• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalamama

Ben de öyle sayılırım. İlk çocuğum 5 sene aşılama takip gibi denemelerden sonra tüp bebek tedavisiyle oldu, şimdi oğlum 8 yaşında ve hiç beklemediğim bir şekilde yeniden hamileyim🙂

Ben de öyle sayılırım. İlk çocuğum 5 sene aşılama takip gibi denemelerden sonra tüp bebek tedavisiyle oldu, şimdi oğlum 8 yaşında ve hiç beklemediğim bir şekilde yeniden hamileyim🙂
Ay çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, iki senedir hiç kalamadım bende hiçbir sorun yok ve kafayı aşırı taktım aşırı içim sıkılıyor her saniye 😔😔

Ay çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, iki senedir hiç kalamadım bende hiçbir sorun yok ve kafayı aşırı taktım aşırı içim sıkılıyor her saniye 😔😔
Hep söylerlerdi pek ihtimal vermemiştim aklından çıkarınca kafaya takmayınca oluyor derler. Tam olarak öyle. Zor ama kafaya takmamaya çalışın. İnşallah Allah sizin de kucağınızı hayırlısıyla bebişlerle doldursun 🍀

Ay ne güzel bir umut 🤲🏻 umudum bittiğinde bu cümleleri okumak tekrar umut verdi
Umudunuzu kaybetmeyin bu bahsettiğim tanıdığımda artık ümidini kaybetmişti hatta eşiyle boşanma aşamasına geldiler hiç hamile kalamayınca psikolojisi bozuldu. O kadar kötü günler geçiriyorduki birden mucize oldu şimdi kızı 6 yaşında çok mutlular. İnşallah sizinde olur Allah gönlünüze göre versin

Back
X