Hamile kalamiyorum

narintanyeri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2023
1.717
421
53
32
Merhaba ben 2 yıldır evliyim 2 kere klomen kullandım her birinin arasında 4 ay aralıklarla ve 1 kere çatlatma iğnesi oldum 1 yıl önce bir kimyasal gebelik geçirmiştim 16.05.2023 de hsg filmi çektirdim eşimin sperm sonuçlarında normal dediler ileri hızı biraz düşük dediler ama gebelik sansin yine var dedi doktor sizlerde de böyle bir durum var mı oldu ise süreciniz nasıl ilerledi . Dün ise yani 2 Haziran adet olmam lazım di bugün 2 gün oldu hala olmadım bir bilgi verin lütfen

Normalde düzenli mi adetlerin

Bu saatte yapmam mi daha sağlıklı sonuç verir yoksa sabah ilk idralde mi
Ben de bu saatlerde yapmıştım çıkmıştı hemen. Genelde sabah ilk idrarla öneriyorlar ama varsa silik de olsa çıkar. Heleki iki tane test varsa evinizde şimdi yapabilirsiniz bence. Birazcık da sabırsızlık var bende

Tamam o zaman bende öyle yapım bilginiz için de çok teşekkür ederim

Bende 2 yıl hamile kalamadım eşime sperm ileri hızı yavaş dedi morfolojisi bozuk dedi bana hiç bişeyin Yok dedi bir sürü ilaç kullandı eşim sonra bana hsg çekildi ve ben o ay hamile kaldım ama kimyasal oldu malesef ve sonraki ay hemen hamile kaldım şimdi 3 yaşında bi oğlum var çok şükür ve tekrar gebe kaldım 6 haftalıktı ama hiç kalbi oluşmamış o yüzden dün kürtaj oldum malesef dünyam başıma yıkıldı Allah kimseyi evladıyla sınamasın inşAllah hakkında hayırlısı ne ise o olur

Benim eşime bir tane vitamin verdi variskilos çok az var ama çocuk olmasına engel değil dedi evet genelde hsg sonrası olasılık yüksek diyorlar tüpler açık bir sorun yok denildi enfeksiyon var dedi doktor ve fitil verdi 3 gece kullandım başka birşey yokdu 10 gün önce bı beraberlik oluştu ama tutup tutmadığını bilmiyorum tabi . Ve bu aarda çok ama çok geçmiş olsun rabbim gönlümüze göre versin Rabbim oğlunu sana size bağışlasın

Amin çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…