- 22 Ağustos 2023
- 187
- 60
- 18
- 23
- Konu Sahibi siyahprenses09
-
Bizden nasıl bir yardım bekliyorsunuz?Eşim doktora gitti normal çıktı benim de ultasonla baktı doktor anormal bişey yok dedi hormon testi yaptıracaktım taşınmaz gerekti şimdi köyde yaşıyorum hastaneye uzak gidemiyorum o yüzden
Böyle bişey yaşayan var mı onu merak ettim sadeceBizden nasıl bir yardım bekliyorsunuz?
Teşekkür ederim yorumunuz içinEvet var çok fazla. çoğumuz 1 yıl + hamile kalamıyoruz ve doktor kontrollerinde sebebini öğrenip buna göre bir sürü tedavi görüyoruz. Siz de hormonlarınıza baktırmanız gerektiğini bilmenize rağmen hastaneye gitmeye üşenip bizden şifa bekliyorsunuz.
1 yıl sonra ilk kimyasal 2. Düşük oldu düşük olan daha ultrasonda görmedik bile direk kanamam başladıBu ay tam 1 yıllık evli olacağım hamile kalamıyorum siz ne zman hamile kaldınız
Yaşınız kaç? Adetiniz düzenli mi? Daha önce kist miyom tarzı bir sorun yaşadınız mı?Eşim doktora gitti normal çıktı benim de ultasonla baktı doktor anormal bişey yok dedi hormon testi yaptıracaktım taşınmaz gerekti şimdi köyde yaşıyorum hastaneye uzak gidemiyorum o yüzden
Bende öyle sıkma canını en kısa zamanda muayene ol mutlaka iyi bir doktoraBu ay tam 1 yıllık evli olacağım hamile kalamıyorum siz ne zman hamile kaldınız
Yaşım 21 adetlerim düzenli kist miyim tarzı bir sorun yaşamadımYaşınız kaç? Adetiniz düzenli mi? Daha önce kist miyom tarzı bir sorun yaşadınız mı?
Çok teşekkür ederim sağolun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBende öyle sıkma canını en kısa zamanda muayene ol mutlaka iyi bir doktora
Eşiniz hangi testleri yaptırdı? Morfoloji testi yapıldı mi?Yaşım 21 adetlerim düzenli kist miyim tarzı bir sorun yaşamadım
Onu bilmiyorumEşiniz hangi testleri yaptırdı? Morfoloji testi yapıldı mi?
Sperm testi sadeceEşiniz hangi testleri yaptırdı? Morfoloji testi yapıldı mi?
Aynı şey. Anladim henüz yaşınız baya genç daha bekleyeebilirsiniz. Tabi eşinizin ve sizin kararınız. yoksa bir hastaneye gidip durumu kadın doğum uzmanına anlatarak destek de alabilirsiniz. ama adetiniz duzenliymis esinizde de sorun yokmuş. Bir sorun görünmüyor belli ki. Elbette bir doktorun karar vermesi daha iyi olur. Yani peşine düşüp doktora gidip gitmemek size kalmışSperm testi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?