hamile kalamıyorumm fikirlerinize ihtiyacım var

begonvil92

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
30
0
96
merhaba ben 3 yıllık evliyim 1.5 yıl doğum kontrol hapı kullandım hemen hamile kalırım düşüncesiyle sonra bıraktım yaklaşık 1.5 yıl olcak korunmayalı ama hamile kalamıyorum 2 kere doktora gittim hamile olduğumu zannederek bi kere ultrasonla baktı görünmedi kan testide negatif ama 2 ay adet olmamıştım psikolojikmiş ikincisinde kan testi negatifti 40 günde adet oluyorum bu ay 23 günde oldum ve 2 ay önce sağ göğsümü sıkınca süt geldi prolaktin hormonu yükselmesi olabilirmiş doktora gitmek istemiyorum kendim hamile kalmak istiyorum muayenenin aşşağdan olması beni ürkütüyo açıkçası ev tipi kısırlık testleri var artık onlardan almayı bile düşündüm doktora gittiğimde ne gibi testlerden geçicem hamile kalmama engel bi rahatsızlığım olsa belirti vermezmi acaba çok umutsuzluğa kapıldım artık bebeğim olsun istiyorum benim gibi hikayesi olanlar yazsın lütfen

merhaba ben 3 yıllık evliyim 1.5 yıl doğum kontrol hapı kullandım hemen hamile kalırım düşüncesiyle sonra bıraktım yaklaşık 1.5 yıl olcak korunmayalı ama hamile kalamıyorum 2 kere doktora gittim hamile olduğumu zannederek bi kere ultrasonla baktı görünmedi kan testide negatif ama 2 ay adet olmamıştım psikolojikmiş ikincisinde kan testi negatifti 40 günde adet oluyorum bu ay 23 günde oldum ve 2 ay önce sağ göğsümü sıkınca süt geldi prolaktin hormonu yükselmesi olabilirmiş doktora gitmek istemiyorum kendim hamile kalmak istiyorum muayenenin aşşağdan olması beni ürkütüyo açıkçası ev tipi kısırlık testleri var artık onlardan almayı bile düşündüm doktora gittiğimde ne gibi testlerden geçicem hamile kalmama engel bi rahatsızlığım olsa belirti vermezmi acaba çok umutsuzluğa kapıldım artık bebeğim olsun istiyorum benim gibi hikayesi olanlar yazsın lütfen

Doktorculuk oynamayı bırakır mısın sevgili arkadaşım. belli ki bi sorun var...Cinsel organ içine alıyorsun...basit bi alttan muayene den korkulurmu hic...hem prolaktini felan kanla ölçüyorlar...zaman kaybetme derim...ilerde daha derin muayenelere ihtiyaç duyma...ins bir an önce olur bebeğin hayırlısıyla

Dr a gidip bir an once tahlil yaptrin.fsh yuksek olabilir.adet olamamanz ondan olabilir.fsh yuksekse yumurta rezervlernde azalma vardr demek.ostorojen salgilanmiyordr.bu durumda ilac tedavisi gerekir.ihmal etmeyin.ayrica hamile kalmak bir mucize kalamamak degil.hemen hamile kalirm beklntisine girmeyin artk hemn hamile kalmk cok zor cunku...

1.5 yıldır olmuyosa demekki bi sorun var doktora gitmeden nASIL çözülcek bu sorun eşinde sende bi an önce doktora gidin.bizde 1 yıldır istiyoruz 6 aydır doktorlarla bi sürü ilaçlarla uğraşıyoruz doktora gidincede keçke hemen olsa

Son düzenleme:

yaşınızı bilmiyorum ama yaş ilerledikçe şansınız azalıyor. yumurta rezervide önemli. doktordan korkmayın çocuğunuz için diye düşünün kapayıp gözlerinizi gidin :)

Back
X