1 bucuk yillik evliyim bu ay 11 ci ay olucak bebek isteyeli her ay husrana ugruyorum..sanki artik umudum kalamdi gibi hissediyorum doktora gittim biseyin yok dedi heryerde bebek resimleri bebeklerini bekleyen anneler canim neden bu kadar fazla yaniyor bilmiyorum en cok uzuldugumde esimin 3 gun sonra dogum gunu var bugun hevesle test yaptim 10 cu gunum yumurtlamadan sonra adetime 2 gunum var diye negatif bu ayda olmadi ama ruyamda sureli hamile kalmisim gjbi ruyalar goruyorum... korkuyorum kendimden artik... hernamazaimda dua ediyorum rabbim benim gibi kucagi bos olanlarin kucaklarini doldur diye cok istedigimizdenmi imtihan oluyoruz bide en acisini soyliyim biz esimle bunun savasini veririen onun ailesine karsi oyun oynuyoruz bebek istemuyomusuz gibi daveaniyoruz. Cunku ograndiklerinde laf cikicak esime bana laf gelicek bende suc bulunucak ustune uzulicekler hastaymisiz gibi daveanicaklar bide onlarin stresini cekmrk istemedik...icimi.dokmek istedim sadece bunu okuyan dostlarimdan isteidgin tekssey duanizda banada yer verirmisiniz Allah razi olsun