hamile kalamıyorum çok üzgünüm

browni_85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
18
4
39
merhabalar ,2 yıllık evli ve son 7 ayı bebek düşünüyoruz fakat bir turlu olmuyor ,eşime belli etmiyorum ama bu durum ciddi ciddi üzmeye başladı beni.Doktora 1 yıl dolmadan gitmek istemiyoruz ama korku da var, ya önemli bir rahatsızlık varsa diye düşünmeden de yapamıyorum. Arkadaşlarım Önerebileceğiniz şeyler varsa can kulağıyla dinliyorum..
sevgiler..

merhabalar ,2 yıllık evli ve son 7 ayı bebek düşünüyoruz fakat bir turlu olmuyor ,eşime belli etmiyorum ama bu durum ciddi ciddi üzmeye başladı beni.Doktora 1 yıl dolmadan gitmek istemiyoruz ama korku da var, ya önemli bir rahatsızlık varsa diye düşünmeden de yapamıyorum. Arkadaşlarım Önerebileceğiniz şeyler varsa can kulağıyla dinliyorum..
sevgiler..
Bence gec olmadan urolog ve jinekologa gitmelisiniz es zamanli olarak...yasiniz genc olabilir ama eger 7 aydir olmuyorsa bunun nedeni psikolojik olmaya da bilir... Hani hep derler ya kafaya cok takinca olmuyor hic de oyle birsey yok

sevgiler..
Neyi bekliyorsun canım bence git artık. Ya bir sorun varsa en azından hemen tedaviye başlarsın. Dilerim bekletmeden gelir yavrucağın.

ay başına randevu alıcam kendime hormon ve enfeksiyon var mı dıye içimin rahat etmesi açısından gidicem,bundan 3 ay önce gittim kadın hastalıklarına doktor alttan muayene ile baktı tertemiz miyom ve kist yok yumurtalıklarında çok güzel çatlamak üzere demişti o zaman bu kadar kafaya takmıyordum ama en güzeli bir uzmandan yardım almak..
birde eşimin işi çook yorucu haftada 1 -2 birliktelik kurabiliyoruz bende çalışıyorum acaba bunun etkisi olabilir mi doktor bi gün olucak bi gün olmuycak diye söylemiştii off

ovulasyon testi siparis ettim 3 ay önce yumurtamı takiben birliktelik kurduk fakat bizim eşimin işi dolayısıyla haftada 1-2 kurulan birliktelik bu şekilde hamile kalınır mı ?şu da var Allah istedimi 1 birliktelikten bile hamile kalınıyor

sevgiler..
Canım ben evleneli 7 ay oldu bende ilk günden beri bebek olacak diye bekliyordum :110: ama birtürlü olmadı en son eşime dedim ki doktor arayıp bulalım bizde birşey var niye olmasın yoksa hiç bir şekilde korunmuyoruz dedim. oda yok aşkım daha erken gitmeyelim doktor güler bize dedi. ben de hayır gitcez dedim. 2 ay önce gittim doktora. doktorun yanına girdim. dedim ki biz 5 aylık evliyiz hiç bir şekilde korunmadığımız halde bebeğimiz olmadı dedim. oda ultrasyona aldı ve dediki kistlerin var senin ben şok :KK57: çünkü adetlerim hep düzenlidir benim adet düzensizliği yapar diyolar kistler. sonra tahlil istedi yumurtlaman güzel. kistlerden olmaması büyük ihtimal dedi ve progestan verdi. kistlerim geçti sadece 2mm iki tane var onlar sorun değilmiş. HSG çekildim tüpler açıkmış.sonra eşim muayene oldu onda da azospermi çıktı bu da ikinci şok :KK57:. şuan tedaviye başladık. ummadığımız anda ummadığımız şeyler geldi başımıza sende git doktora erken diyenlere bakma sakın benim şimdiki aklım olsaydı ilk aydan giderdim :110:

Dogru söylüyorsun musmutluluk ay başına randevu alıp gidicem bana doktor alttan ultrasonla baktı temiz bişey yok yumurtan da harika gibi konuşmuştu ama hormon enfeksiyon için birde tahlil vermek istiyorum ,işimi şansa bırakmak istemiyorum ama doktor bi gün ilişki bi gün boş bu şekilde devam ediceksiniz yoksa çook düşük ihtimal demişti hayat şartları maalesef eşimin işi çok yorucu benim işim uzun saatler Allahım yardımcımız olsun

