Gebeliğe Hazırlık Artık dayanamıyorum hashimoto pcos insülin direnci insanların küçümsemeleri yıldım :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa çok teşekkür ederiim , ben kafamdan silmeye çalıştıkça daha da çok şey yaşıyorum yani şöyle diyorum ki tamam toparlanıyorum sağlıklı besleniyorum önce bedenim iyi olacak bebek sağlıklı bir vücuda gelecek onca çaba vs ya birisi hamile kalıyor ve benim kalmamamla ilgili canımı yakıyorlar hamile olduğu haberini bana mutlulukla bildirenler var hediyeler alıyorum mutlu bir şekilde kutluyoruz ama can yakanlar hayatımdan 1 ay geriye atıyorlar beni
Ben sanırım çok sevilmedim küçüklüğümde kendimi hep bu yönden eksik hissediyorum ve ben kendimi sevemiyorum , insanlar da sanırım bunu anlamakta çok profesyonel ve kimi zayıf görseler can yakıyorlar yukarıda arkadaşımızın belirttiği gibi davranamıyorum güçlü göstersem kendimi cüret edemezler böyle birşeye ama yapamıyorum
Herşey senin elinde aşkım benim bildiğim tek bişey var fazla tevazu gösterirsen vasat insanlardan nasihat dinlersin diyeceğim o ki yırtıklaş azıcık ayol ahahahah 😂❤️💕

Hastalığınızın baştaki sorumlusu insülin direnci. Doğru diyetle bunu kırarsanız kilo verme süreci başlıyor. Kırılması ise diyetle 1-3 ayı bulabiliyormuş. Yani baştaki hedef kilo vermek değil bu direnci kırmak. Kilo veremiyorsunuz diye diyeti bırakmamalısınız. Sabırla devam ederseniz insülin düzeldikçe kilo vermeniz kolaylaşacaktır. pkoda düzelecektir. Belki farkediyorsunuzdur kendinize dikkat ettiğinizde bir rahatlama geliyor vücudumuza tam olmasada dikkat etmediğim halime oranla çok daha iyi hissediyorum. Yürüyüş günde en az bir saat bunu çok kolaylaştırıyor. İnsülin yüksek kaldığı sürece kilo vermek imkansız. Gün içinde kötü olduğunuz saatler bellidir. Bu saatler gelmeden önce sağlıklı bir şeyler yiyinki şekeriniz sabit kalsın. Bu dönemlerdede ilaç desteği almak şart. İlaçla irademiz bir tık kolaylaşıyor. Evet evdeki işler bizi bekliyor olsada işleri bırakıp yürüyüşe çıkalım. Zaten herşeyi sürünerek yaptığımız için ev işleri bitmiyor ama yürüyerek ve boğazımızı tutarak bunu kırabiliriz inşallah 😄

Back