Hamile kalamıyorum

melek-1208

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2023
4
1
1
21
1 yıllık evliyim adet adet düzensizliğim var evlendikten sonra eşimle 2 ay birlikte kaldık sonra yurt dışına gitti doktora gittim yumurtaların fazla dedi yasmin verdi 6 ay kullan duzelmezse yanıma gel dedi 4. Ayımda eşimin yanına geldim 6 ayım bitti ilacı bitirdim ve adetim tekrar duzensiz oldu toplamda eşimle 1 senelik evliligimizde 6 ay beraber kaldık normal mi sizce bazıları da adet düzensizliği olanlar hamile kalamaz diyor biraz da kilom var ondan da olabilir diyorlar

Doktora danışmak en doğrusu. Başka bi uzmana daha danışabilirsin.
Rahim filmi çekindinmi?
Kana baktılarmı, hormonlar felan?
Eşin sperm testi verdimi?

6 ay çok uzun bir süre değil ki bir yıla kadar normal kilonuz kaç bilmiyorum ama sağlıklı beslenme biraz spor hem kilo vermenizi hem de hamile kalmanızı kolaylaştırır

O ilacı kullanırken hamile kalamazsın zaten sen doktorunu iyi dinlememişsin aşkım… sen ilacın bittikten sonra hamile kalabilir hale gelecektin zaten… pcos’un olabilir bir doktora başka bir doktora mutlaka git… ama buna takılma benim de var. Ovülasyon testi al kullanımını öğren günlerini değerlendir…

O ilacı kullanırken hamile kalamazsın zaten sen doktorunu iyi dinlememişsin aşkım… sen ilacın bittikten sonra hamile kalabilir hale gelecektin zaten… pcos’un olabilir bir doktora başka bir doktora mutlaka git… ama buna takılma benim de var. Ovülasyon testi al kullanımını öğren günlerini değerlendir…
Hayır onu biliyorum zaten eşim yokken 6 ay kullandım ben onu bittikten sonra eşimin yanına geldim 6 ay beraber olduk ilaç kullanmadan yani evet mutlaka gidecem başka doktora

Back
X