hamile kalamıyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum

fundaseda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2011
5
0
86
İstanbul
kızlar ben 10 aydır uğraşıyorum ama hamiile kalamıyorum. doktora gittim detaylı olmasada bi muyaneden geçtim, ama sonuç yok....
bi de medical park ta op.dr. ayşe gül sofuoğlu' nu tavsiye ettiler, aranızda giden varmı_? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....

Canım,
İkinci bebeğimden önce ben de gebe kalabilmek için 1 yıl kadar uğraşmıştım. Doktorum muayene sırasında prolaktin hormonumun yüksek olabileceğini söylemişti. Haklymış. 1 haftalık ilaç tedavisiyle hemen hamile kaldım. Bir daha muayene olduğnda doktorundan bu testi iste bence. Bazen gözden kaçabiliyor. Umarım en kısa zamanda isteğine kavuşursun.

Canım,
İkinci bebeğimden önce ben de gebe kalabilmek için 1 yıl kadar uğraşmıştım. Doktorum muayene sırasında prolaktin hormonumun yüksek olabileceğini söylemişti. Haklymış. 1 haftalık ilaç tedavisiyle hemen hamile kaldım. Bir daha muayene olduğnda doktorundan bu testi iste bence. Bazen gözden kaçabiliyor. Umarım en kısa zamanda isteğine kavuşursun.

saol canım yardımın için teşşekür ederim. benım de bır tane kızım var 7 yaşında ikinci çocuğuda da istiyoum ama malesef bı turlu olmadı. söylediklerini dikkate alıcam canım tekrar teşekkür ederim...

Canım,

saol canım yardımın için teşşekür ederim. benım de bır tane kızım var 7 yaşında ikinci çocuğuda da istiyoum ama malesef bı turlu olmadı. söylediklerini dikkate alıcam canım tekrar teşekkür ederim...

Canım,

canim benimde süt hormonu cikmisti simdi düstü ama hemen hamile kalabilrmiyim cevap yazarsan cok sewinecegim

canim benimde süt hormonu cikmisti simdi düstü ama hemen hamile kalabilrmiyim cevap yazarsan cok sewinecegim

Ben iki doz hapı 7 gün ara ile almıştım. Muhtemelen sen de aynı tür bir ilaç kullandın canım. Ben ilacı kullandıktan 1 ay sonra hamile kaldım. Hemen kalınabiliyor yani. Umarım sen de biran önce iyi haberi alırsın. Prolaktin düştüğü anda gebe kalmak mümkün.

insallah canim ya ovulusyon testi yapiyorum kirmizi cizgiler silik cikti iki gündür yani yumurluyorum diye düsünüyorum:26::26:

Bende ortalama iki yıldır istiyorum ama henüz bi sonuç alamadık.
şuanda adetim 7 gün gecikti test yaptırdım negatif çıktı.

Dr gittiğimde önceden bana prolaktin hormonun yüksek sebep bu demişti. ilaç kullandım normal seviyeye düştü ama hala bi sonuç alamadım kaç aydır.
eşim ve bende bi sorun olmadığı söylendiği halde 2 yıldır sonuç yok. sabret canım..

Back
X