Google'a güvenmeyin, yanıltır genelde, ovulasyon testi kullanabilirsiniz, 4 ay henüz az bi süre bu arada, 1 saat beklemenize gerek yok 30 dk falan bile yeterliMerhaba canlar 4 aydır hamile kalmak uğraşıyoruz ama bir türlü olmuyor Rabbimin takdiri tabiHerhangi bir sorunda yok.En son 25 mayısta regl oldum eşim yanımda olmadığı için bittikten sonra ilişki olamadı sadece bugün ilişki yaşandı hesaplamalarıma bugün ovulasyon zamanı sanırım Google öyle diyor Ve ilişkiden sonra 1 saate yakın uzandım kalkmadım sizce tutma ihtimali nedir nasıl anlayabilirim?
Yok ovülasyon yok bşr saat uzan tarzı her türlü şeyi deneyen biri olarak yazıyorum hepsi bahane bebek ne zaman isterse o zaman geliyor bunları takip etmeyi bırakıp tatile gittiğim zaman hamile kalmışım. İşin sırrı salmaktaMerhaba canlar 4 aydır hamile kalmak uğraşıyoruz ama bir türlü olmuyor Rabbimin takdiri tabiHerhangi bir sorunda yok.En son 25 mayısta regl oldum eşim yanımda olmadığı için bittikten sonra ilişki olamadı sadece bugün ilişki yaşandı hesaplamalarıma bugün ovulasyon zamanı sanırım Google öyle diyor Ve ilişkiden sonra 1 saate yakın uzandım kalkmadım sizce tutma ihtimali nedir nasıl anlayabilirim?
dün olsa çok daha iyi olurdu ama bugün olan ilişkide de gebe kalma olasılığınız elbette varYunurtlama günlerim sağolsun kendini fazlasıyla hissettiyor akıntım fazla oluyor kasıklarım inanılmaz ağrıyor ve tabi ateş basmasıHatta bunların hepsini dün fazlasıyla yaşadım ama ilişki olamadı bu sabah oldu teste göre de dün pik günüydü ama dediğim gibi eşim yoktu yanımda bugün yaşanılan ilişkide hamile kalma ihtimali yüksek mi düşük mü?
Sürekli ilişki olmadığı için belkide kalmamışsınızdır ama benim mesela ikizler var 21 yaşında erkek 19 ve 17 yaşında iki kızım var toplam dört ama ikizlerdede de ben öyle düşünmüştüm ama hiç beklemediğim anda hamile kalmıştım sizinde öyle olur diye düşünüyorumYunurtlama günlerim sağolsun kendini fazlasıyla hissettiyor akıntım fazla oluyor kasıklarım inanılmaz ağrıyor ve tabi ateş basmasıHatta bunların hepsini dün fazlasıyla yaşadım ama ilişki olamadı bu sabah oldu teste göre de dün pik günüydü ama dediğim gibi eşim yoktu yanımda bugün yaşanılan ilişkide hamile kalma ihtimali yüksek mi düşük mü?
Ah keşke olabilseydi inşallah bugünden bişey çıkar şimdi bekle dur günler geçsindün olsa çok daha iyi olurdu ama bugün olan ilişkide de gebe kalma olasılığınız elbette var
olur inşallah, neden olmasınAh keşke olabilseydi inşallah bugünden bişey çıkar şimdi bekle dur günler geçsin
Allah bağışlasın evlatlarınıSürekli ilişki olmadığı için belkide kalmamışsınızdır ama benim mesela ikizler var 21 yaşında erkek 19 ve 17 yaşında iki kızım var toplam dört ama ikizlerdede de ben öyle düşünmüştüm ama hiç beklemediğim anda hamile kalmıştım sizinde öyle olur diye düşünüyorum
4 aydır hayal kırıklığı yaşıyorum çok yorucu bir süreçmiş Rabbim sabır versin inşallaholur inşallah, neden olmasın
4 ay az bi zaman aslında, doktorlar 1 yılı bile normal kabul ediyor, ama insan kendini telkin edemiyordur normal, güzel haberler alırsınız umarım4 aydır hayal kırıklığı yaşıyorum çok yorucu bir süreçmiş Rabbim sabır versin inşallah
Kesinlikle böyle yapıcam bu ayda olmazsa akışına bırakacağımSakın bedeninizi dinlemeyin takmayın kafaya. takip etmeyin akisina birakin. Adet bittikden 1 hafta sonrada denemelere başlayın .2 günde birAdetiniz 1 hafta geçmeden de test yapmayın. Ozaman oluyor güvenin. Bazen strestendr geçiyor adet yanıltabiliyor...
