Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzuCanım süt buhari soğan suyu buharına otur bide ebegümeci fitil yap ben yaptığım ay hamile kaldim 3 yıl sonra bende hem amh düşüklüğü hemde tüplerde sıvı birikimi vardi. Bide göbek deliğime çörek otu yağı damlattim 2 3 damla
Ederim canım Allah gönlümuzdekini kolaylıkla hayirla nasip etsin. Adetten 1 gün sonra 2 hafta yapabilirsin ya da 1 buçuk haftaAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzubana da dua eder misiniz? Süt buharı ve soğan suyu buharı ayrı ayrı mı? Reglden hemen sonra mı kaç gün yapmak gerekir?
İkisi ayrı oluyorEderim canım Allah gönlümuzdekini kolaylıkla hayirla nasip etsin. Adetten 1 gün sonra 2 hafta yapabilirsin ya da 1 buçuk hafta
İkisi ayrı oluyor
10 dakika canım. Üstünde durdugun zaman da beline battaniye sar soğuk gelmesin sıcağı dışarı çıkmasın. Kalktıktan sonra da hemen yatağa geç sıcak tut kendiniKaç dakika kadar beklemeliyim öyle
Çok teşekkür ederim10 dakika canım. Üstünde durdugun zaman da beline battaniye sar soğuk gelmesin sıcağı dışarı çıkmasın. Kalktıktan sonra da hemen yatağa geç sıcak tut kendini
Hiçbir zararı yok için rahat olsunÇok teşekkür ederim
Ebemgümeci fitili ne bizde haşlayıp ışıdıktan sonra beze sarıp küloda yerleştiriyorlarCanım süt buhari soğan suyu buharına otur bide ebegümeci fitil yap ben yaptığım ay hamile kaldim 3 yıl sonra bende hem amh düşüklüğü hemde tüplerde sıvı birikimi vardi. Bide göbek deliğime çörek otu yağı damlattim 2 3 damla
Beze sarıp fitil seklinde içeri yerleştirdim bendeEbemgümeci fitili ne bizde haşlayıp ışıdıktan sonra beze sarıp küloda yerleştiriyorlar
Enfeksiyon kapmadiniz muBeze sarıp fitil seklinde içeri yerleştirdim bende
Hayır enfeksiyon yapılacak bir şey yok tam tersi iyi geldiEnfeksiyon kapmadiniz mu
Anladım. Bez sokmak bilemdimHayır enfeksiyon yapılacak bir şey yok tam tersi iyi geldi
Canım klomen başlayacaksan birlikte hayat vesaire birkaç bir şey var sayfama bakarsan en son paylaştım ben de tekrardan deneyeceğim çok şükür daha önce olumlu sonuç aldım birkaç kez yine alacağım Allah'ın izniyle bir kızım var çok şükür neyse istersen bakabilirsin detaylı bir şekilde yazdım benMerhaba arkadaşlar, desteğinize ihtiyacım var.yaşım 32. 4 yıldır evliyim. 9 ay oldu çocuk düşünüyoruz. Geçen ay doktora gittik eşimde sorun yok benimde hormonlarımda bir problem yok . Hsg çekti doktorum sol tüpüm kapalıymış. Sağ tüpte işlem sırasında açıldı sanırım dedi. Sol tüp hala kapalı. Bu ay gebe kalabilirsin dedi . Ben de çok umutlandım. Reglime 5 gün var sabahtan beri karnım regl olacak gibi ağrıyordu. Lavaboya gittim kahve akıntı gelmiş yine. Her reglden 3-4 gün önce gelir. Moralim çok bozuldu bayram sevincim de gitti. Eşime söyleyemedim bile o da çok üzülürdü. Neden olmuyor sizce. Bir dahaki ay klomen tedavisi yaparız dedi doktorum. Ama ondan da umudum yok artık. Direkt tüp bebek tedavisine mi başlasak diyorum. Önerileriniz var mıdır? Bu durumu yaşayanlar yada çevresinde şahit olmuş birileri varsa yazarsa çok sevinirim.
Ay korkarım ondan yaBeze sarıp fitil seklinde içeri yerleştirdim bende
Letrol ve gonal f başladım bugün 5. Gün. Teşekkür ederim bakacağım şimdiCanım klomen başlayacaksan birlikte hayat vesaire birkaç bir şey var sayfama bakarsan en son paylaştım ben de tekrardan deneyeceğim çok şükür daha önce olumlu sonuç aldım birkaç kez yine alacağım Allah'ın izniyle bir kızım var çok şükür neyse istersen bakabilirsin detaylı bir şekilde yazdım ben
Gazlı bezdiAnladım. Bez sokmak bilemdimben enfeksiyon lafı geçince bile enfeksiyon kapıyorum da
Bende cekindim başında ama yaptıktan sonra iltihap söküldü resmeAy korkarım ondan ya
Özellikle bişey yapmadım nasıl kapalı ki anlamadımLetrol ve gonal f başladım bugün 5. Gün. Teşekkür ederim bakacağım şimdiama sayfan kapalı sanırım göremedim
Net bir şekilde ovülasyon testi ile yumurtlamanı hatta çatlama gününü gördüysen sen o günü baz alacaksın yani şu kadar günlük diye hani anladığım kadarıyla sen de detaylı bir şekilde betatar gibi yumurtlama takibi falan yaptım ben ovulasyon testi ile işte Eylül ayında mıydı neydi işte hamile kaldığında net bir şekilde günümü biliyordum mesela...Günüm geçmedi değil . Son adet tarihim 16 şubat gecikince :) ben 24nde kan verdim 3.04 çıktı 6 gün sonra 40 sonrası yazdığım gibi. ama nerdeyse adet zamanı yumurtladım o yüzden tarihler karıştı. Neye göre nasıl hesaplamam gerekiyor bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?