hamile kalamayanlar:((

ebrunun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
91
8
96
7 aylık evliyim ama hala hamile kalamadım hicbir sorunumuz yok Rabbim nasip etmedi (((

bismillah dur daha bu ne karamsarlık daha yeni evlisin ......
biz 7 aylık evliyken başladık bebek çalışmalarına bu temmuzda 7 yıllık evli olacağız ama olmadı bebeğimiz
sense daha 1 senen bile dolmamış olmuyor dersen bunca yılıdır uğraşanlara hakaret gibi gelir
bir sene deneyip öyle gelin diyor doktorlar bile... yaşın 35in üstüyse 6 ay ...

Son düzenleme:
canım bu ne acele bizde 7 yıl olacak evleneli ama bir sürü tedavilerden geçtik ama çok şükür hala umudumuz var sen bizden daha karamsarsın
kendini balayında hisset böyle takarsan daha strese girersin

canım biz 2006 temmuzda evlendik temmuzda 7 yıl olacak sizdemi
temmuz demişsinde

Kusura bakmayın kızlar karamsarlıga kapılıyorum gurbetteyım sıkıntıdan cocugum olsun ıstıyorum allahım hepımıze nasıp eder ıns

canım biz 2006 temmuzda evlendik temmuzda 7 yıl olacak sizdemi
temmuz demişsinde

evet 2 temmuz 2006
koskoca 7 sene geçmek üzere acısıyla tatlısıyla aaaahh ahhhh
Rabbime şükürler olsun ki çokkkkk mutluyum eşimle ..Allahım ömür boyu daim etsin inşallah
birde şu inatçı bebelerimiz geliverse .....
ama Rabbim herşeyin en iyisini bilir.. biz küçücük aklımızla anca bu kadarını biliyoruz ..vardır bir hayır...

Son düzenleme:

ahh kader arkadaşım belki inanmayacaksın ama bizde 2 temmuz 2006 da evlendik bu kadar tesadüf olamaz ya aynı gün evlenmişi,z ve kaderlerimizde aynı mış

bizde çook mutluyuz allaha şükür ama tek eksiğimiz bi bebek

ahh kader arkadaşım belki inanmayacaksın ama bizde 2 temmuz 2006 da evlendik bu kadar tesadüf olamaz ya aynı gün evlenmişi,z ve kaderlerimizde aynı mış

doğum günlerimizde aynı olmasın kız :)
ben 80'liyim bu sene 33 yaşıma basıcam yaşlanıyorum

canım uzakmışız bizim memleket balıkesir
aynı gün evlenmişiz inş aynı zamanlardada bebeğimize kavuşuruz

ben de 2 temmuzda ewlendim:) ama 2011 de... daha erken biliyorum ama bizim de 8 aydır denemelerimiz hep sonuçsuz kaldı((Allah ım herkese hayırlısıyla nasip etsin

ben de 2 temmuzda ewlendim:) ama 2011 de... daha erken biliyorum ama bizim de 8 aydır denemelerimiz hep sonuçsuz kaldı((Allah ım herkese hayırlısıyla nasip etsin

daha sen yenisin eğer büyük bi sorun yoksa olur üzülme inş çok beklemezsin

daha sen yenisin eğer büyük bi sorun yoksa olur üzülme inş çok beklemezsin

ya sadece dr a gittiğimde ultrosondan baktı ve bikaç kan tahlilli sonucu bi şey yok dedi... sizde ki durumlar nasıl??? sorun ne ki bebek olmuyo?? bi de kızlar tekrar doktora gitmelimiyim yoksa daha erken deyip beklemeli miyim??

ya sadece dr a gittiğimde ultrosondan baktı ve bikaç kan tahlilli sonucu bi şey yok dedi... sizde ki durumlar nasıl??? sorun ne ki bebek olmuyo?? bi de kızlar tekrar doktora gitmelimiyim yoksa daha erken deyip beklemeli miyim??

banada ilk baş aynısını yaptılar hiç bi sorun yok dediler eşim gitti bütün herşey belli oldu sperm sayısı bizim sorun
4 kez negatif le sonuçlanan tüp bebek

bizde 17aydır istiyoz.hiç gebelik olmadı.Rabbim inşallah bekleyen herkesin yüzünü güldürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…