Hamile Kalamıyorum :(

canım daha evliliğine alışamadan birde bebeğim olnuyor diye takarsan biz kendimizi öldürelim o zaman :37: tövbe tövbee
ben 6 senelik evliyim ve henüz bebeğim olmadı 32 yaşındayım ve tüplerim tıkalı yani normal yold:37:n olması biraz zor
ama Rabbim öyle merhametli öyle büyükki O ol derse olmazlar olur İnşallah
hayırlı sağlıklı evlatlar bütün isteyene arasında bizede verir İNŞALLAH

sen önce bir evliliğe alış soranlarada henüz erken daha düşünmüyoruz de geç kimseye olmuyor deme sadece ALLAHA yalvar bak bir arkadaş yazmış bir ooldu şimdi ikinci için yap diyorlar diye millete söylemesi kolay onun için kimseyi takma gönlünü ferah tut

Güzel Allahım sanada en kısa zamanda nasip eder inş.... Haklısın böyle düşünmek için erken biliyorum ama...Ama anne olmak istiyorum bu düşünce öyle sardıki beni... İşte ben böyle 4 ayda kafaya takarsam sonra ne olacak bilemiyorum ....

drun seni yönlendirmedimi cnm. zaten ilk 1 sene hamile kalamazsan detaylı araştırma yapılıyor. madem ki sorun yok o zaman vakti zamanı değildir nedn üzülüyorsun ki. bizdede sorun yok hatta 2 defa hamile kaldım ama tutunamadılar. şimdi 6 senelik evliyim tüp bebekle hamile kaldım ancak. bu kadar kısa zamanda hamile kalamadım diye oturup ağlarsan başkaları napsın. biraz sabır birde illa hamile kalmalıyım diye ilişkiye girilmemesi lazım öyle olunca ister istemez stres yapıyor insan.

canım daha evliliğine alışamadan birde bebeğim olnuyor diye takarsan biz kendimizi öldürelim o zaman :37: tövbe tövbee
ben 6 senelik evliyim ve henüz bebeğim olmadı 32 yaşındayım ve tüplerim tıkalı yani normal yold:37:n olması biraz zor

sen önce bir evliliğe alış soranlarada henüz erken daha düşünmüyoruz de geç kimseye olmuyor deme sadece ALLAHA yalvar bak bir arkadaş yazmış bir ooldu şimdi ikinci için yap diyorlar diye millete söylemesi kolay onun için kimseyi takma gönlünü ferah tut

Güzel Allahım sanada en kısa zamanda hayırlısı ile nasip eder inş... Haklısın canım erken stres yapmaya başladım ... Ama anne olma isteği bu yaşımdan sonra okadar büyüdüki içimde ...kendimi fazla kasıyorum sanırım belkide tek sorunum budur....Nicegrl arkadaşımında dediği gibi belkide kendimi rahat bırakmam gerekiyor..Ama bunu nasıl yaparım bilemiyorum...

drun seni yönlendirmedimi cnm. zaten ilk 1 sene hamile kalamazsan detaylı araştırma yapılıyor. madem ki sorun yok o zaman vakti zamanı değildir nedn üzülüyorsun ki. bizdede sorun yok hatta 2 defa hamile kaldım ama tutunamadılar. şimdi 6 senelik evliyim tüp bebekle hamile kaldım ancak. bu kadar kısa zamanda hamile kalamadım diye oturup ağlarsan başkaları napsın. biraz sabır birde illa hamile kalmalıyım diye ilişkiye girilmemesi lazım öyle olunca ister istemez stres yapıyor insan.

Doktor sadece sorun olmadığını söyledi ve ilave birşey söylemedi..şimdilik tabi...tekrar kontrollere gidicem... Ve tsş ederim ilgin için evet tabiki herşeyin vakti zamanı var ama ...ama... yaşımda ilerledi artık düşünmeden edemiyorki insan ......

canım allah inşş en yakın zamanda sana da hepimize nasip eder :25: ne denir ki bizim durumumuz için sadece sabır allaha yalvarmak ve beklemek tek yapabileceğimiz bu herşeyin bi vakti zamanı var :14:

doktora gittim sorun olmadığını söyledi ...aslında henüz 4 ay oldu evleneli ama insan yinede çok düsünüyor..sanırım fazla kafama takıyorum :( internette yaş ve stres çok önemli diye yazıyor ..sabır lazımmış...ama hergun hala hamile değilmisin diye soranlar çok yoruyor beni .... Hamile kalamadığımı düşünmek için çokmu acele ediyorum acaba ?

yaaa 4 aylık evlisin daha yapma allah aşkına daha vücudun bile senin kadınlığa henüz alışmamışken acelen ne senin yapma canım yaaa kim sorarsa sorsun boşver ben 1,5 senedir evliyim ve hiç korunmadım ama olmadı hamile kalamadım ama ben neden neden demiyorum acelemde yok sende bence acele etme

yaaa 4 aylık evlisin daha yapma allah aşkına daha vücudun bile senin kadınlığa henüz alışmamışken acelen ne senin yapma canım yaaa kim sorarsa sorsun boşver ben 1,5 senedir evliyim ve hiç korunmadım ama olmadı hamile kalamadım ama ben neden neden demiyorum acelemde yok sende bence acele etme

:14: Yaş ilerleyince :14:

Yaş kaç peki ? Niye bukadar acele

34 yaşındayım... Acelecilik olarak düşünmesek... nette birçok yazı doktor yorumu okudum... Belli bir yaştan sonra hamile kalmak evt cidden daha da zor oluyormuş... benimki acele etmek değilki biraz çevre ( gerçi takmam ama şu ara zor oluyor) biraz anne olamama endişesi, biraz yaş, üst üste gelen çok şey var ben sadece rahatlamak için stres yapmamak için yardım istedim... sağolsun aşağıda güzel arkadaşlar güzel dilek ve tesellide bulundular hepsine çok teşekkür ederim......

Back
X