hamile kalamamak

bu konuyu hortlatmak istiyorum ve gerçekten bu zamana kadar hiç hamile kalamamışım.en son tüp bile kimyasal gebelik gibi oldu attım adettle gitti yani. napiim kızlar ara da vericem tüp bebek tedavisine lh fsh troid normal çıkıyor benim genelde.ara verince her ay ölçtüreyim mi bu değerleri ne test yaptırayım başka hamile kalamadığım için?ayrıca eşimde sorun çıkmadı tüp de 22 yumurtadan 18 yumurtayı dölledi spermi.

2 YILDIR EVLIYIM. ÇOÇUK ISTIYORUZ AMA OLMUYOR HİÇ KORUNMADIM DOKTOA GITTIK DOKTOR BIR SIKINTI YOK DEDİ EŞİM DOKTORA GITTI ONDA DAMAR GENISLEMESI VAR AMA SPER SAYISINI ÖLDÜRMÜYOR DEDI BENDE İNTİHAP VAR BU ENGEL OLUYOR OLABILIR Mİ?

2 YILDIR EVLIYIM. ÇOÇUK ISTIYORUZ AMA OLMUYOR HİÇ KORUNMADIM DOKTOA GITTIK DOKTOR BIR SIKINTI YOK DEDİ EŞİM DOKTORA GITTI ONDA DAMAR GENISLEMESI VAR AMA SPER SAYISINI ÖLDÜRMÜYOR DEDI BENDE İNTİHAP VAR BU ENGEL OLUYOR OLABILIR Mİ?
İltihap durumunu da doktorunuza soyleseydinz keşke... Evet iltihap olması çocuk olmasına engel tekrar doktora gidip tedavi olun geçmiş olsun ... Bu arada konuyu ben hortlatmadim:KK53:

sanki hic hamile kalamiyacak misim gibi hissediyorum sanki hic cocugum olmuyacak mis gibi bugun annem bir tanidigina bebek giysisi almış. Kız çocuk giysisi kendi çocuğumun mus gibi kokladım o giysiyi agladim. oyle icimi dökmek İstedim İçimdeki acıyı size anlatmak istedim

o içindeki acıyı besleyip büyüttükçe çocuğun olmayacak emin ol. her şey psikolojik her şey stres kaynaklı. yoğun üzüntü yaşayan vücutlar bebek tutmuyor vücut kendini korumaya alıyor.
acı konuştum ama ben 2 arkadaşımda yaşadım. bi tanesini psikolojik tedavi görmeye ikna ettik çünkü fiziksel hiç bir sorunu yoktu.. 6 ay psikolojik tedaviden sonra kendiliğinden hamile kaldı.
sen sen ol kendine bu acıyı yaşatma. akışına bırak. olmaması için bir sebep yoksa olur.

o içindeki acıyı besleyip büyüttükçe çocuğun olmayacak emin ol. her şey psikolojik her şey stres kaynaklı. yoğun üzüntü yaşayan vücutlar bebek tutmuyor vücut kendini korumaya alıyor.
acı konuştum ama ben 2 arkadaşımda yaşadım. bi tanesini psikolojik tedavi görmeye ikna ettik çünkü fiziksel hiç bir sorunu yoktu.. 6 ay psikolojik tedaviden sonra kendiliğinden hamile kaldı.
sen sen ol kendine bu acıyı yaşatma. akışına bırak. olmaması için bir sebep yoksa olur.
bende bipolar var mesela bebek için mecbur bıraktım.gizli şeker troidde var fakat öyle yüzde yüz engel olacak kadar değil bunun üstüne kocam strese sokuyor yarım akıllı halleri ile hadi bunu da geçtimde bunu o yarım akıllı kocama anlatmak çok zor. :(

bende bipolar var mesela bebek için mecbur bıraktım.gizli şeker troidde var fakat öyle yüzde yüz engel olacak kadar değil bunun üstüne kocam strese sokuyor yarım akıllı halleri ile hadi bunu da geçtimde bunu o yarım akıllı kocama anlatmak çok zor. :KK43:
Yarım akıllı koca'ya niye çocuk yapma derdindesin ki?

allah Sana da bana bütün isteyenlere cocuk nasip etsin

allahım olmayan herkese nasip eder inş. ama bir kaç yerden duydum inciri 5 dk kaynatıp suyunu içmeliymiş çok iyi gelıyormuş
1 ay inciri kaynatıp hem suyunu hemde ıncırı yemelıymıs.
1 ayda soganı kauguyla kaynatıp suunu içmeliymiş .
bir çok tanıdıgım var yapmıs sonuçları olumlu olmus bu ay bende baslıcam yapmaya inş. olumlu sonuç alırı alırsam sızlerlede paylaşırım canlar.

Back
X