- 30 Ekim 2019
- 899
- 1.057
- 113
Bende de hiç bir sorun yokken 8 ay hamile kalamadim . Hamile kaldım fakat düştü 4 ay sonra yeniden hamile kaldım çok şükür bu hamileligimij neredeyse sonlarına geldim artık birkaç hafta kaldı ama ben çok stres yapıyordum neden olmuyor diye . Sürekli bebek dusuncesi vardı tabiki normal olarak olmadı sonra ne zaman ki kafamdan attım o ay hamile kaldım çok klişe bir laf biliyorum ama o düşünceyi stresi kafandan attığın an oluyor . Kendini oyalayacak mesgaleler bul canım kitap oku bı hobi edin vs. Vs. İnşaallah Rabbim hem sana hem isteyen herkese bekletmeden tez zamanda müjdeli haberler versinİyi geceler arkadaşlar dertleşmek için mi açtım desem bilemedim. İsyan etmek de değil niyetim ama bu yolda çektiklerimizi ancak benim gibi kardeşlerim anlar. Haziranda 1 sene olacak çocuk deneyeli. Evliliğimizin dr 3.yılı ağustosta artık etrafımdaki insanlar çok kısa sürede hamile kalmalarına rağmen neden ben diyr sormadan edemiyor insan. Hormonlarıma bakıldı, eşime bakıldı, rahmim temiz gebe kalmak için hiçbir engel yok diye 4 5 aydır ovülasyonla deniyoruz zaten konu geldi hsgye bu ay çekileceğim inşallah. Bu hsgden sonra çok umutluyum nedense inşallah bi sorun çıkmaz ama çok yoruldum gerçekten çok yoruldum. Çocuk evin neşesi bereketi sanki böyle de aileyiz ama eksiğiz. Sizler de yazın nasıl süreçlerden geçtiğinizi ya da benim gibiler dökün içinizi de umut olalım birbirimize.