hamile kalamıyorum yarıdımcı olabılırmısınız.

esmoss

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
12
0
16
Giresun
ben 3 senelık evlıyım arkadaslar ve hamıle kalamıyorum hıc korunmadıgım halde ve anlamıyrum doktora gıttım bır sorunumun olmadıgını soyledıler defalrca hemde esımı cagrıyolar ama goturemıyorum ılıskımızde sık sık degıl esım asker oldugundan dolayı 1 ay yada bıkac ay sora ılıskı yasıyorum aslında bana da yanasmıyor bu da bı sıkıntı aslında benden kacıyormu bunuda anlamıyorum bana yardımcı olabılrsenız sevınırım sonucta nasıl bır evlılık yasanır gormedıgım ıcın bılmıyorum yanı esım benı ıstemedıgı ıcın kacıyor buyuzden cocuk falan ıstemıyor olabılırmı cunku doktorada gelmıyor.cevaplarınızı beklıyrm kafayı yemek uzereyım lutfewn bır akıl veın....

Problem eşinizde olabilir. yada çok sık ilişki yaşayamıyormuşsunuz yumurtlama dönemini kaçırıyor olabilirsiniz. ama eşinizin mutlaka doktora gitmesi lazım. problemi bulmadan çözüm üretemezsiniz....

erkekler cocuk istemiyorsa tedaviye yanaşmıyor malesef...ve bazen duyuyorumda gizli gizli gerceği öğrenen erkekler de var karısından gizliyorlar.....

Sizin tum kontrolleriniz yapildi ve sorun yok, esiniz de test yaptirmaktan kaciniyor ise muhtemelen onda sorun vardir.

Iliskiye girmek istememesi de belki durumunu bildigi ancak kamufle etmeye calistigi icin olabilir.

Eşinizle bu konuyu konuşmadınız mı?
Yani bebek sahibi olma konusundaki fikrini öğrenin.
Belki de gerçekten şu anda istemiyordur.
Onu suçlamadan önce, istiyor mu istemiyor mu onu bilmek gerekiyor önce...

Bu olay çok yönlü. Anlattıklarınız biraz karmaşık. KArmaşık anlatmışsınız anlamında değil, sorun çok yönlü karmaşık bir sorun.
Bir kere eşiniz size neden yaklaşmıyor acaba? Normalde evliliğiniz nasıldır? Sorununuz sadece cinsellikte mi? Aranızda sevgi bağı var mı?
Eğer ayda 1 birlikte oluyorsanız yumurtlama gününe denk gelmesi çok zor ihtimal. Bebek içiniki güne bir düzenli cinsel hayat öneriyor doktorlar.
Bir de acaba eşiniz bebek istemediği için cinsellikten kaçıyor olabilir mi? Ya da tam tersi geçen gün açılan konu gibi acaba bebeği olmayacağını biliyor da ondan mı bu konulardan uzak duruyor?
Bence en temel sorununuz eşinizle iletişim sorunu gibi geliyor bana. Eşinizin bu konudaki fikrini ve yaklaşımını tam olarka bilmiyorsunuz.
Bu arada eşinizle aranızda sıkıntı varsa siz de acele etmeyin bebek için. Önce evliliğiniz otursun yerine. Bebek sorunların üstünü örtmez, tersine derinleştirir.

size karşı isteksiz olması sizle alakalı bir durum değildir..az bilinen ama gerçek payı çok büyük olan "çinko eksikliği" olabilir eşinizde..ayrıca istemeyi bıraktığınızda hamile kalabileceğinizide unutmayın..sürekli beklemek,umutsuzluğa düşmek hamile kalamamayı tetikler..sabırlı olun..

bence eşinizle konuşun ama biyik ihtmal işinn sitresni yaşıyodur eşiniz zor bir meslek çnkü ama siz onu rahtalatın sürekli bebek konusunu gündeme getrmeyin keyiflendrn sizn yanonzda mutlu olsun ozamn emn olun szi daha çok istyecektir eşinizin mutlaka gtmesi gerkyor çnkü eşinizn sperm örneği olmdan hiç br tdvi uyglnmyor bende 2 yıllık evliyim yeni bebek tdvisine başlıyorum ordan blyorum siz rahim filmi çektirdinizmi?

eşin seni istemiyor uzak duruyorsa neden bebek yapmak istiyorsun?

Ben de bunu söyleyecektim. İsteksizlik ne boyutta olursa olsun seni istemiyorsa neden uğraşıyorsun, sana ya da eve mi bağlanacak.
Anlattıklarına göre ya eşin de problem var normal yoldan çocuk sahibi olamıyor, ya da gerçekten senden kaçıyor. Bence çocuk sahibi olmaya çalışmadan önce evliliğinin devamını sağlayabilecek misin bunu düşün ve eşinle açık açık konuş. Kendine düşündüğün bebeğine de yazık etme..

