Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ikinci bebegime hamileyim daha doktora gitmedim ama iki gun önce test yaptirdim postif cikti korunmayi biraktim hemen kaldim ilk cocugumdada öyle oldu ama bu bnce kisiden kisiye degisiyor cnku junekologa gittimde ultrasonla bana vakmisto yumurtaliklarin cok iyi xalisior hemen hamile kalirsin demistiMerhaba arkadaşlar Aralık ayından beridir bebek düşünüyorum hâlâ hamile kalamadim ne kadar sürede hamile kalınıyor? Düşünenler hemen mi hamile kaldı merak ediyorum.
Canım moralini bozma ben Ekim ayından beri uğraşıyordum bu ay hiç ümidim yokken kaldım Allah en hayırlı zamanda nasip ediyor inan banaMerhaba arkadaşlar Aralık ayından beridir bebek düşünüyorum hâlâ hamile kalamadim ne kadar sürede hamile kalınıyor? Düşünenler hemen mi hamile kaldı merak ediyorum.
Ya gerçekten mi çok sevindim böyle birisnin karşıma çıkmasına umarım Rabbim bize de aratmazCanım moralini bozma ben Ekim ayından beri uğraşıyordum bu ay hiç ümidim yokken kaldım Allah en hayırlı zamanda nasip ediyor inan bana
Daha önce vajinismustum doktora gidip muayene olmak benim için işkence gibi bir şey geliyor.O yüzden gidemedimMerhaba canım 2 senedir evliyim hiç korunmadim eşimde de bende de bı sıkıntı yoktu son 4 aydır adetimde azalma olunca hormonlara bakıldı PROLAKTİN değeri yüksek çıktı onun için ilaç tedavisi görüyorum öncesinde 3klomen 2catlatma iğnesi 1asilama yaptırdım hepsi olumsuz sonuçlandı bende hemen kalınır zannedenler denim malesef öyle olmuyormuş şuan hormon tedavisi+ clife kullanıyorum siz test yaptırdınız mi
Ne güzel Rabbim aratmamis hemen kalmışsınızben ikinci bebegime hamileyim daha doktora gitmedim ama iki gun önce test yaptirdim postif cikti korunmayi biraktim hemen kaldim ilk cocugumdada öyle oldu ama bu bnce kisiden kisiye degisiyor cnku junekologa gittimde ultrasonla bana vakmisto yumurtaliklarin cok iyi xalisior hemen hamile kalirsin demisti
İnan geçen aylar hep hamile miyim oldum mu kaldım mı diyordum bu ay hiç belirtim olmadı 20lik dişim için antibiyotikler bile kullandım zaten çocuğumuz olmuyor diyordum inan Allah ne zaman verecek bilinmez ama en hayırlısını versin inşallahYa gerçekten mi çok sevindim böyle birisnin karşıma çıkmasına umarım Rabbim bize de aratmaz
Merhaba canım bende ekim ayından beri istiyorum hala hamile değilim kısa sürede hamile kalınamıyor sağlıklı bireylerde 1 yıl içerisinde oluyor zaten ovülasyon gününü takip et eğer regllerin düzensiz ise ovülasyon testi kullan. Herhangi bir sağlık problemin yok ise sigara alkol tüketimi var ise kesinlikle bırakın, stresli bir yaşam tarzınız varsa eşinle stresten uzak kalmaya çalışın. Sağlıklı beslenmeniz çok önemlisi sağlıklı sperm olmayınca yumurta çatlasa dahi Malesef hamilelik oluşmuyor :/ her gün ilişkiye girmeyin. Bu sperm sayısını azaltır. Hiç bir hekim önermez 1 gün ara ile deneyin. Folik asit kullanımına başlamadıysan doktorunla veya aile hekiminle görüşüp folik asit iste. Zaten gebe kalmayı planladığını söylediğinde mutlaka verecektir. İnşallah hamile kalırsın canımMerhaba arkadaşlar Aralık ayından beridir bebek düşünüyorum hâlâ hamile kalamadim ne kadar sürede hamile kalınıyor? Düşünenler hemen mi hamile kaldı merak ediyorum.
Merhaba arkadaşlar Aralık ayından beridir bebek düşünüyorum hâlâ hamile kalamadim ne kadar sürede hamile kalınıyor? Düşünenler hemen mi hamile kaldı merak ediyorum.
Canım stres yapma olur bir sorun yoksa birde sana bir tavsiyem olacak bebek düşünenler için meditasyon var gir bak YouTube 21 gün geceleri dinleniyor çok faydasını görenler var bir dene istersen ruhen rahatlatıyormus insanı bende bebek düşünüyorum ama benim farklı sorunum var rahmimde miyom var önce amaliyat olacam 3 ay sonra sonra tüp Bebek başlıyacam ama bu meditasyonuda deneyecem Allah'tan ümit kesilmez sende dene canım inşallah tez zamanda kavuşursun melegineMerhaba arkadaşlar Aralık ayından beridir bebek düşünüyorum hâlâ hamile kalamadim ne kadar sürede hamile kalınıyor? Düşünenler hemen mi hamile kaldı merak ediyorum.
