Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Demmeki nasibiniz yok malesef insanlar çok kötü hormonlara bile sahip ama yine nasip olunca oluyur bende bir düşük yaşadım ama hala olmadı yaşım cok küçük olduğu halde nasibi var demmeki ilişkiden sonra hemen duş almayın gerekirse sabah alın kalcanizin altına yastık koyun gibi vitamin alın bol bol akşam meyve niyetine havuç tüketin ya çok stresli çok zor ama malesef yapacak bir şey olmuyur Allah ol demese olmuyur inşallah İnşallah en hayırlı zamanda en kolay en kisa zamanda sizi bulur
Demmeki nasibiniz yok malesef insanlar çok kötü hormonlara bile sahip ama yine nasip olunca oluyur bende bir düşük yaşadım ama hala olmadı yaşım cok küçük olduğu halde nasibi var demmeki ilişkiden sonra hemen duş almayın gerekirse sabah alın kalcanizin altına yastık koyun gibi vitamin alın bol bol akşam meyve niyetine havuç tüketin ya çok stresli çok zor ama malesef yapacak bir şey olmuyur Allah ol demese olmuyur inşallah İnşallah en hayırlı zamanda en kolay en kisa zamanda sizi bulur
Canım benim de aynıydı stres etkiliyor dediler ama stres yapmadan da olmuyor anlıyorum aşılama başarısız oldu tam artık 2 yılın sonunda tüp bebek için gideceğimiz tarihten 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim o zaman inandım vakti bu zamanmış diye mümkün olduğunca kafanı başka şeylerle meşgul et Allah'ım en kısa zamanda sağlıkla kavuştursun evladına isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın