Hamile kalamıyorum

1 yıl düzenli olarak ilişkiden sonra olmuyorsa çok çok iyi bir doktora gitmelisiniz. Ama tiroid yüksekliği hamileliğe engel. Benim bir tanıdığımın çok yüksekmiş oyuzden olmadi çocuğu. Şuan 40 yaşlarında artık bıraktı tedavileri ama sizin yaşınız çok genç Allah'ın izniyle olur dua edin ve inanın.

Benim 5 yıl sonra oldu. Bir kere ovulasyon takvimine göre denedik bana uymadı o çünkü yum.gunlerimi belirtilerinden biliyorum zaten. Tüp bebekle bir kızım oldu 4 yaşında şuan. Dondurulmuşlardan denedik 1 yaşında oğlum oldu.
Şuanda doğal yolla 3.geliyor 🙈

Hiç beklemiyorduk demek ki olabiliyormuş. Çevre baskısı çok etkiliyor insanları dinlemeyin ve tedavi sürecinizi kimseyle paylaşmayın..
Allah bağışlasın cok sagolun gidecez

Hic aklıma gelmemisti hep uygulamaya gore yaptık belki ondan olmuyordur biz bir de sadece 2 kere yapmıştık adetten sonra demekki 1 2gun arayla yapmak gerekmis birde ovulasyon testine gore yaptınız mi hic
Şöyle soyleyim ben adetime on gün varken döllenme oldu 😊 ben hiç kullanmadim ovulasyon testini kullanmadım

Rahim filmi yaptır bence canım en azından için rahatlar
Agustosta İstanbul Brüksel deki Cem hocaya gideceğim.ozamana kadarda hem troidimi düşürüp fazlam olan 15 kg vereceğim ve Cem hocaya gittigimde ne gerekiyorsa o yapacaktır zaten ben şimdilik iki ayın var ozaman kadar bana dusenleri halledeyim gerisi onda☺️illaki cekecektir

Agustosta İstanbul Brüksel deki Cem hocaya gideceğim.ozamana kadarda hem troidimi düşürüp fazlam olan 15 kg vereceğim ve Cem hocaya gittigimde ne gerekiyorsa o yapacaktır zaten ben şimdilik iki ayın var ozaman kadar bana dusenleri halledeyim gerisi onda☺️illaki cekecektir
He anladım ben sandım yaptırmaktan çekindiğin için yaptır dedim pardon ☺️ herşey gönlünce olur umarım 🙏

Merhabalar konuya nasıl başlasam bilemiyorum 1senelik evliyiz çocuk cok istiyoruz bu yuzden doktora gittik temiz çıktık yani esim urolojiye bende kadin doguma gittim bi engel yokmus cocuk icin ama bende tiroid eksikliği var bu yüzden 150ml levotiron kullanıyordum ve doktor bu yuzdende gebelik kalamayabilirsin dedi ve ilacımı ictim kac aydır tekrar kontrole degerin dusmus normal dedi 100luk kullancan artik ilaci dedi ve ayriyeten cocuk icin de uygunsunuz olur cocuk dedi biz denedik hepte yumurtlama gunumuze denk getirdik gene bebek olmuyo sizde boyle bir durum yasadiniz mi valla her adet olusumda cok üzülüyorum acaba yasla mi alakali esimin 31 benim 29 yasim lutfen bilgi verir misiniz
Ben de 29 yaşındayım canım. 6 ay sonra oldu bizim de çocuğumuz. Yeğenim 20 yaşında o da 3 yıllık deneme sonrası hamile oldu. Yani yaşla ilgisi olduğunu düşünmüyorum ki yaşın da büyük değil bence. Stres kaynaklı da olmayabilir. Stres çok etkliyor çünkü. Ben hiç ovulasyon yapmadım. Sadece belli bir süre tanıdım kendime. Bu zaman içinde olmazsa ovulasyon testi alırım dedim ama hamile olacağıma da hep inandım ve çok şükür 20 haftalık hamileyim. İnşallah Allah size de nasıl eder

Ben de 29 yaşındayım canım. 6 ay sonra oldu bizim de çocuğumuz. Yeğenim 20 yaşında o da 3 yıllık deneme sonrası hamile oldu. Yani yaşla ilgisi olduğunu düşünmüyorum ki yaşın da büyük değil bence. Stres kaynaklı da olmayabilir. Stres çok etkliyor çünkü. Ben hiç ovulasyon yapmadım. Sadece belli bir süre tanıdım kendime. Bu zaman içinde olmazsa ovulasyon testi alırım dedim ama hamile olacağıma da hep inandım ve çok şükür 20 haftalık hamileyim. İnşallah Allah size de nasıl eder
Peki aldiniz mi test bende ona gore alacağım da

Back
X