26 yaşındayım canım ben artık rahim filmi çektirmeye karar verdim.. Rahim filmi zor evet ama en garantisi hersey apaçık çıkıyor klomeni bende 1 ay kullandım ama o ilaçtan korkuyorm kist falan yapar diye.. Bence en iyisi tüplerimizin açık olup olmadığına baktırmak...
selam kızlar
bende de pko var 3 yıldır korunmuyoruz bebiş için klomen puregon gonal-f ve çatlatma hepsini oldum.bir süre bekleyeyim dedim yani bir sene kadar yine yok yine yok...ne yapcağımı bilmiyorum tüp denesek diyoruz onda da tutmaz diye korkuyorum Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.kucaklarımız bebişlerle dolsun.her hamile gördüğümde nasıl kıskanıyor ve üzülüyorum bu ruh hali beni mahvedecek neyse kızlar kendinize iyi bakın
evet canım rahim filmimde herhangi bir problem yok benim.önerebileceğiniz tüp bebek merkezi ve fiyatı var mı
evet rahim filmi zor ama abarttıkları kadar da değil.ben ne zamandır korkumdan gidememiştim.3 4 dakka dişimiz sıkmamız gerek.keşke daha önce gitseydim die düşündüm..
merhaba hanımlar.
burada herkesin derdi aynı.biz de 1.5 senedir korunmuyoruz ve ne zaman adet günüm gecikse ümitleniyordum.bugün rahim filmi çektirdim.tüplerim tıkalı cıktı.bir ilaç yazmadı doktor.demek ki tüpleri açan bi ilaç yok die düşündüm ben de.ama hsg hem teşhis hem tedavi imiş.3.seferde tüpleri açılan hastalarım oldu dedi doktor.inşallah bugünkü işlemin tekrarına gerek kalmaz , açılmıştır . bi ümüt.ama bu ay yine olmazsa yine gitmek zorundayım.Allah hepimize şifa versin.
canım cok uzuldum ve cok ıyı anlayabılıyrum ben de 9 yıl olmamışım düşün bundan 26 yıl önce.. Annemin bır yumurtalıgı yokmuş digerı ıse beş yaşındaki bir cocugunkı kadarmış tedavı gorunce olmuş o zamandan bu zamana artık her şey daha kolay bence tüp bebek dene.. Başarı oranları cok fazla.. elimizden geleni yapmalıyız çaresizliğe kapılmadan denemeliyiz inşallah en kısa zamanda müjdeli haberin alırız cnm saglıklı bır bebeğin olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?