Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovulasyon testi denediniz mi? Birde onu deneyin denemediyseniz. yumurtlama gününe denk getirincr şans artar. Birde yumurtlama zamanı hergün değilde gün aşırı ilişki öneriliyor. İnşallah Allah tez vakitte sağlıklı evlat versin
Bnde 2.cocugu istiyorum ilk istedigimde 5.ayda hamile kalmıştım sonra Mart ayında kürtaj olmak zorunda kaldım ondan sonra olmadı hiçbir sorun da yok geçen ay çatlatma ignesi denedik kimyasal oldu bu ayda denicez insllh olur
Ovulasyon testi denediniz mi? Birde onu deneyin denemediyseniz. yumurtlama gününe denk getirincr şans artar. Birde yumurtlama zamanı hergün değilde gün aşırı ilişki öneriliyor. İnşallah Allah tez vakitte sağlıklı evlat versin
Nasıl güzel dua etmişsiniz ağzınıza sağlık. En güzel dua tez zamanda sağlıklı evlat.. 7 ay sabırsızlıkla denediğim olsun artık diyr yalvardığım 5.5 aylık olmuş bebeğimin sağlığıyla sınandım .. Allah hepimize sağlıklısını nasip etsin
Bnde 2.cocugu istiyorum ilk istedigimde 5.ayda hamile kalmıştım sonra Mart ayında kürtaj olmak zorunda kaldım ondan sonra olmadı hiçbir sorun da yok geçen ay çatlatma ignesi denedik kimyasal oldu bu ayda denicez insllh olur