Hamile kalamıyorum

nefess_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2022
2
0
1
23
Merhabalar.öncelikle şunu belirtmeliyim ki bekarım..Ben geçen sene temmuz ayında gebe kaldım ve aldırmak durumunda kaldım.Son iki aydır erkek arkadaşımla deniyoruz ama bir türlü hamile kalamıyorum yumurtlama zamanını takip ediyorum bir sonuca varamıyoruz.İlk gebe kaldıgım zaman eski görüştüğüm kişiden kalmıştım.Şuan da belki benden dolayıdır belkide erkek arkadaşımdan dolayıdır bilmiyorum.Aldırdıgım için acaba bir zarar mı gördüm onu da düşünüyorum.Benim sorum şu biz evli değiliz ama hastaneye gitsek erkek arkadaşımla bizimle ilgilenirler mi ve hangi bölümlere gitmemiz gerekiyor.Lütfen kınamayın

Merhabalar.öncelikle şunu belirtmeliyim ki bekarım..Ben geçen sene temmuz ayında gebe kaldım ve aldırmak durumunda kaldım.Son iki aydır erkek arkadaşımla deniyoruz ama bir türlü hamile kalamıyorum yumurtlama zamanını takip ediyorum bir sonuca varamıyoruz.İlk gebe kaldıgım zaman eski görüştüğüm kişiden kalmıştım.Şuan da belki benden dolayıdır belkide erkek arkadaşımdan dolayıdır bilmiyorum.Aldırdıgım için acaba bir zarar mı gördüm onu da düşünüyorum.Benim sorum şu biz evli değiliz ama hastaneye gitsek erkek arkadaşımla bizimle ilgilenirler mi ve hangi bölümlere gitmemiz gerekiyor.Lütfen kınamayın
Neden hamile kalmaya çalışıyorsunuz tekrar aldırmak için mi?

Bazı hastanelerde jinekolojik muayenelerde maalesef "evli misin" diye soruluyor ilişki yaşıyor musun demek yerine. Bu sebeple emin değilim ama belki devlet hastanesinde çok ilgilenmeyebilirler, net bilen biri döner elbet.

Ama merak ettim yaşınız 20 görünüyor. Evli değilsiniz. 19'unda hamile kalmışsınız aldırdığınıza göre travmatik bi deneyim olmalı, 20'nizde neden eşiniz olmayan birinden çocuk yapmak istiyorsunuz?

Kürtajın kaç haftalıktı bilmiyorum ama zaten yasal süre 10 hafta olduğu için küçük olduğunu düşünüyorum. O yüzden kürtajdan zarar görme ihtimalin sıfıra yakın. Tekrar anne olacaksın mutlaka. Ama ben bir avukat olarak mutlaka nikah yaptıktan sonra anne olmanı şiddetle tavsiye ediyorum. 40 yaşında kariyer sahibi zengin bir kadın değilsin. Bekar bir anne olmak sana göre değil. Saçma sapan bir hayat çizmişsin kendine. Dünyanın en büyük aşkını da yaşıyor olsan nikahsız çocuk yapmak büyük risk. İnsanlara güvenmek sana zarar verir. Çocuğunla ortada kalırsın. Yıllarca uğraşırsın babalık davası nafaka davası derken. Bunu sana %100 bir ihtimal olarak söylüyorum. Kesinlikle bitecek bu ilişkin. 20 yaşından sonra daha bir sürü erkeğe aşık olacaksın. Sevgilin de başkalarına aşık olacak. Hayatınızı yaşayın. Gezin tozun zevkinizi yaşayın. İnsan niye 20 yaşında kendini bir erkeğe bağlamak ister ki evlenseniz bile. Ahlak kurallarıyla ilgili bişey demiyorum sana. Herkesin kendi tercihi. Ama bu yaşta kesinlikle çocuğun olmamalı. Korunmadan ilişki yaşamayın. Niye acele ediyorsun ki anne olmak için. Sen daha kendin çocuksun. Çocuğunu doğursan bile niye tek başına anne oluyorsun. Gerçi çok küçüksün daha aklın başında değildir beni de takmayacaksın. Doğan çocuğuna ve kendine çok büyük yazık olacak

Back
X