- 4 Şubat 2009
- 1.323
- 570
- 248
- 38
süpersin canım. bilmem mi, olumlu olmak gerekiyor hep. yoksa olmuyor da olmuyor işte!!! ben kızımı kaybettikten sonra bebek aşkıyla yandım kavruldum. şimdi onun gazıyla kilo vermeye çalışıyorum. yoksa ömrü boyunca asla kilo verebilen biri olmadım... ama şimdi önce kilo vereceğim, vereceğim ki her kiloda bebeğime yaklaştığımı bileyim ve olumlu düşüneyim..
hayatsın, seni aramızda görmek mutluluk verir bize...
vericez vericez birbirimize destekle dahada ii olacakk

nrkny, salça da kalorili bir yiyecek mi?? ben çok severim salçalı yemekleriiii...
kuru fasulyenin yanına pilav yapmazsak, fasülye ağlamaz mı amaaaa?ya bu arada fasülyenin ölçüsü 3 servis kaşığı ve mümkünse az sulu olarak veriliyor ablamın diyet listesinde. bilginize.
ebru şallı da diyet yaparken yoğurdun içine haşlanmış nohut, fasulye, mercimek, buğday (yarma), salatalık rendesi ve nane koyup yiyormuş.. hiç yağ koyulmuyor. çok da tok tutuyor diyor. sen fasulye deyince aklıma bu geldi birden.
canım ben dişyetisyene gidiyorum oda bana yarma nohut çok diyo ama ben sevmediğim için bir yazıyo bir ay yazmıyo . salçaya gelirsek benim listemde mesela yoğurtlu şeylere filan sos olarak bol salça acıyla diyo ama çok az zeytinyağı ile =)