Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende yapacaktım eşim yapma dedi tüplerin tıkalı olduğunu bilmiyoruz ki dedi soğan kürü yapayım dedim bişey yapma dedi kafayı yicen çocuk olmuyor diye araştırma yapma dedi kızdı allah zamanını biliyordur bekle dedi :/ herşeyi yapcam diyorsun dedi

Merhaba kızlar inşallah bana geri dönüş yapan olur aranızda, 22 yaşındayım 2 yıldır evliyim son 5-6 aydır çocuk düşünüyoruz yanlız bende prolaktın hormonu var bide iltihap var bende doktor ilaç verdi prolaktını düşürmeye çalişiyorum. O dediğiniz buhar suyu işe yarar mi sizce kızlar yarın doğurganlık günüm akıl verin perşembe gecesi abdest alıp bol bol dua ettim kendime ve benim gibi olanlara Allah inşallah en yakın zamanda nasip eder. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden

Arkadaşlar mrhb ben Yen'i katıldım.1 yıllık evliyim geçen ay klomen kullandım kasıklarım falan ağrıyordu hamileyim sandım ama dün kanamam başladı ama biraz farklı önce pembe akıntı sonra pıhtı geldi klomen kullananlarda hamile kalan varsa bilgi verebilir mi

Evet tatlım doktora gideli 3-4 ay oldu doktor ilaçı kulan 2 ay sonra gel dedi ben daha gitmedim bu hafta gideceğim sizce düşmüştür peki ? Sizin yüksekliğiniz kaçtı ?

Anladım canım benimki de 58,9 babada DOSTINEX verdi 8 tabletli zaten 2 ay içerisin de anca bitti hafta iki kez içtim bide fitil vermişti, peki sonra doktora gittin mi yani düşdümü doktor bana 2 ay sonra gel gebeliğe hazırlanalım dedi ama doktordan memnun değilim bu sefer doktorumu değiştiricem, yaza kadar hamile kalmak istiyorum. Allah nasip ederse inşallah

İlaç bitti 10 gün sonra gel demişti gittim kan tahlili yaptı normale döndü hamile kalırsın Dedi ama ben destek için ilaç istedim oda klomen verdi kullandım ama dün adet gördüm İnş sen kavuşursun bebeğine

Olsun canım düşmüş sonuçta hamile kalırsın zaten Allah'ın izniyle sıkma canını yaş kaç bu arada peki ? İnşallah benimki de düşmüştür yumurtlama günüm yarın ayıpdır söylemesi çok akıntım var bu sefer denicez 3 gün üst üste bakalım rabbim yardımcımız olsun inşallah

27 yaşındayım ben canım allah hepimize nasip etsin. O iyi bir ilaç inş seninkide düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…