Hamile Kalamayanlar Buraya

gonca_1986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2010
37
0
36
İstanbul
mrb kızlarrr 2.5 senelir evliyim sadece ilk 3 ay orundum dahaa sonraa korunmadımm ve hamile kalamıyorum... eşim test yaptırdı bi sorun problem yokk banadaa testler yapıldı amaa bendede sorun yokkk yardımcı olun artıkk kafayı yicemm bi yol gösterinnn başka ne yapabilirimmm lütfennn :(((

canım ben de 3 yıllık evliyim.ilk dr a gittigimde testler normal hersey normal vs dedi benm için.biz de buna istinaden eşimi muayene ettirdik.onda sperm de düşüklük cıktı.hemen tüp dediler.3 tane yaptık olmadı gerçi de.bu tüpler yapılaırken benim de pco lu oldugumuı ögrendik.o yüzden derim ki; hiç sorıun yok deyip gönderene hemen inanma.gerçekten sebepsiz infertilite diye birsey var evet ama olmayadabilir.tedavi edilebilecek bir nedeni de olabilir.

tek bir doktorami gorundun acaba, cunku bazen onun goremedigini bska bir dktor farkediyor ama hic sorununuz yoksa ikinizdede; en onemli etken kafa ve moral duzgun olacak psikolojik nedenleri oluyor bazen

allah gönlüne göre versin bence tüm tekikleri iyi bir yerde yaptır eşine sprem testi hormon tesleri, vs birçok şey var ama bunlara rahmen sorun yoksa o zaman allahın taktiri bol bol dua et inşallah olur. tüp bebek falan olmuyormu? gerçi fiyatta nedir nasıl yapılır bilmiyorum.

günaycıınn kızlarr ilk bi bayan doktoraa gittim yumurtalıkların tembel dedi progeston verdi 3 ay kullanddım sonra başka bi doktoraagittim adetin düzenliysee yumurtalıklarında sorun yok dedi sonra hormon test yaptı guartırdan üphelendi guart içinde gitttim temiz çıktı guartdada sorun yokk kadın doğğumcu guartda hallet ondada sorun yoksa tekrar bana gelm demişti ayın 13 de tekrar gidicemm hayırlısı artık eşim sperm testi yaptırdı. ii çıktı ama kadın doğumcu bana göre düşük dedii hangisine inanacağımı şaşırdımm başka bi doktora gidicek eşimdee allah herkesin kalbine göre versinn hepmzinn bebişi olsunn :(

Back
X