- 17 Mayıs 2019
- 1.587
- 2.912
- 83
Canm ya yüreği ne güzel insansın rabbim tez zamanda nasip etsin sana isteyen herkeseCanim insaniz bazen sorguladigimiz oluyo malesef, Rabbim insallah isyan olarak deilde ic dokme gibi gorur. Bu imtihanimizi gecmemizi nasip eder. Ben 5 yildir herseyi denedim sebepsiz bizimde. Daha virusun ciktigi hafta yine doktora gittim olur bi sebep yok dedi dier herkes gb. Aktarlar koca kari yontemleri.. asilama ve tup denemedim sadece.
O esit olsaydik lafin icimi ciz ettirdi, ne guzel demissin.
"Allah’ın sevdiği bir kul dua ederken, Allah şöyle der: 'Ey Cebrail! Bu kulumun ihtiyacını yerine getir; fakat onu biraz ertele, çünkü ben onun sesini hep duymak isterim.' (Diğer taraftan) Allah’ın sevmediği bir kul dua ederken, Allah şöyle der: ‘Ey Cebrail! Bu kulumun ihtiyacını yerine getir ve bunu acele yap. Çünkü ben bunun sesini duymak istemiyorum.’ ”
Belkide bizde Rabbimin cok sevdigi kullariyizdir da dua edisimizi seviyodur❤

Ben bunu da düşündüm rabbime hep dua edcem duayı hiç bırakmicam diye söz veryrm kendime zaten ben hep dilinde dua namaz kuran olan biriym hiçbir gün geçmez ki Allah-u teâlâyı anmadan. Rabbim biliyor ben duayı bırakmam ama rabbim sevdiği kulları darda bırakmazms hep beni de bu imtihandan galip çıkarsın istyrm çünkü zaman geçtikçe dayanılmaz bir hâl alyor artık