- 7 Aralık 2013
- 114
- 40
- 28
- 35
Merhaba arkadaslar, araniza yeni katiliyorum. Pozitif dusunce ve enerjiye cok ihtiyacim var. Hamile kalamiyorum
gecen Subat ayinda hamile kalmistim ama 6.haftada dusuk oldu. tekrar calismalara girdik uzun zamandir ama bi turlu tutturamiyoruz. Ovulasyon gunumu biliyor ve siddetle hissediyorum. 2 gun once ve 2 gun sonra uzerinde calismaya devam ediyoruz, daha sonra tam 6 gun sonra (ovulasyondan ) ekilme anini da hissediyorum bu kadar da hassas hisli oldugumu soyleyeyim size. ekilme anindan itibaren geriye kalan 7 gun daha bu sureyi tam olarak istirahatle geciriyorum evde hicbir is yapmiyorum yemek yapmak ve bulasik yikamaktan baska. Ama gene de tutturamiyoruz
( psikolojim bozulmaya basladi bu kacinci ay hep husran. adetim 30 gun suruyor gecen ay 7 kasimda ilk adet gunumdu bugun 7 aralik tekrar adet oldum ama sanki bu sefer cok farkli bir adet biraz geldi durdu devam etmedi, asiri basim agriyor ve aksam yemegi yerken midem bulandi az daha cikaracaktim. psikolojik mi acaba yoksa ustune adet goruyorum da haberim mi yok
( cok vahim bir durum. Ne olur biriniz biseyler yazin bana :2: