Hamile kalamıyorum

Mhseda54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2016
13
7
1
34
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım herkese selamlar 3 yıllık evliyim ve çocuğumolmuyor doktora gittim bütün tahliller normal çıktı yumurtlama felan güzel sonra hsg istedi sağ tüp tıkalı çıktı laporosokopi istedi ama yaptıramadım tıkalı tüpler için bildiğiniz kürler var mı bi bebeğim olmasını çokistiyorum Rabbim isteyenherkese nasip etsin.

Bende de aynı senin gibiyim canım, 3 yıllık evli ve sol tüp kapalı, sağ açık. Ama dr.lar laparoskopi istemedi, şu an klomen kullanıyorum. Daha önce tedavisiz hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı.

Canm çok üzüldüm onun hissini yaşayıp kaybetmek ne kadar kötüdür Rabbim bidaha yaşatmasın insallah en kısa sürede hamile kalırsın ve bebeğini sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eder tabiki banada K kelebekli

Canm çok üzüldüm onun hissini yaşayıp kaybetmek ne kadar kötüdür Rabbim bidaha yaşatmasın insallah en kısa sürede hamile kalırsın ve bebeğini sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eder tabiki banada K kelebekli

Canm çok üzüldüm onun hissini yaşayıp kaybetmek ne kadar kötüdür Rabbim bidaha yaşatmasın insallah en kısa sürede hamile kalırsın ve bebeğini sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eder tabiki banada kelebekli papatya

Tüp bebek yaptır canım madem

Maydanoz kuru var.

Beni. Tanidigima domtorlar gencliginden beri asla çocuğun olmaz demis. Kurleri deneyerke cocugu oldu.

Maydanoz kuru icimi disimi temizledi. Doktorlarin acamadigi kanallari maydanoz kuru acti demisti.
Banada onermisti ama teferruatli is diye yapmadim ben.

Yapmayi dusunursen tarifi yazarim.

Ama arkadasin bu maydanoz kuru ile tupleri acilmis. Yaptigimda intihap akiyordu zaten dedi.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim tarifi yazar mısın canm belki bi umut olur bizlere C canali84

Canm şuan yaptıramam tüp bebek için daha 3 -4 sene beklemek zorundayım biz çocuğumuz olmaz diye düşünmedik hiç ev aldık borç bitmeden ihtimal gözükmüyor malesef G Gul-Can
Borç bitmez canım onu beklersen daha çok beklersin devlete başvur yoksa bunalıma girersin çocuk çocuk diye olcakmı olmayacakmı derken umutla bide hayal kırıklıgı demi sen başvur devlete hrsey yaptırabilirsin aşılama tüp dene cnmm

mrb formlarda maydonoz kürü araken gördüm tarifini yazarmısınz ve adetin kaçıncı günü başlanmış?

Çok teşekkür ederim tarifi yazar mısın canm belki bi umut olur bizlere C canali84
Canim bu tarifi gonderdi arkadas.

1kilo süte 1 demet maydanoz bir tatli kaşığı karabiber, viksin yarisini bir tencerede kaynat (lullanmadigin yada kullanmayacagin bir tencerr olsun)

Bunu hergun yapacaksin adetten sonra basliyacaksin. Tencere kaynadimi istersen banyoda istersen odada yapacaksin. Oda sicak olmali hamam gibi. Tencereyi koy uzerine delikli oturaklar oluyor ya ondan koy kendin ciplak olacaksin ve battaniyeye iyice sarilip o oturaga otur. O tenceredeki buhar icini temizlicek. O arada kocanda hazir olacak. Affersin sevisme falan olmadan yani oyalanma olmadan sen terli iken birlesme olacak. Bunu birgun yapip birgun yapmayacaksin. (Erkegin spermlerinin kalitesi acisindan 1 gun yap bir gun yapma)

Kadinin 2. Evliligi cocuk imkansiz demisler tup bebek bile... kanallarini doktor tamamen acamamis bu kurle acilmis tup kanallari. Zaten diyor hissediyorsun intihabin falan aktigini diyor.

InsaALLAH yap. Internette arastir. En azindna hic bir zarari yok. Oraya oturdugunda viksin kokusunun agzindna ciktigini hissedeceksin demisti.

mrb formlarda maydonoz kürü araken gördüm tarifini yazarmısınz ve adetin kaçıncı günü başlanmış?
Canim. Adet bittikten sonra baslayacaksin. Adetli iken yapilmaz bu kür. Bitince baslayip. Birgun yapip birgun yapmayacaksin. Rarifi 2 onceki yorumda yazdim.

Doğru haklsn canm sağol

C canali84 an
C canali84 Canım çok teşekkür ederim Allah Razı Olsun

Inşallah canım, isteyen herkese nasip etsin Allahım...
Evet düşük çok kötü bir deneyim oldu, ama en azından hamile kalabiliyorum demiştim, vardır bunda da bir hayır, ama artık çocuğum, çocuklarım olsun istiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…