Esinden habersiz cocuk yapmak cok yanlis bence. Evli fln da degilim, ama kesinlikle esimle birlikte vermek isterim bu karari.

yumurtlama günerinizi takip edin

önceki 3 gün boyunca
yumurtlama günü
sonraki 3 gün boyunca toplam 1 hafta ilişkiye girin.

ilişki sonrasında olabildiğince -spermin geri donmemesi için- aynı pozisyonda kalın.

ondan sonrası Allah'a kalmış. bunları uygulamıyorsanız, çocuk için yeterince denediğinizi düşünmüyorum :25:

belki eşin bebek istemiyodur bu yüzden senden kaçıyodur hiç eşinle bu konuyu konuştunuz mu ? konuşmadıysanı bile bi an önce konuşun önemli olan sadece senin değil eşinin de istemesi gerekiyo

Canım sadece bu anlattıklarınla evliliğinizin ne durumda olduğunu bilemiyorum. Başka bir açıdan bakıyorum olaya Birbirinizi severek mi evlendiniz yoksa evlenmiş olmak için mi evlendiniz.

tesekkurler oncelıkle ben anlatıyım bebek sureklı ıstememın sebebı esımın yası 35 benım ıse 21 olcak ve evlılıge gelelım 3 senelık evlıyım cok sorunlu bır evlılıgım oldu kavga tartısma vs bebek cozum gıbı gelıyor galıba belkı bana ılımlı olabılr bebegımızı sever gıbısınden ama bende korkuyorum acıkcası ayrılır ısem butun kontrollerımı oldum ama bır sorunla karsılasmadım aılemın yorumunuda aldım onda sorun var demekkı kacıyor dedıler cunku bır defa goturdum doktora bana esımın sperm testı yaptrmasını soyledı ve randevu vermıstı doktor ama esım buna gıtmıycegını ıznını buna harcamayacagnı soyleyıp gıtmedı benden evet kacıyor bende bır anlam veremdm 2 3 ay da ılıskı yasyrz aslında 1senedr boyleyız esım ılk evlendgmzde kacmıyrdu ama zamanla yataktan benden kactıgını fark ettım ben aslında bırtek cocuk hakkında degıl sızlerden bır erkegın karısına bu davranısı normal mı yoksa gercekten benı ıstemıyormu dıye dusuncelerınız almk ıstyrm cunku bı karar vermelıyım bana yardımcı olun benı sevmedıgını dusunuyorum cunku bır erkek karısını sevse neden operasyondan geldıgınde karısı dururken bılgısayrla hep zamn gecırsın neden ben opmek ıstedgmde kacsın neden anlamıyrm. bana cocuk muamelesı yapıor ayrıca yonetmeye calısyr kızyr bagryr onu cozemıyrm onu anlamaya calıstıkca kendımı kaybedyrm lutfen bana yardımcı olun egerkı bu acıklama yeterlı degılse daha sorakı mesajımda acık acık anlatayım cunku zamanım yok esım evde ve yazamıyrm...tesekkurler sımdıden..

Hamile kalmayi kendinize dert etmeden once asil dertlerinizle yuzlesmeniz gerekiyor bence. Iyi gitmeyen evliligi cocuk kurtarmaz, ilk once birlikte sorunlarinizi halledin ardindan iliskiniz evliliginiz oturunca birlikte dusunup karar verin cocuk yapmaya.

Cok genc evlenmissiniz-18- esinizle ortak ilgi alanlariniz hobileriniz yok mu? Ya da konusup muhabbet edebilecek ortak konulariniz? Bilemiyorum ama sanirim biraz iletisimsizliginiz var gibi..?

hayır hıc aynı hobımız yada ortak noktamız yok aslında onun hobılerı benım ıse onunla yapacagım hıc bırsey yok ben slow severm o yabancı oyle ters dınlemz ve yapmaz sevdıgım seylerı hep onun hobılerı olur eylendıgı seyler ucurtma ucurur yada helıkopter benı goturur yanında onu tut sunu kaldır ogretmek ıster arada ama bı hata yapsam zaten burnumdan getırıyo buyuzden onunla gezmek yada hobılerını yanında olmak ıstemıyrm.ıletsm evet sorunumuz var konusmak ısterım ama yıne mı der daha kırıldıgımı ıncındıgımı demeden aynı seyler der ve bagırır susturur sıddet te oldu evlılıgımde ve genelde boyle susturdu hayatım susarmısın yok zorbalıkla lanet olsun hep bu neden anlamıyorum benı ıstemesını sevmesını ıstemıstım sadece.

severek evlendık belkıde ben oyle sandım cunku sevıyordum cok hemde ama evlendkten sora eskı gorustugu bı kız arkadası bana esımle konustugunu anlattı yasının geldıgını ve evlenmesı gerektgnı soylemıs hatta benı kendısı bulduguna ragmen aılem buldu evlenmek zorundayım bıle demıs.sızce bu adam benımle oyun mu oynuyor.

Son düzenleme:
Tatlım seni çok iyi anlıyorum benimde eşimle aramda yaşfarkı çok ama ikimizde ruh ikiziyizdir mesela. Siz de severek evlenmişsiniz, madem ortak hobileriniz yok sen ona uy bence evde iki ayrı kutup olmayın tatlım zaten ayda bir görüşüyoruz diyorsun bırak evde ne dinlemek isterse onu dinlesin, inan eşim evde her akşam futbol macı ardından saatlerce yorumlarını da dinliyor, sıkılıyorum ona belli etmeden başka odada kitap okuyorum yada resim vs. uğrasıyorum. asker olduğu için çok stresli bir yasamları var hele ki böyle dönemde. Kız arkadaşıyla görüştüm dedin bu görüşmeyi sen mi istedin yoksa o bir tesadüf mü yarattı, bir de görüşme kavga ettiğiniz döneme mi denk geldi onu çok merak ettim, aranızın bozulması için böyle diyebilir, senin yerinde olsam eşimin eskilerine asla itimat etmem, eğer eşin onunla değil de seninle evlendiyse bir bildiği vardır.Çocuk meselesininde de acele etme zamana bırak yetişkin yıllarını doya doya yaşa bence.

Back
X