bu ay gecikmeyle birlikte bıraktım. Bir de rantudil ilaç kullanıyorum düzenli ama doktora üç beş defa sordum gebeliğe engel teşkil etmez dedi . Sizce sebep ne olabilir ? Hamile kalamama için
Ovulasyon testi nasıl yapılıyor?

Back
X