Hamile kalamiyorum... IMDAT !!!

hemen yapiyorum :16:insallah olumlu sonuc alirsin bu ay tatlim fazla kafana takma yuruyus yap el isi yap seni ne oyaliyorsan bence % 80 bu isler kafada bitiyor.dualarim seninle tatlimm:16::16:

Tebrik ederim arkadasim sanirim hamilesin. Neler yaptin paylasir misin ? ilaclar mi ise yaradi kurler mi ? tekrar tekrar tebrikler. Allah saglicakla kucagina almayi nasip eylesin bebgini

Tebrik ederim arkadasim sanirim hamilesin. Neler yaptin paylasir misin ? ilaclar mi ise yaradi kurler mi ? tekrar tekrar tebrikler. Allah saglicakla kucagina almayi nasip eylesin bebgini

saol bacim darisi sana olsun.va sadece incir-havuc ictim 2.ayda oldu.arkadas demisti oda icmis 1.ay hamile kalmisti benim 2.ayda oldu baska hic bisey yapmadim.bide dua tabii

Bu incir havuc kurunu duymadim hic. Nasil yapiyorsun yani bildigimiz havuc suyu ile kuru incir mi yedin? Hergun ? Kac gun ? Biraz detayli anlatir misin gercekten boyle basit uygulamalarla hamile kalinabiliniyorsa bizim bu doktorlara odedigimiz paralar bosunadir o zaman ama hersey Allah in emriyle olur tabi ki. Senin adina gercekten cok sevindim Allah tamamina erdirsin arkadasim

Back
X