• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de alacağım inositol regl bitince her şeyi tekrar deneyeceğim . İsin kötü ve zor olan kısmı kendimi motive edip her ay hüsrana uğramak 😔
Şuan regli misiniz? Ben 2.günümdeyim bugün içmeye başlayacağım elimde birkaç tane başka marka var. Bugünde şu çok pahalı markadan aldım inşallah faydasını görürüm

Şuan regli misiniz? Ben 2.günümdeyim bugün içmeye başlayacağım elimde birkaç tane başka marka var. Bugünde şu çok pahalı markadan aldım inşallah faydasını görürüm
Yani evet akıntı şeklinde yarın başlar muhtemelen ben şu an sadece folik asit kullanıyorum ama bu ay inositol de kullanacağım

Zaten biz önümüzdeki ay il dışına memlekete gideceğiz o ay boş geçer . Bu ay ovulasyon denemeyecegim olmazsa bilmiyorum yaz sonuna kadar doktora gitmek istemiyorum. Kapının önünde bebek için dua ederken içerden gelen kalp atışlarını dinlemek çok zor …
Hem de nasıl sizi çok iyi anlıyorum benim de 4 yıl oldu arada bi düşüğüm var. 9 ay doktora gidip tedavi olmaya çalıştım ama olmadı amh düşüklüğü dışında bi sorunum yoktu. Bu ay gitmeyi bıraktım artık oraya gidipte hamile bayanları görünce ve içerden kalp atışı sesleri duyunca ağlayasım geliyor artık çünkü çok yoruldum

Hem de nasıl sizi çok iyi anlıyorum benim de 4 yıl oldu arada bi düşüğüm var. 9 ay doktora gidip tedavi olmaya çalıştım ama olmadı amh düşüklüğü dışında bi sorunum yoktu. Bu ay gitmeyi bıraktım artık oraya gidipte hamile bayanları görünce ve içerden kalp atışı sesleri duyunca ağlayasım geliyor artık çünkü çok yoruldum
Kaybınız için çok üzgünüm 😔 umarım yeniden sağlıklı bir gebelik yaşar be kucağınıza alırsınız ✨

Bende öyleyim çok yoruldum doktor hiç bir sorun bulamıyor bir sorun olsa tedavisine giderim bilmiyorum heveslerim hep kursağımda kalıyor

Çok saçma gelicek ama burda kimyasal geçirdim bilmem ne yazanlara bile özenecek duruma geliyor insan bazen. En azından vücut hamile kalmayı denemiş diye. Ben de 13. ayımdayım bir yıl dolup hiçbir problem olmamasına rağmen hala hamile kalamayınca bi iki hafta inanılmaz dibe çöktüm mahvettim kendimi. Şu an biraz daha iyiyim. Gelecek ay femara kullanıcam bakalım hayırlısı

Back
X