- 17 Mayıs 2016
- 834
- 526
- 103
Ne yaptı canım. Kaçırdımhangi altı ay benim abimin eşi ilk ay hamile kaldı
Ne ilacı canım. Bilgi verir misinizNe güzel ilk ay hamile kalmış. Ilacin özelliğini okudugumda en gec 6aya kadar hamile kalmayi garantiliyor.
evet ilk çocuğum olucak nasipse.hiç cocu
ilk cocugunuzmu olacak
bende 2 yil evliyim 1bucuk yildir istiyoruz bizdeevet ilk çocuğum olucak nasipse.
Merhaba kızlar inşallah bana geri dönüş yapan olur aranızda, 22 yaşındayım 2 yıldır evliyim son 5-6 aydır çocuk düşünüyoruz yanlız bende prolaktın hormonu var bide iltihap var bende doktor ilaç verdi prolaktını düşürmeye çalişiyorum. O dediğiniz buhar suyu işe yarar mi sizce kızlar yarın doğurganlık günüm akıl verin perşembe gecesi abdest alıp bol bol dua ettim kendime ve benim gibi olanlara Allah inşallah en yakın zamanda nasip eder. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden[/QUOT
Benimde prolaktinim yüksekti dostinex kullandım ilk kullanmamda düştü
51 di benim ilaç 2 tane zaten 3 gün arayla içtimEvet tatlım doktora gideli 3-4 ay oldu doktor ilaçı kulan 2 ay sonra gel dedi ben daha gitmedim bu hafta gideceğim sizce düşmüştür peki ? Sizin yüksekliğiniz kaçtı ?
İlaç bitti 10 gün sonra gel demişti gittim kan tahlili yaptı normale döndü hamile kalırsın Dedi ama ben destek için ilaç istedim oda klomen verdi kullandım ama dün adet gördüm İnş sen kavuşursun bebeğineAnladım canım benimki de 58,9babada DOSTINEX verdi 8 tabletli zaten 2 ay içerisin de anca bitti hafta iki kez içtim bide fitil vermişti, peki sonra doktora gittin mi yani düşdümü doktor bana 2 ay sonra gel gebeliğe hazırlanalım dedi ama doktordan memnun değilim bu sefer doktorumu değiştiricem, yaza kadar hamile kalmak istiyorum. Allah nasip ederse inşallah
27 yaşındayım ben canım allah hepimize nasip etsin. O iyi bir ilaç inş seninkide düşerOlsun canım düşmüş sonuçta hamile kalırsın zaten Allah'ın izniyle sıkma canını yaş kaç bu arada peki ? İnşallah benimki de düşmüştür yumurtlama günüm yarın ayıpdır söylemesi çok akıntım var bu sefer denicez 3 gün üst üste bakalım rabbim yardımcımız olsun inşallah
Haber ver sonucu alıncaAminnnnnnn canım cümlemize inşallahhh... bakalım :)
İyi gecelerİyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?