Amin inşallahBende Ekim ayından beri uğraşıyorum
maalesef olmadı. jinekolojik muayene oldum herhangi Bi sorunumun olmadığını hatta süper dedi, adet düzensizliğim de yok ama maalesef hamile kalamadım adet günüm 1 mayıs eğer olmazsa eşimle beraber doktora gitmeyi düşünüyoruz merakla bekliyorum rabbim anne olmamızı nasip etsin inşallah![]()
Öyle oluyor insan ümit ediyor kendini dinliyor bu ay var diyor olmuyor hayırlısıyla olur inşallahİnan geçen aylar hep hamile miyim oldum mu kaldım mı diyordum bu ay hiç belirtim olmadı 20lik dişim için antibiyotikler bile kullandım zaten çocuğumuz olmuyor diyordum inan Allah ne zaman verecek bilinmez ama en hayırlısını versin inşallah
Merhaba canım bende ekim ayından beri istiyorum hala hamile değilim kısa sürede hamile kalınamıyor sağlıklı bireylerde 1 yıl içerisinde oluyor zaten ovülasyon gününü takip et eğer regllerin düzensiz ise ovülasyon testi kullan. Herhangi bir sağlık problemin yok ise sigara alkol tüketimi var ise kesinlikle bırakın, stresli bir yaşam tarzınız varsa eşinle stresten uzak kalmaya çalışın. Sağlıklı beslenmeniz çok önemlisi sağlıklı sperm olmayınca yumurta çatlasa dahi Malesef hamilelik oluşmuyor :/ her gün ilişkiye girmeyin. Bu sperm sayısını azaltır. Hiç bir hekim önermez 1 gün ara ile deneyin. Folik asit kullanımına başlamadıysan doktorunla veya aile hekiminle görüşüp folik asit iste. Zaten gebe kalmayı planladığını söylediğinde mutlaka verecektir. İnşallah hamile kalırsın canımkendimden örnek vereyim aklında bulunur hem ben 1 ay öncesine kadar neden olmuyor bir problem mi var acaba diye kendimi yiyip bitiriyordum. Regllerim çok sancılı geçer benim normalde. Devlet hastanesinde hiç ilgilenmediler bende özel bir doktora randevu aldım tüm kontroller yapıldı ve bana şunu söyledi minik minik kistlerin var “çok hafif yönlü pko ( polikistik over semdorumu) var dedi.” Ama doktor hanım adetlerim düzenli pko belirtisi yok diyince ise pko sadece adet düzensizliği yapmaz tüylenme, sivilce, kilo alıp verememe, akne, saç dökülmesi gibi bir çok etken sıraladı. Son bir şey söylemek istiyorum allahtan umudunu kesme
yemene içmene dikkat et ,ideal kilonda kal sağlıklı beslen
Umarım hayırlı ve sağlıklı bir evladın olur.
Canım merhaba, gerekli tahlillerinizi (hormon, spermiyogram gibi) yaptırmış mıydınız? Eşinin de yaptırması önemli düşük çıkarsa değerler takviyeye başlarsınız çünküMerhaba arkadaşlar Aralık ayından beridir bebek düşünüyorum hâlâ hamile kalamadim ne kadar sürede hamile kalınıyor? Düşünenler hemen mi hamile kaldı merak ediyorum.
Canım stres yapma olur bir sorun yoksa birde sana bir tavsiyem olacak bebek düşünenler için meditasyon var gir bak YouTube 21 gün geceleri dinleniyor çok faydasını görenler var bir dene istersen ruhen rahatlatıyormus insanı bende bebek düşünüyorum ama benim farklı sorunum var rahmimde miyom var önce amaliyat olacam 3 ay sonra sonra tüp Bebek başlıyacam ama bu meditasyonuda deneyecem Allah'tan ümit kesilmez sende dene canım inşallah tez zamanda kavuşursun melegine
Yok yaptirmadim jinekolojik muayene yapar diye doktora gitmeye cesaret edemedim.Vajinismus geçmişim olduğu için .Canım merhaba, gerekli tahlillerinizi (hormon, spermiyogram gibi) yaptırmış mıydınız? Eşinin de yaptırması önemli düşük çıkarsa değerler takviyeye başlarsınız çünkü
Dene tabi hakkında hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallahGirdim hemen baktım çok teşekkür ederim uygulamaya baslicam
Hepimiz güzel haberlerle geliriz inşallah burayaDene tabi hakkında hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah![]()