hamile kalan arkadaslara bir sorum var yardimci olursaniz sevinirim

pinarlyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2013
810
83
53
35
Ankara
Yaklasik 8 aydir cocuk deneyimim basarisizlukla sonuclandi fakat bu ay hislerim dogrultusunda bu ay hamile kalacagimi hissediyorum.son adetim aralik 12 di.benim sorum hamile kalan arkadaslara.suan biraz erken olsada cinsel isteksizlik soz konusu bende.boyle bir belirti mevcutmudur.yardimci olursaniz sevinirim.burda okudugum erken belirtilerden kasik agrim var goguslerim ara sira sizliyo.suan kan testi yaptirsam belli olurmu..

Test icn daha erken oyle olman da psikolojik.biraz sabretmk lalazm.ben de bugun test yaptm yarn cikacak cok heyecnliym...

Insallah hamilesindir.ben hic psikolojik olarak hamilelik uzerine dusunmedim aslinda ama ne bileyim bu ay sabirsizim.ama tuhaf bi his hamileyim diyo.hayirlisi olsun hakkimizda.

Benimde cinsel isteksizlik aylardir var cunku odev gibi olmuştu 18 ay calistik :9: hamile kaldigim ay oyle bi his geldiki adetim biter bitmez bu ay çok güzel şeyler olacak bu ay olacak hissediyorum dedim ve hissim beni yaniltmadi ilk kez böyle bisey yaşadım ama test icin reglinin geçmesini bekle canim birde belirtiler psikolojik olabilir biraz sabır

Insallah hamilesindir.ben hic psikolojik olarak hamilelik uzerine dusunmedim aslinda ama ne bileyim bu ay sabirsizim.ama tuhaf bi his hamileyim diyo.hayirlisi olsun hakkimizda.

Ins cnm pek umudum yok gerci.ama bir umur yaptrdm ins yarn guzel hbrler verirm

Aslinda hamileligi dusunmuyodum bu aya kadar ama esimin ikinci evliligiyim ve ilk evliliginden iki kizi var.psikolijim bozuldu.ruh halimi anlatamam.cocuklarina cok duskun ve bu yuzden ilk esiyle surekli muhattap oluyo ve kadinin hala ona karsi duygularinin bitmedigini biliyorum.esim kesinlikle bana bunlari yansitmiyo ama bi bebegimiz olursa evimize hayatimiza daha huzur gelicek.hala kararsizim.ne yapmam gerektigini bilmiyorum.bedensel olarak hazir degilim ama duygusal olarak cok istiyorum.sanirim sabretmem gerek.hislerim psikolojik olabilir ama beklemekte yorucu oluyo.rabbim ne zaman ol derse ozaman olucak hayirlisi diyelim.

Insallah guzel haberlerini aliriz.bu formda herkes birbirinin duacisi.olmazsada calismalara devam.benim 8 ayda ilk defa bu ay takiple denemem oldu.gecen aylarda oylesineydi.hislerim cok kuvvetlidir normalde.bigun oncesi kotu yada iyi bisey olucaksa ruyamda gorurum o derece yani:) belirsizlik insani yoruyo.

Back
X