HAMİLE KALAMAMAKTAN SIKILDIM

Ovulasyonda piki göremedim bu ay ama pozitifi gördüm daha sonrası silikleşti sanırım kendisi çatladı doktorun dediği gibi ama gebelik olmadıysa artık şansa bırakmak istemiyorum.öncesinde enfeksiyon, 2 lap, 1 his ,dış gebelik, çikolata kisti derken baya bi yıprandım ister istemezde çok takıyorum. Bunu deneyim dedim bide

Teşekkür ederim. Sende gebelik oluştumu peki?
Oluşmadı canım çünkü bende pko var malesef. 2 gün önce de hsg çektirdim tüpler falan herşey normal açık ikisi de bu ay kendim denicem bidaha ki regl olmamda doktoruma gidip femaraya başlayacağım yine. Çünkü ilaç kullanıp hsg yapmıyorlar o yüzden bu ay ilaçsız deneyeceğim.

bende de pko var ama adetlerim düzenli. Kilom ideal doktor bi engel olmuycağını söyledi belki o sebeple pik göremedim yeterince büyüyememiş olabilir. Umarım hsg tertemiz cıkar. Hsg sonrası ilk üç ay hamilelik şansı yüksekmiş. Onu değerlendirirsin

eğer herşey kontrol altındaysa zaten tek sorun bunu çok kafaya takmamız. Stress bile etki ediyor şahsen ben buna bağlıyorum hamile kalamamamı. Çünkü yumurtam büyüyor ilaçla da olsa ve iğnesiz çatlıyor tüpler açık eşimde sıkıntı yok. Geri kalan tek şey stres

Kesinlikle dış gebeliğimi en kafama takmadığım ay yaşadım. Yumurtlama günümde şehir dışına ailemin yanına gitmiştim. Bu ay zaten olmaz diye takip bile etmedim. İnşallah tez vakitte hepimiz sağlıklı gebelikler yaşarız

Hsg tertemiz çıktı videosu bile var sorunsuz hemen geçti tüplerden anında. Benim Pko ileri düzeyde değil yeni başladı 4 aydır var. 4 ay öncesine kadar 29 günde 1 oluyordum regl şimdi 35/38 buluyor. Pko baskıladığı için yumurtam büyümüyordu o yüzden femara kullandım işe yaradı ama oluşmadı nasip artık. Bir de ben tüplerimin tıkalı olduğundan çok emindim ve çok yanılmışım kafam tüplere takılıyordu içim rahatladı artık takacak bişeyim de kalmadı

Çok iyi bişey tüplerin sağlam olması. İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun

Sorması ayıp ben daha önce vajinismustum ilişkide bazen kendimi kasiyorm özellikle içeri boşalma olurken kasıyorum kendimi bunun olumsuz bir etkisi var mıdır ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…