Hamile kalamama

Ben de öyle sayılırım. İlk çocuğum 5 sene aşılama takip gibi denemelerden sonra tüp bebek tedavisiyle oldu, şimdi oğlum 8 yaşında ve hiç beklemediğim bir şekilde yeniden hamileyim

Ben de öyle sayılırım. İlk çocuğum 5 sene aşılama takip gibi denemelerden sonra tüp bebek tedavisiyle oldu, şimdi oğlum 8 yaşında ve hiç beklemediğim bir şekilde yeniden hamileyim
Ay çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, iki senedir hiç kalamadım bende hiçbir sorun yok ve kafayı aşırı taktım aşırı içim sıkılıyor her saniye

Ay çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, iki senedir hiç kalamadım bende hiçbir sorun yok ve kafayı aşırı taktım aşırı içim sıkılıyor her saniye
Hep söylerlerdi pek ihtimal vermemiştim aklından çıkarınca kafaya takmayınca oluyor derler. Tam olarak öyle. Zor ama kafaya takmamaya çalışın. İnşallah Allah sizin de kucağınızı hayırlısıyla bebişlerle doldursun

Ay ne güzel bir umut umudum bittiğinde bu cümleleri okumak tekrar umut verdi
Umudunuzu kaybetmeyin bu bahsettiğim tanıdığımda artık ümidini kaybetmişti hatta eşiyle boşanma aşamasına geldiler hiç hamile kalamayınca psikolojisi bozuldu. O kadar kötü günler geçiriyorduki birden mucize oldu şimdi kızı 6 yaşında çok mutlular. İnşallah sizinde olur Allah gönlünüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…