• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalamıyorum bunalıma girdim

E bütün sorumluluğu neden siz yükleniyorsunuz bi arkadaşım vardı kocası övünüp duruyordu ilk geceden hamile kalırsın sen diye yıl oldu gebelik olmadı meğer erkekte sorun varmış morfolojisi 0 çıktı. En kısa zamanda eşiniz de gitsin doktora. Siz de rahim filmi çektirin amh bakıldı mı bu arada ?
Haklısınız, ben bi şekilde olur dedim çok önemsemedim açıkçası sürekli kendim bişeyler denedim o yüzden. Bir sene olacağını farkedince dank etti.

Rahim filmi çektirmedim doktor gerek duymamıştı ama çektirmem gerekiyor sanırım. Peki çok acılı mıydı film biraz korkuyorum da
Narkoz verildi ben farketmedim hiç

Vitaminler de çok önemli benim d vitaminim çok düşüktü onuda kullanmıştım gebelik öncesi,mutlaka vitaminlere baktırın oda engel olabiliyor gebeliğe,bitkisel yöntemleri deneyin kendinize biraz zaman verin eşinizde testlerini yaptırsın son çare rahim filmi çekersiniz
Gerçekten mi? Kendimi bildim bileli d vitaminim düşüktür

Selam canım olmayınca olmuyor demek için biraz daha dikkatli çaba sarf3tmek gerekiyor. 1 yıl olmuş eşin test bile vermemiş ve sen tüm süreci üstlenmişsin. Ayrıca rahim filmi 1 yıldır gebelik olmuyorsa ilk yapılması gerekenlerden. Ayrıca pcos var mı lh fsh amh dengesi nasıl tiroit değerlerine bakıldı mı önce bunlara bakılır belki endpkrinolojik bir rahatsızlığın var belki rahmin yarım belki eşinden hiç hareketli sperm yok. Seni çok iyi anlıyorum canım bu arada ama önce bunları yap sonra tedavi gereken bir şey varsa tedavini ol sonra olmuyor de

Hanımlar neredeyse bir sene olacak, her türlü tahlili yaptırdım her şey temiz ama hamile kalamıyorum. Çok üzülüyorum. Üç aydır ovulasyon testi kullanıyorum hep pik günleri değerlendiriyorum ama nafile. Adet olduğumu gördüğümde oturup ağlıyorum, elimde değil. Bu ayda idrar yolu enfeksiyonu geçirdim, reglimden iki gün önce kahverengi leke geldi yerleşme sandım ama bugün söküldü adetim. O kadar moralim bozuk ki, isyan etmek istemiyorum ama evlendiği gün gebe kalanlar, istemeden gebe kalanlar varken biz bu kadar uğraşa rağmen gebe kalamıyoruz. Çok canım sıkkın çok
Bende evlendigim zaman bende enfeksiyon kapmistim idrar yollarından ,6 ay cektim idrar yolları enfeksiyonu ve kullanılan ilaçlar gebeligi engelliyor iyice tedavi ol antibiyotik kullanmadığım ay dene antibiyotik de etkiliyor. 6. Ay da hamile kaldım ❣️

Eşin test yaptırdımı niye kendine yükleniyorsun belki sorun eşindedir canım

Hanımlar neredeyse bir sene olacak, her türlü tahlili yaptırdım her şey temiz ama hamile kalamıyorum. Çok üzülüyorum. Üç aydır ovulasyon testi kullanıyorum hep pik günleri değerlendiriyorum ama nafile. Adet olduğumu gördüğümde oturup ağlıyorum, elimde değil. Bu ayda idrar yolu enfeksiyonu geçirdim, reglimden iki gün önce kahverengi leke geldi yerleşme sandım ama bugün söküldü adetim. O kadar moralim bozuk ki, isyan etmek istemiyorum ama evlendiği gün gebe kalanlar, istemeden gebe kalanlar varken biz bu kadar uğraşa rağmen gebe kalamıyoruz. Çok canım sıkkın çok
Bir tanıdığımın bir yıl boyunca olmadı.Soğan kürü ve incir kürü ile hamile kalmış.