Dogru söylüyorsun musmutluluk ay başına randevu alıp gidicem bana doktor alttan ultrasonla baktı temiz bişey yok yumurtan da harika gibi konuşmuştu ama hormon enfeksiyon için birde tahlil vermek istiyorum ,işimi şansa bırakmak istemiyorum ama doktor bi gün ilişki bi gün boş bu şekilde devam ediceksiniz yoksa çook düşük ihtimal demişti hayat şartları maalesef eşimin işi çok yorucu benim işim uzun saatler Allahım yardımcımız olsun
canm o birliktel,k kişiden kişiye değişiyo ben mesela 4 aydr klomen tedavisi görüyorum bu ay doktor bana sadece 2 gün birliktelik verdi pazartesi gece 11 de birlkte olduk salı çatlatma iğnemi vuruldum bide çarşamba gece 11 de brlkte oldk şmfdi yarn doktora gdicem yani o değişir yumurta çatladktan snra 1 kere bile ilşkiye grsen o kısmetse olr yani kafana takma sayıyı

bende 3 yıllık evliyim 4 aydır korunmuyoruz ama hamile kalamıyorum doktora gıttım smear testi yaptırdım genel muayene falan hepsi temiz ama olmuyor:KK43:(

bende 3 yıllık evliyim 4 aydır korunmuyoruz ama hamile kalamıyorum doktora gıttım smear testi yaptırdım genel muayene falan hepsi temiz ama olmuyor:KK43:(
Ben de 3 yıllık evlıyım 5 aydır korunmuyoruz tum testlerımı yaptırdım temız ama bebiş yok :110: aynı durumdayız Allah yardımcımız olsun

Bende 2 yıldır evliyim 3 aydır çocuk istiyoruz ama olmuyor. 1 yıldır süt hormonum yüksekti ilaç içiyordum o yüzden korunuyorduk ilacı bıraktık bekliyoruz ama yok

Bende 2 yıldır evliyim 3 aydır çocuk istiyoruz ama olmuyor. 1 yıldır süt hormonum yüksekti ilaç içiyordum o yüzden korunuyorduk ilacı bıraktık bekliyoruz ama yok
peki bu hormonun yüksekliği hamile kalmaya engel oluyormu?

Evet engel oluyordu diye korunduk 1 sene ilaç içtim düzenli hala da içmem lazım gebe kalana kadar ama ben kalırım falan diye bir haftadır kullanmıyorum
ben hiç yaptırmadım böyle testler nasıl belirti veriyor peki benım adetler düzenli adetim ağrılı falanda olmuyor doktora gıttıgımde rahım tertemız dedı ama olmuyor işte ben ilk denemem de kalırım sanmıstım oysa ki :KK43:

ben hiç yaptırmadım böyle testler nasıl belirti veriyor peki benım adetler düzenli adetim ağrılı falanda olmuyor doktora gıttıgımde rahım tertemız dedı ama olmuyor işte ben ilk denemem de kalırım sanmıstım oysa ki :KK43:
benim de öyle yumurtalıklarim temiz olmaması için neden yok dedi doktor normal test yapıldığı zaman kan testinde çıkıyor genelde hamile kadınların çok yüksek 200 lere 300 lere çıkıyor normal olarak ama benim ki de 160 di yüksekti yani bi de bu hormonu yükselten şey beynin arka tarafında hipofiz bezinin üstünde küçük kitle yapıyor benim ki 5 mm lik di ilaçla 1 yılda 3 mm ye düştü doktor ilacı hamile kalınca bırak dedi emzirme süresi falan bitince tekrar içecem ta ki kitle kaybolana kadar bilmiyorum ya artık hayırlısı olsun

benim de öyle yumurtalıklarim temiz olmaması için neden yok dedi doktor normal test yapıldığı zaman kan testinde çıkıyor genelde hamile kadınların çok yüksek 200 lere 300 lere çıkıyor normal olarak ama benim ki de 160 di yüksekti yani bi de bu hormonu yükselten şey beynin arka tarafında hipofiz bezinin üstünde küçük kitle yapıyor benim ki 5 mm lik di ilaçla 1 yılda 3 mm ye düştü doktor ilacı hamile kalınca bırak dedi emzirme süresi falan bitince tekrar içecem ta ki kitle kaybolana kadar bilmiyorum ya artık hayırlısı olsun
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM HAYIRLI,SAĞLIKLI OLSUNDA...BENIMDE YARIN ADET GÜNÜM BELİRTİLER VAR BU AY DA OLMADI :/

X