Hamile kalamiyorum

herseyolacaginavarir

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2022
29
4
16
33
Merhaba. 1.5 yıllik evliyim. Yaklaşık 1 yıldır deniyoruz. Doktora gittim muayene oldum ve yumurtalık,hormon,enfeksiyon,tiroid gibi sıkıntılarım yok. Demirim 9du 12ye yukselttim. Anemi taşıyıcısı olduğumu öğrendim ama eşim taşıyıcı değil ve doktor bu durum hamile kalmanıza engel değil dedi. Her ilişkiden sonra test yapmıyorum artık moralim bozuluo stres olacağım. Napacagimi şaşırdım. Başka doktora mi gitsem? Aynı durumu yaşayanlar varmı acaba :(((

Merhaba. 1.5 yıllik evliyim. Yaklaşık 1 yıldır deniyoruz. Doktora gittim muayene oldum ve yumurtalık,hormon,enfeksiyon,tiroid gibi sıkıntılarım yok. Demirim 9du 12ye yukselttim. Anemi taşıyıcısı olduğumu öğrendim ama eşim taşıyıcı değil ve doktor bu durum hamile kalmanıza engel değil dedi. Her ilişkiden sonra test yapmıyorum artık moralim bozuluo stres olacağım. Napacagimi şaşırdım. Başka doktora mi gitsem? Aynı durumu yaşayanlar varmı acaba :KK43:((
Bende hamile kalamiyorum esimizin ürolojiye görünmesi gerekiyormus

Eşinizin ve sizin bütün testleriniz yapıldıysa ve önemli bir sıkıntınız yoksa biraz zaman bırak, stres ve çok düşünmekde ters tepiyor. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi olursun

Öncelikle çok teşekkür ederim. Eşim doktora gitmedi. 1 yıl bekleyelim dedik en kisa sürede oda gidecek. Ovulasyon testi olmadım ama gerçekten doğruluk payı varmı? Çoğu doktor yapmana gerek yok demişti :( özel doktora gitmiştim bütün testleri yaptı ama sıkıntı yok dedi.
Eşiniz de muayene oldu mu? Ovulasyon testi kullanıyor musunuz? Rahim filmi çektirdiniz mi?

Öncelikle çok teşekkür ederim. Eşim doktora gitmedi. 1 yıl bekleyelim dedik en kisa sürede oda gidecek. Ovulasyon testi olmadım ama gerçekten doğruluk payı varmı? Çoğu doktor yapmana gerek yok demişti :KK43: özel doktora gitmiştim bütün testleri yaptı ama sıkıntı yok dedi.
Doğru günlerde ilişki yaşamak önemli o yüzden ovulasyon testi diye sordum. Eşiniz de muayene olsun umarım en kısa zamanda güzel haberi alırsınız.

Merhaba. 1.5 yıllik evliyim. Yaklaşık 1 yıldır deniyoruz. Doktora gittim muayene oldum ve yumurtalık,hormon,enfeksiyon,tiroid gibi sıkıntılarım yok. Demirim 9du 12ye yukselttim. Anemi taşıyıcısı olduğumu öğrendim ama eşim taşıyıcı değil ve doktor bu durum hamile kalmanıza engel değil dedi. Her ilişkiden sonra test yapmıyorum artık moralim bozuluo stres olacağım. Napacagimi şaşırdım. Başka doktora mi gitsem? Aynı durumu yaşayanlar varmı acaba :KK43:((
Bende hamile kalamiyorum esimizin ürolojiye
En kısa sürede ikna etmek lazım. Sizin ne kadar süredir bu sıkıntınız var
1 senedir gebe kalamiyorum dun gece konustum bayramsan sonra gidicek o da oyle yada böyle

Öncelikle çok teşekkür ederim. Eşim doktora gitmedi. 1 yıl bekleyelim dedik en kisa sürede oda gidecek. Ovulasyon testi olmadım ama gerçekten doğruluk payı varmı? Çoğu doktor yapmana gerek yok demişti :KK43: özel doktora gitmiştim bütün testleri yaptı ama sıkıntı yok dedi.
Ovulasyon testini bende yapmadim hic regl uygulamalari var pepapp gibi adet takvimi gibi uygulamalar oraya adet olduğun gunleri vs yazinca yumurtlama donemlerin cikiyo sayip hesaplayinca dogru oluyo

Kendinizi bu kadar strese sıkıntıya sokmadan önce muhakkak eşinizin muayene olması lazım. Kadınlar bu gibi sıkıntılarda kendi kendilerine bütün yükü omuzluyorlar vallahi çok üzülüyorum.

Eşiniz sperm testi versin, siz de rahim filmi çektirin. Daha sonra da sonuçlar iyiyse femara klomen gibi stimulasyon deneye bilir doktorunuz. Artik burda yuzlerce hamile kalmak isteyen kadindan anladigimiz uzere tedavi bu şekilde ilerliyor.

Ovulasyon testini bende yapmadim hic regl uygulamalari var pepapp gibi adet takvimi gibi uygulamalar oraya adet olduğun gunleri vs yazinca yumurtlama donemlerin cikiyo sayip hesaplayinca dogru

Ovulasyon testini bende yapmadim hic regl uygulamalari var pepapp gibi adet takvimi gibi uygulamalar oraya adet olduğun gunleri vs yazinca yumurtlama donemlerin cikiyo sayip hesaplayinca dogru oluyo
Pepapp uygulamasını bende yüklemiştim ama doğru sonuç vermedi gibi geldi. Bidesürekli bakınca ilişkiye girmek sadece çocuk odaklı gibi oluyor bu sefer sahada stres oluyorum o yüzden sildim artik :) bugün regl bittiği için ovualsyon testi alacağım. Bu ayda böyle deneyelim

Eşiniz sperm testi versin, siz de rahim filmi çektirin. Daha sonra da sonuçlar iyiyse femara klomen gibi stimulasyon deneye bilir doktorunuz. Artik burda yuzlerce hamile kalmak isteyen kadindan anladigimiz uzere tedavi bu şekilde ilerliyor.
Anladım çok teşekkür ederim. Bizde böyle düşünüyoruz. Umarım hiç gerek kalmadan güzel sonuçlar alırız :)

Bende hamile kalamiyorum esimizin ürolojiye görünmesi gerekiyormus
ben ovulasyon testi yapmanızı tavsiye ederim internette gayet uygun fiyatlı olanlar var. ne kadar düzenli adetiniz olsada 1-2 şaşabiliyor uygulamalarda daha kesin olur

O testi kullanincq gebelik daha mi kolay oluyo acaba hic bilmiyorum da nasil kullaniliyo ve neden kullaniliyo
internette ucuza bulabilirsin eczanelerde pahalı biraz. adet döngüne göre her gün aynı saat de yapıyorsun öncesinde sıvı alımına dikkat et. benim döngüm 28 gündü ben 10.gün yapmaya başlıyordum) sabah ilk idrarla yapma. her iki çizgi aynı koyulukta olduğunda yumurta olgunlaşmış oluyor. o günleri değerlendirmen lazım. internette daha detaylı bilgi bulabilirsin canım.

internette ucuza bulabilirsin eczanelerde pahalı biraz. adet döngüne göre her gün aynı saat de yapıyorsun öncesinde sıvı alımına dikkat et. benim döngüm 28 gündü ben 10.gün yapmaya başlıyordum) sabah ilk idrarla yapma. her iki çizgi aynı koyulukta olduğunda yumurta olgunlaşmış oluyor. o günleri değerlendirmen lazım. internette daha detaylı bilgi bulabilirsin canım.
Teşekkür ederim

Back
X