Morali bozuk olunca hamilelik ihtimali düşüyor mutlu olmaya çalışın

Bende evlendigim zaman bende enfeksiyon kapmistim idrar yollarından ,6 ay cektim idrar yolları enfeksiyonu ve kullanılan ilaçlar gebeligi engelliyor iyice tedavi ol antibiyotik kullanmadığım ay dene antibiyotik de etkiliyor. 6. Ay da hamile kaldım ❣️
İlk kez enfeksiyon oldu bende, onun için de antibiyotik vermedi doktor, bir kez içilen granür ilaçtan verdi o kadar. Aylardır olmuyor zaten, enfeksiyonun sebep olacağını düşünmüyorum 😔

Morali bozuk olunca hamilelik ihtimali düşüyor mutlu olmaya çalışın
Canım ben nerdeyse evlendiğimden beri korunmuyorum. İlk aylar hiç umursamıyordum bile, gayet mutluydum. Ama olmayınca olmuyor sanırım

Selam canım olmayınca olmuyor demek için biraz daha dikkatli çaba sarf3tmek gerekiyor. 1 yıl olmuş eşin test bile vermemiş ve sen tüm süreci üstlenmişsin. Ayrıca rahim filmi 1 yıldır gebelik olmuyorsa ilk yapılması gerekenlerden. Ayrıca pcos var mı lh fsh amh dengesi nasıl tiroit değerlerine bakıldı mı önce bunlara bakılır belki endpkrinolojik bir rahatsızlığın var belki rahmin yarım belki eşinden hiç hareketli sperm yok. Seni çok iyi anlıyorum canım bu arada ama önce bunları yap sonra tedavi gereken bir şey varsa tedavini ol sonra olmuyor de
Tüm tahliller yapıldı hormonlarıma da bakıldı. Hiçbir sorun yok. Ama eşim test vermedi hiç.

Yaptırsın kuzum belki ondadır sıkıntı yani sen kendine çok yükleniyorsun bu kadar stres fazla vücuduna
Evet canım denemediğim şey kalmadı,birde her ay regl olunca ağlamaktan helak oluyorum

Soğan kürü kimisinde kist yapıyormuş, o yüzden tedirgin etti
Ben de geçen ay yaptım ama hem geç başladım hem de sadece 5 gün yaptım.Bu ay adetim tam zamanında geldi.Karnım çok ağrıdı ama adet bitiminde geçti ağrım.

Ben de geçen ay yaptım ama hem geç başladım hem de sadece 5 gün yaptım.Bu ay adetim tam zamanında geldi.Karnım çok ağrıdı ama adet bitiminde geçti ağrım.
Geçmiş olsun. Benim adetlerim düzenlidir hep ama bu adetim bi garipti adetten iki gün önce kahve leke geldi bugün tam günü sökülmeye başladı galiba, az az pembe geliyor

Ben narkozsuz çekildim. Çekilmende fayda var bana da hiçbir doktor söylemedi 3. Yılın sonunda akıl ettiler sağolsunlar :) sonuç olarak hem tıkanıklık hem de çoklu polipler nedeniyle kimyasalları ve gebe kalamama yaşıyormuşum
Önce eşinizden test mi aldılar yoksa direk size mi çektiler ? Bende gittim normal testler yapıldı sıkıntı yok rahim filmi içinde eşimin test vermesi lazımmış ona göre çekebiliriz dedilerde

İlk kez enfeksiyon oldu bende, onun için de antibiyotik vermedi doktor, bir kez içilen granür ilaçtan verdi o kadar. Aylardır olmuyor zaten, enfeksiyonun sebep olacağını düşünmüyorum 😔
Benim en büyük sebebim oydu aylarca çektim çok yüksekti enfeksiyonum siz enfeksiyon diyince aklıma geldi. Yine doktorunuz la görüşün inşallah güzel haberler alırsın ❤️

Önce eşinizden test mi aldılar yoksa direk size mi çektiler ? Bende gittim normal testler yapıldı sıkıntı yok rahim filmi içinde eşimin test vermesi lazımmış ona göre çekebiliriz dedilerde
Eşim test yaptırmıştı fakat bizden böyle bir şey istemediler sormadılar bile. Biz kendimiz yaptırmıştık

Back
X