bismillah dur daha bu ne karamsarlık daha yeni evlisin ......
biz 7 aylık evliyken başladık bebek çalışmalarına bu temmuzda 7 yıllık evli olacağız ama olmadı bebeğimiz
sense daha 1 senen bile dolmamış olmuyor dersen bunca yılıdır uğraşanlara hakaret gibi gelir
bir sene deneyip öyle gelin diyor doktorlar bile... yaşın 35in üstüyse 6 ay ...
canım biz 2006 temmuzda evlendik temmuzda 7 yıl olacak sizdemi
temmuz demişsinde
evet 2 temmuz 2006
koskoca 7 sene geçmek üzere acısıyla tatlısıyla aaaahh ahhhh
Rabbime şükürler olsun ki çokkkkk mutluyum eşimle ..Allahım ömür boyu daim etsin inşallah
birde şu inatçı bebelerimiz geliverse .....
ama Rabbim herşeyin en iyisini bilir.. biz küçücük aklımızla anca bu kadarını biliyoruz ..vardır bir hayır...
ahh kader arkadaşım belki inanmayacaksın ama bizde 2 temmuz 2006 da evlendik bu kadar tesadüf olamaz ya aynı gün evlenmişi,z ve kaderlerimizde aynı mış
Kusura bakmayın kızlar karamsarlıga kapılıyorum gurbetteyım sıkıntıdan cocugum olsun ıstıyorum allahım hepımıze nasıp eder ıns
doğum günlerimizde aynı olmasın kız :)
ben 80'liyim bu sene 33 yaşıma basıcamyaşlanıyorum
bende 83lüyüm canım memleket nere memleketler aynı oluyomuş
ben de 2 temmuzda ewlendim:) ama 2011 de... daha erken biliyorum ama bizim de 8 aydır denemelerimiz hep sonuçsuz kaldı((Allah ım herkese hayırlısıyla nasip etsin
benim kardeşim 83'lü memeleket konya.. sen nerelisin ?
daha sen yenisin eğer büyük bi sorun yoksa olur üzülme inş çok beklemezsin
ya sadece dr a gittiğimde ultrosondan baktı ve bikaç kan tahlilli sonucu bi şey yok dedi... sizde ki durumlar nasıl??? sorun ne ki bebek olmuyo?? bi de kızlar tekrar doktora gitmelimiyim yoksa daha erken deyip beklemeli miyim??
banada ilk baş aynısını yaptılar hiç bi sorun yok dediler eşim gitti bütün herşey belli oldu sperm sayısı bizim sorun
4 kez negatif le sonuçlanan tüp bebek[/Q
Rabbim hayırlı zamanı bekliyordur... inşallah en yakın zamanda ewladına kawuşursun canım.. o duygunun nasıl oldugunu biliyorum.. abimlerde de aynı sorun war malesef onların da tüp bebek hep sonuçsuz kaldı... hayırlısı olsun.. benim burdan anladığım en yakın zamanda eşimle birlikte gitmeliyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?