• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalamamak

yono

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2025
2
1
1
25
Kızlar 2. Kez anne olmak istiyorum ama 1 yıldır olmuyor benim gibi bu durumu yaşayanlar oldu mu ? Ne kadar sonra hamile kaldınız?

bugün tam 12 ay doldu iyice umudum tükendi..

Ovulasyon testi denediniz mi? Birde onu deneyin denemediyseniz. yumurtlama gününe denk getirincr şans artar. Birde yumurtlama zamanı hergün değilde gün aşırı ilişki öneriliyor. İnşallah Allah tez vakitte sağlıklı evlat versin

Bnde 2.cocugu istiyorum ilk istedigimde 5.ayda hamile kalmıştım sonra Mart ayında kürtaj olmak zorunda kaldım ondan sonra olmadı hiçbir sorun da yok geçen ay çatlatma ignesi denedik kimyasal oldu bu ayda denicez insllh olur
bugün tam 12 ay doldu iyice umudum tükendi..

Ovulasyon testi denediniz mi? Birde onu deneyin denemediyseniz. yumurtlama gününe denk getirincr şans artar. Birde yumurtlama zamanı hergün değilde gün aşırı ilişki öneriliyor. İnşallah Allah tez vakitte sağlıklı evlat versin

Nasıl güzel dua etmişsiniz ağzınıza sağlık. En güzel dua tez zamanda sağlıklı evlat.. 7 ay sabırsızlıkla denediğim olsun artık diyr yalvardığım 5.5 aylık olmuş bebeğimin sağlığıyla sınandım .. Allah hepimize sağlıklısını nasip etsin

Bnde 2.cocugu istiyorum ilk istedigimde 5.ayda hamile kalmıştım sonra Mart ayında kürtaj olmak zorunda kaldım ondan sonra olmadı hiçbir sorun da yok geçen ay çatlatma ignesi denedik kimyasal oldu bu ayda denicez insllh olur
Araştırın derim kan pıhtılaşma baktırın benim bir iki üç derken en son bir.sorun olduğu bağışıklık la ilgili testim kötü çıktı şimdi ilaç kullaniyorum

Back
X