Hamile kalamama psikolojisi

Sizedee kese duzensiz bebek gozukmuyo gibi bisey soyledilermi peki
onu pek hatırlamıyorum 2010 senesiydi:) vajinal ultarsonla falan da bakmışlardı.kalp atışı yoktu..yine de beklemiştik.reel olarak da geç gebelikti,o yüzden ben çok endişe etmemiştim.yurt dışındaydım o yüzden eşimle o ay sadece 1 hafta ,reglden önceki hafta beraberdik.yani geç döllenme olduğu kesindi:)
içinizi fearh tutun,umarım sağlıklı bir gebeliktir ve tutunur size..aksi halde ,kese normal olmadığı için canlanmayacaktır.genetik olarak sağlıksız olan kese düşer.hayırlısını istemek lazım.

İnfertilite nedeniyle psikolojik destek alan var mı aranızda? etrafımda herkes son bir hafta içinde hamile kaldı ve benim dayanacak gücüm artık kalmadı. İntihar edicem sonunda galiba...

İnfertilite nedeniyle psikolojik destek alan var mı aranızda? etrafımda herkes son bir hafta içinde hamile kaldı ve benim dayanacak gücüm artık kalmadı. İntihar edicem sonunda galiba...
Ne zamandır deniyorsun cnm sakın öyle bir şey yapma. Pek çok örnek var önce çocuğu olmayıp, sonradan olan.

ne olur iyi bir psikolog veya psikiyatrist ismi söyleyin. Ben artık dayanamıyorum.. Ölmek istiyorum

ben 43 yaşındayım geç evlendim 38 yaşından beri deniyoruz olmuyor. Tüp bebek de tutmadı. şu an ağlıyorum. Sebepsiz infertiliteymiş. görünürde sebep yok...

her an menopoza girebilirim. Annem 45 yaşında girmiş
Eğer bebek olayını hemen kafandan cikarmazsan sonra pişman olursun. Hemen çıkar tatile git. Çünkü buradaki hepimizden daha çabuk çıkarmalısın kafandan çünkü daha az zamanın söylediğine göre. Nefes egzersizleri kursuna git orda neleri neleri hamile kalmış

Gecen hafta ikiz bebeklerimin kalp atisini duyamadigimiz icin kurtaj oldum bugunde kontrole gidicem

Geçmiş olsun .. Hayırlısı olsun inşallah , Rabbim en kısa zamanda yaşatsın size anneliği.. Moralinizi bozmayın güzel haberleriniz paylaşın burda demek ki hamile kalabiliyorsunuz hemde ikizlermiş Bu da çift yumurtlamayı gösterir .. Ablam bir boş gebelik yaşamıştı kürtaj oldu 2 sene sonra ikizleri oldu.. Umudunuzu kaybetmeyin ..

Geçmiş olsun .. Hayırlısı olsun inşallah , Rabbim en kısa zamanda yaşatsın size anneliği.. Moralinizi bozmayın güzel haberleriniz paylaşın burda demek ki hamile kalabiliyorsunuz hemde ikizlermiş Bu da çift yumurtlamayı gösterir .. Ablam bir boş gebelik yaşamıştı kürtaj oldu 2 sene sonra ikizleri oldu.. Umudunuzu kaybetmeyin ..
Yok cok umutluyum doktorumda yine hemen hamile kalabilcegimi soyledi zaten bunada sukur daha buyuk bi sıkıntı olabilirdi Allah beterinden saklasin insallahhh :)

Back
X