Merhabalar öncelikle özellikle benim durumumda olan varsa bilgilendirmesi için yada tecrübesi olanlar tecrübelerini paylaşması amacıyla yazıyorum. Arkadaşlar benim fsh ım 11 amh 1.88 buna rağmen gittiğim doktor normal yollardan olmaz aşılama da çok zor tüp bebek dedi ama diğer gittiğim doktor merional ve ovitrelle başladı normal yollardan kalabilirsin dedi. Daha öncesinde gonal f ve ovitrelle kullanıp olumsuz sonuçlanmıştı şimdi size sorum olcak gonal f le yanıt alamayıp merionale yanıt alan oldu mu. Birbirine üstünlükleri var mı tşk ederim şimdiden cevaplayan bütün arkadaşlara. Hepimizin hayali gerçek olsun artık 2 senelik evliyim
1.88 fena degil aslında. baska bir sağlık sorununuz mu var acaba? Bu yüzden mi doktor tedavi önerdi?Merhabalar öncelikle özellikle benim durumumda olan varsa bilgilendirmesi için yada tecrübesi olanlar tecrübelerini paylaşması amacıyla yazıyorum. Arkadaşlar benim fsh ım 11 amh 1.88 buna rağmen gittiğim doktor normal yollardan olmaz aşılama da çok zor tüp bebek dedi ama diğer gittiğim doktor merional ve ovitrelle başladı normal yollardan kalabilirsin dedi. Daha öncesinde gonal f ve ovitrelle kullanıp olumsuz sonuçlanmıştı şimdi size sorum olcak gonal f le yanıt alamayıp merionale yanıt alan oldu mu. Birbirine üstünlükleri var mı tşk ederim şimdiden cevaplayan bütün arkadaşlara. Hepimizin hayali gerçek olsun artık 2 senelik evliyim
Senn fshın kaç çıktı canm
Canım bu videoyu izle fsh için çok faydalı bir kür ve hamile kalan çok olmuş müthiş hırmon dengeleyici ben başladım 2.günüm
Bir daha ki reglin 3.günü hormon testi vericem inşallah gidene kadar kyllanayım dedim sende bi izle inşallah vesile olur
Aynı senin gibi fsh 25 olan bi kadına doktor normal yoldan çıcupun olmaz demiş o da testere dişli aslanpençesi çayını içmiş ve hormonları düşünce hamile kalmış 2 kızı varmış şimdi
Canım bu videoyu izle fsh için çok faydalı bir kür ve hamile kalan çok olmuş müthiş hırmon dengeleyici ben başladım 2.günüm
Bir daha ki reglin 3.günü hormon testi vericem inşallah gidene kadar kyllanayım dedim sende bi izle inşallah vesile olur
Aynı senin gibi fsh 25 olan bi kadına doktor normal yoldan çıcupun olmaz demiş o da testere dişli aslanpençesi çayını içmiş ve hormonları düşünce hamile kalmış 2 kızı varmış şimdi
Bence mutlaka başka bi doktora daha sor. Amh için de kürler macunlar falan var. Mutlaka dene bence.Yok canm rezervin az gibi görünüyor dedi amh testi yaptır bakalım dedi amh de sıkıntı yok ama hâlâ tüp bebek diyor doktor para için dediğini düşünüyorum artık.
Senn fshın kaç çıktı canm
Canm naptın tahlil verdin miCanım ben daha baktırmadım bir sonra ki regl de inşallah
Canm naptın tahlil verdin mi
Benmde 33 banada normal diyo bende 8 aydır hamile kalamıyorumKızlar prolatınım 33 gebelıge. Engelmı doktor ilaç yazmadı normal dedı ama etrafımda herkes 17 en fazla kafayı yıcem bır bucuk yıldır bebegım olmuyor ve doktor ilaç yazmıyor prolaktin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?