Hamile kalamiyorum

Kaç yaşındasın ve kaç yıl oldu çocuk olmuyor.maddiyat olarak ta çok zor ben ikinci tüp bebek te tutmazsa baya bir ara vermem gerekecek.yasin gencse biraz ara verebilirsin yani o kdr ilaç kullanmak ta iyi değil ama yasin 35 üstünde ve maddiyat olarak hazirsan beklemenin de anlamı yok
Canım ben 31yasindayim 2016dan bu yana olmuyor malesef

Birbirimizi çok iyi anlarız. Sizin kaç yıl oldu acaba.siz vazgecmissiniz gibi.ben yoruldum ama vazgecmedim.vazgecemem başka çarem yok inşallah Rabbim bize ve olmayan herkese nasip eder.bazen çocuklu misafir gelince çocuğunu sevmeye çekiniyorum bebek kıyafetlerine bakınca kaynanamin dalga geçer bakışı Allahim çok kötü durum kimseye yasatmasin kimseyi yankizlikla sınamasin.
İlk tedavim bitti üç transfer oldu ama olmadı.sonuncusunda hatta pozitifi falan gördüm ama bebek gelişmedi.kesinlikle pes etmeyi düşünmüyorum ama 35 yaşına girdim ve gittiğim doktorlar yapıcak farklı bi tedavi yok denicez diyolar bu biraz çaresiz hissettiriyo .kesinlikle burda birbirimiz olmasa çok daha yalnız hissederdim.sabır ve güç versin tez zamanda bizlere de bebek versin🌼

Canım ben 31yasindayim 2016dan bu yana olmuyor malesef
Benimde 2016 tan beri olmuyor ben 25 yaşındayım bana yasin küçük diye diye 7 yıl geçti ama hiç hamile kalmadım bir kez bile testim pozitif olmadı etrafimdakiler istemediği halde gebe kalıyorlar bana sihir gibi mucize gibi geliyor inanamıyorum. onlara ise sıradan bişeyi gibi geliyor

İlk tedavim bitti üç transfer oldu ama olmadı.sonuncusunda hatta pozitifi falan gördüm ama bebek gelişmedi.kesinlikle pes etmeyi düşünmüyorum ama 35 yaşına girdim ve gittiğim doktorlar yapıcak farklı bi tedavi yok denicez diyolar bu biraz çaresiz hissettiriyo .kesinlikle burda birbirimiz olmasa çok daha yalnız hissederdim.sabır ve güç versin tez zamanda bizlere de bebek versin🌼
Merak etme nasibini varsa olacak en azından pozitifı görmüşsn. ben bir kere bile pozitif görmedim.çok korkuyorum

Benimde 2016 tan beri olmuyor ben 25 yaşındayım bana yasin küçük diye diye 7 yıl geçti ama hiç hamile kalmadım bir kez bile testim pozitif olmadı etrafimdakiler istemediği halde gebe kalıyorlar bana sihir gibi mucize gibi geliyor inanamıyorum. onlara ise sıradan bişeyi gibi geliyor
İns olur canım benim rabbim hepimize versin en kısa zamanda 🤲😔

Back
X