Hamile kalamıyorum diye giriş cümlesi 4 aydır deneyen biri için oldukça karamsar bir cümle.Merhaba canlar 4 aydır hamile kalmak uğraşıyoruz ama bir türlü olmuyor Rabbimin takdiri tabiHerhangi bir sorunda yok.En son 25 mayısta regl oldum eşim yanımda olmadığı için bittikten sonra ilişki olamadı sadece bugün ilişki yaşandı hesaplamalarıma bugün ovulasyon zamanı sanırım Google öyle diyor Ve ilişkiden sonra 1 saate yakın uzandım kalkmadım sizce tutma ihtimali nedir nasıl anlayabilirim?
Aynen öyle telkin konusunda oldukça başarısızım4 ay az bi zaman aslında, doktorlar 1 yılı bile normal kabul ediyor, ama insan kendini telkin edemiyordur normal, güzel haberler alırsınız umarım
Çok teşekkür ederim öncelikleHamile kalamıyorum diye giriş cümlesi 4 aydır deneyen biri için oldukça karamsar bir cümle.
Yıllarca uğraşan ve her psikolojiyi yaşayab insanlar var böyle hassas ve böyle sabırsız olmamak lazım.
Öncelikle Dr. En iyi yol göstericidir.
Ben ise tecrübelerimi paylaşabilirim seninle.
Sakin olmak ve çocuk diye diye ilişkiye girmemek hem kendine hem eşe bu stresi yaymamak ilk şart.
Ovülasyon testlerini her gün yapmak önerim
Aylarca böyle denenebilir.
Sonrasında
Doktora gidip değerlere baktırmak demir eksikse demir ,tiroitle ilgili durum varsa aynı anda bunlara destek takviye alınabilir. Kadında değerler normalse erkek sperm testi vermeli.
Ve en önemlisi kimseye kulak asmadan hayırlısını dilemek
Dilerim hayırlı bir zamanda her kadın gebe kalır ve sağlıkla bebişlerini kucaklarına alır.
7 yıldır evliyim ve 5 yıldır gebe kalmaya çalışıyorum ve 19 yaşımdan beri gitmediğim doktor denemediğim tedavi kalmadı üstelik hiçbir sorun yokken olmuyor. Çok erkenden toplum baskısından doktorlara gittim. Lütfen erkenden bu kadar karamsar olmayın kendinizi bu psikolojiye sokmayın gerçekten siz farkında olmadan bir süre sonra psikolojik sorunlar çıkıyor. Bu kendinize yapacağınız en kötü şey olur akışına bırakın hemen olacak diye bişey yok bakarsınız bir yıl bir buçuk yıl olmadı doktora gidersiniz, gerekli bilgiyi verir size içinizi rahat tutun.Daha çocuk yok mu diyenlere daha düşünmüyorum diyin eşinizin ailesine bile bu şekilde söyleyin yoksa her zaman sorarlar buda sizi kötü etkiler.Rabbim her isteyene hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahMerhaba canlar 4 aydır hamile kalmak uğraşıyoruz ama bir türlü olmuyor Rabbimin takdiri tabiHerhangi bir sorunda yok.En son 25 mayısta regl oldum eşim yanımda olmadığı için bittikten sonra ilişki olamadı sadece bugün ilişki yaşandı hesaplamalarıma bugün ovulasyon zamanı sanırım Google öyle diyor Ve ilişkiden sonra 1 saate yakın uzandım kalkmadım sizce tutma ihtimali nedir nasıl anlayabilirim?
Düşünüp kendini hasta etme ben düşündüm de değmedi yani olur canım kendine dert yapmaAllah bağışlasın evlatlarınıBende artık salıcam bu ay tutarsa ne ala tutmazsa öyleydi böyleydi düşünmeyi kendime yasaklayacağım
Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah7 yıldır evliyim ve 5 yıldır gebe kalmaya çalışıyorum ve 19 yaşımdan beri gitmediğim doktor denemediğim tedavi kalmadı üstelik hiçbir sorun yokken olmuyor. Çok erkenden toplum baskısından doktorlara gittim. Lütfen erkenden bu kadar karamsar olmayın kendinizi bu psikolojiye sokmayın gerçekten siz farkında olmadan bir süre sonra psikolojik sorunlar çıkıyor. Bu kendinize yapacağınız en kötü şey olur akışına bırakın hemen olacak diye bişey yok bakarsınız bir yıl bir buçuk yıl olmadı doktora gidersiniz, gerekli bilgiyi verir size içinizi rahat tutun.Daha çocuk yok mu diyenlere daha düşünmüyorum diyin eşinizin ailesine bile bu şekilde söyleyin yoksa her zaman sorarlar buda sizi kötü etkiler.Rabbim her isteyene hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?