- Konu Sahibi BurcuMucizeiihtisam
ARKADAŞLAR SLM bende eşime aldım sperm sayısı çok az erkeklerde kullanan varmı aranızda etkisi oldumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,Burcucum
bende kullanıyorum ya sanırım bu ılaÇtan 2-3 kutu kullanmak gerekecek dıye dÜŞÜnÜyorum.. Etkısını anca gÖsterebılır ...ılk kutumun yarısındayım elımde 1 kutu daha var olmassa sonra 1 kutu daha alayım dıye dÜŞÜndÜm ben bır kutuda fertılaıd cm alacaĞım oda bana Çok mantıklı geldı arkadaŞlar. Bırbırının tamamlayıcısı sanırım bu ıkı ılaÇ
nedersınız.??
Deneyen varmiuzun süredir hamile kalamayanlar adet olamayanlar pcolular yumurtlama sorunu olanlar bence fertilaid i denemelisiniz.bende yeşimm in açtığı konuyu okuken öğrendim fertilaidi ve hemen kullanmaya karar verdim.aldım kullanıyorum benim kafama yattı hiç tereddütsüz aldım.sonucunu görücez ilerleyen zamanlarda.denemekten ne cıkarki.bitkisel maddelerden,vitaminlerden ve antioksidanlardan oluşuyo kimyasal yok.adeti düzenliyomuş düzensizse hormonları dengeliyomuş rahmi gebeliğe hazırlıyomuş,genel üreme sistemimizin düzgün çalışması için mükemmel diyo sitesinde biçok kadın hemen hamile kaldığını yazmış.bana kalırsa arastırıp düşünün derim.
Deneyen varmi
Ürünü buldun muMerhaba,
Pardon burda yeniyim ve daha yeni gördüm ve duydum fertilaidi...Nerden aldınız, Türkiye'de satışı yok, bulamadım ben.
Teşekkürler:)